- 13 Nisan 2020
- 2.897
- 5.448
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #14.601
Kızzzz alışcaz buna annemmmm sabredelim bakalımmmmKızlar yaa bir ay çok uzun bir süre değil mi Allah aşkına en son randevumun üstünden iki hafta geçti ve bir sonraki randevuma iki hafta var daha geçmiyor günlerrrrrrrrrrr
Valla bencede.cok uzun sure amamartik bir ayda bir kontrol olmamiz lazim ve.insan cocugunu ozliyor esim diyoki eve ultrason cihazi alcam koptumKızzzz alışcaz buna annemmmm sabredelim bakalımmmmeşim 16 sı gündüze dönüyorum 18 İ gidelim dedi beni düşün tam 5 hafta olmuş olcak 11. Hafta gitmiştim 16. Haftanın ortasında gidecem
A.napicaz.canim benm ztnn gogsumu kim gorcek yani ama insan kendi gorunce bile sinir oluyo:))) ins benimkilerde gecer.gecmezsede oglumun izleri derim tek derdimiz bu olsun :))))Benim de göğüslerim çatladı gibi olmuştu büyürken ama sonra geçti o izler. Ya ben de tesettürlüyüm yani dışarda göbeği açık giyinme durumum yokfiziğini takıntı yapan biri değilim, eşim de sağolsun hep moral verir aaa belli bile değil filan diye o yüzden hiç dert etmedim.
8 ml kan ya ikiliyi de ver bence nolcakCok tesekkurederim bitanem aslinda saliya ikili test randevum var belki sali gecince yaptiririm ama ikiliye gitmekte mantiksiz mi olur bilemedim
Ben de steteskop alıcamValla bencede.cok uzun sure amamartik bir ayda bir kontrol olmamiz lazim ve.insan cocugunu ozliyor esim diyoki eve ultrason cihazi alcam koptum
Benim eşim ultrason cihazlarını baya araştırdıValla bencede.cok uzun sure amamartik bir ayda bir kontrol olmamiz lazim ve.insan cocugunu ozliyor esim diyoki eve ultrason cihazi alcam koptum
Videoya da çekebilirsin cnm ben akıl etmedim keşke çekseydim dedim ellerini oynatıyodu zıplıyodu, ölümsüzleştirmiş olursun
Tamam çikolata yemiyimGünaydın canım stres yapma lütfen bebeğini göreceksin mutlu ol zaten normal ultrason muayenesi ama doktorum bana çikolata yeme demişti bazen ters tepki veriyormuş bebek yüzünü göstermiyormuş
Nasıl o kadar düşürmüşKizlar bi de bi uyari yapiyim aklimdayken tsh icin gebeligin il khaftasi 4.32 idi eutrox 25 mg baslatmisti doktor ben 15 gund ebir tsh baktiriyorim ve suan yerlere dusmus 0.60 gibi ve kadin dogum doktorum asiri baskilamis yarin hemen endokrinolojini ara duzenleme yapilsin dedi. Kalp carpintisi oluyosa ilac kullananlarda lutfen tsha baktirin sık sık bi anda dususe gecebiliyo kızlar aklinizda olsum
Ben kactir kalp carpintisi ve nefes daralmasi yasiyodum panik atakmisim gibi bu nerden cikti sdyodum tah cok dusmus . Yani muhakkak baktirin derim
Ben büstiyer tarzı kullanıyorum. Hiç kullanmamaktan iyidir. Hem de çok rahat oluyorben bu aralar evde olduğum için sütyen işini tamamen saldım, yanlış mı yapıyorum emin değilim..
eskiden 80b idi şimdi bence 90 ya da 95 oldular, evde takmayı zaten sevmezdim ama şimdi de sarkarlarsa diye düşünmeye başladım.
yani zaten eskisi gibi olmayacakları çok kesin amasütyen takmak gerekir mi evde, başka sağlık nedenleri için?
Günaydın.. bana sağlık ocağındaki hemşire yumuşak sütyen bile kullanma sarkma olmasın sert olanlardan kullan demişti. Şimdilik spor sütyenleri ile idare ediyorum esnek oldukları için ama bunlarda sarkma konusunda pek işe yaramayacak sanırımben bu aralar evde olduğum için sütyen işini tamamen saldım, yanlış mı yapıyorum emin değilim..
eskiden 80b idi şimdi bence 90 ya da 95 oldular, evde takmayı zaten sevmezdim ama şimdi de sarkarlarsa diye düşünmeye başladım.
yani zaten eskisi gibi olmayacakları çok kesin amasütyen takmak gerekir mi evde, başka sağlık nedenleri için?
Ah anlasaydim soylerdim yada kadina bak şu gün bugün iliski yasadik bak bu ay olursa haberin olsun falan diycem herhalde neyse ikinciye oyle yaparim artikHamile kaldigin aksam soylemeliymissin cnm Benim gec kalmisin
Benden iki gün önce gideceksinKızzzz alışcaz buna annemmmm sabredelim bakalımmmmeşim 16 sı gündüze dönüyorum 18 İ gidelim dedi beni düşün tam 5 hafta olmuş olcak 11. Hafta gitmiştim 16. Haftanın ortasında gidecem
Alemsiniz Kızlar yaAh anlasaydim soylerdim yada kadina bak şu gün bugün iliski yasadik bak bu ay olursa haberin olsun falan diycem herhalde neyse ikinciye oyle yaparim artik
Benim de 11+3 de ikili test yapildi10. Hafta erken olabiliyo demişti doktorum ama seninki uygundur diye düşünüyorum. 10. Haftada bebeğin bizim kanımızdaki dna sı test için yetersiz olabiliyomuş. Ben de 12+4 te vermiş oldum senden çok farklı değil. Yaptırsan da yaptırmasan da inşallah herşey yolundadır
Bilmiyorum işte 16 sı diye ısrar etmeme gerek yok sanırım 5 hafta bekleyen 2 gün de bekler.Benden iki gün önce gideceksinalışıcaz mecbur
Bebege dalin kullanmam sanirimDalin bebek yağı bazı bebeklere alerji yapabiliyor kuzu, bebişi ne de kullanacaksın gözlemlemeye dikkat et faydası olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?