2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hayatta en nefret ettigim iki alisveris: pantolon ve sutyen. Denemeden nasil alicam bilmem ama ben de deneyemem su ortamda sutyen vs.
Black friday 11.11 de olan mi

Yook 11.11 olan (ki onu bile her yer erken başlatıyo) başka, black friday kasım sonu gibi oluyor, ondan sonra da cyber monday oluyor derken aslında markaların fiyatlara indirme bindirme yapması için fırsat

ben bi h&m'in pamukluları çook güzel aslında ama onların da hamile bedenlerini gösteren tablo düzgün çalışmıyor, çözersem ordan alacağım sanırım :)

Beni aramislardi. 18. Hafta mi demisti yanlis olmasin. Yaptirmayacagim icin dinlemedim dogru duzgun. Yaptirmayanlar coktu sanirim internette okumustum. Yine de doktora sorucam, henuz konusmadim.
Aynen bende gidince sorcam bakalım ne dicek doktorum ama yaptırcam ben ne olur ne olmaz önlemi alayım

Eurofins te 3500 tl dedi karta 3672 dedi geniks çin de bakiliyo biz fransaya yolluyoruz fakan dedi genoks 3000 kafam cok karisti kizlar bi yesillendirin beni

Ayy indirim ustune bindirim hm cok guzel. Bebek urunleri de hamile urunleri de. Ama iste hic kendime internetten kiyafet almadim. Denemeden biraz sansa olcak alirsam.

Ben 2500 e yaptırdım cuma günü. Neye göre değişiyor bilmiyorum bence direk genoksu arayıp fiyatta indirim isteyebilirsin çünkü yapıyorlarmış
Saka gibi ya aradim konusuyorum arkadasim 2500 e yaptirmis diyorum iki yil oncesiydi o boyle bi fiyat hic olmadi diyo canim sen hangi sehirdeydin ya sanki ben yalan soylemisim gibi davrandi sinir oldum

Peki kizlar yuzunuz icin hangi gunes kremini kullaniyorsunuz? Birkac marka buldum internette ama hangisini ve hangi siteden alacagimi bilemiyorum acikcasi. Bozuk mu gelir sahte mi olur. Bir arkadasim trendyoldan aldigi gunes kremini sahte diye geri yollamisti hatta firma once kabul etmemis vs. Eczaneden alsak cok daha pahali oluyor. Siz nasil cozuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…