2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar yaa bir ay çok uzun bir süre değil mi Allah aşkına en son randevumun üstünden iki hafta geçti ve bir sonraki randevuma iki hafta var daha geçmiyor günlerrrrrrrrrrr
Kızzzz alışcaz buna annemmmm sabredelim bakalımmmm eşim 16 sı gündüze dönüyorum 18 İ gidelim dedi beni düşün tam 5 hafta olmuş olcak 11. Hafta gitmiştim 16. Haftanın ortasında gidecem

Kızzzz alışcaz buna annemmmm sabredelim bakalımmmm eşim 16 sı gündüze dönüyorum 18 İ gidelim dedi beni düşün tam 5 hafta olmuş olcak 11. Hafta gitmiştim 16. Haftanın ortasında gidecem
Valla bencede.cok uzun sure amamartik bir ayda bir kontrol olmamiz lazim ve.insan cocugunu ozliyor esim diyoki eve ultrason cihazi alcam koptum

Bu eşler olmas A.napicaz.canim benm ztnn gogsumu kim gorcek yani ama insan kendi gorunce bile sinir oluyo:))) ins benimkilerde gecer.gecmezsede oglumun izleri derim tek derdimiz bu olsun :))))

Cok tesekkurederim bitanem aslinda saliya ikili test randevum var belki sali gecince yaptiririm ama ikiliye gitmekte mantiksiz mi olur bilemedim
8 ml kan ya ikiliyi de ver bence nolcak Yani eksta ödeme yapmayacaksan ver derim. Ben sigortalı olduğum için düşünmedim 12 hafta kontrolünde verdim onu da

Günaydınnnn

Valla bencede.cok uzun sure amamartik bir ayda bir kontrol olmamiz lazim ve.insan cocugunu ozliyor esim diyoki eve ultrason cihazi alcam koptum
Benim eşim ultrason cihazlarını baya araştırdı çocuğumu görmemeye dayanamıyorum diyor

ben bu aralar evde olduğum için sütyen işini tamamen saldım, yanlış mı yapıyorum emin değilim..
eskiden 80b idi şimdi bence 90 ya da 95 oldular, evde takmayı zaten sevmezdim ama şimdi de sarkarlarsa diye düşünmeye başladım.

yani zaten eskisi gibi olmayacakları çok kesin ama sütyen takmak gerekir mi evde, başka sağlık nedenleri için?

Günaydın canım stres yapma lütfen bebeğini göreceksin mutlu ol zaten normal ultrason muayenesi ama doktorum bana çikolata yeme demişti bazen ters tepki veriyormuş bebek yüzünü göstermiyormuş
Tamam çikolata yemiyim evet bi yandan da mutluyum tabi ama heyecan da var çok garip hisler yaşıyorum

Nasıl o kadar düşürmüş ben de 25 mg kullanıyordum, 3.88di en son. Geçen hafta kan verdim 6 civarına çıkmış. Doktor dozunu artırdı. 25 mg ile 4,32 0.60a düşmesi çok garip. Korktum şimdi.

Ben büstiyer tarzı kullanıyorum. Hiç kullanmamaktan iyidir. Hem de çok rahat oluyor

Günaydın.. bana sağlık ocağındaki hemşire yumuşak sütyen bile kullanma sarkma olmasın sert olanlardan kullan demişti. Şimdilik spor sütyenleri ile idare ediyorum esnek oldukları için ama bunlarda sarkma konusunda pek işe yaramayacak sanırım

Benden iki gün önce gideceksin alışıcaz mecbur

Benim de 11+3 de ikili test yapildi

Dalin bebek yağı bazı bebeklere alerji yapabiliyor kuzu, bebişi ne de kullanacaksın gözlemlemeye dikkat et faydası olur inşallah
Bebege dalin kullanmam sanirim mustela urunlerini cok duyuyorum, oyle bisey alirim. Bu arada siz karniniz icin duzenli biseybsueuyo musunuz? Bana cok zor geliyo ya. Biraktim gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…