2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gunde 3 kez de surulmez ya belki yatarken surulebilir,gece boyu nemlendirsin diye. Ya da dustan sonra. Bi de herkes goguslerine bacaklarina da suruyormus. Ben sadece bikac kez karnima surdum sonra devamini getirmedim. Her gun o kadar yapamam ya usenirim

Peki belli araliklarla kan degerlerine bakilmasi gerekir ama degil mi? Benim bir gebelik basinda bakildi. Kendim mi talep etsem acaba, doktorun isine karismak gibi oluyor o zaman da. Biraz cekiniyorum bu kadindan da.

Günaydın kızlar. Multivitamini ben de içmemeye karar verdim. Kaş yapayım derken göz çıkarmayalım. Zaten folik asit içeriğinden dolayı tedirginim. En iyisi içmemek. Yağlanma konusunda da göbek+göğüslere sürüyorum. Bacaklara hiç girişmedim henüz. evde sütyen takmıyorum. Zaten benim göğüslerim o kadar büyümedi hafif bir dolgunluk var sadece. Muhtemelen sarkma yaşamam. Zaten pek büyük değil.

Peki belli araliklarla kan degerlerine bakilmasi gerekir ama degil mi? Benim bir gebelik basinda bakildi. Kendim mi talep etsem acaba, doktorun isine karismak gibi oluyor o zaman da. Biraz cekiniyorum bu kadindan da.
Kendin talep edebilirsin aslında her 3 aylık dönemde tekrar bakılması gerekir diye düşünüyorum. Hamilelikte ekstra ihtiyaç duyulan takviyeler dışında, bütün vitaminlerin içinde toplandığı gereksiz büyük kapsüllere hiç gerek yok bana kalırsa.

Selam canim ya bu kadar olur. Bende yurt disindayim dun kadin dogumcu arayip tsh degerlerinin cok dusuk oldugunu soyle. Normali 0,38 ve 5,00 gibiymis. Bendeki durum 0,11 cikmis . Kalp carpintisi var bugunde. Ev doktorumla iletisime gececegim bakalim ne cikacak

Kizlar doktorumun önerdiği kisiyi aradim Genoks mus oda 3000 dediler sanki bi arkadas genokstan daha ucuza yaptirmisti ya zammi gelmis bunlara

Ben büstiyer tarzı kullanıyorum. Hiç kullanmamaktan iyidir. Hem de çok rahat oluyor

Ahh iste kafamdaki sorulardan biri.. benim de 80b ve uc aydir evde hic takmadim

Ya şu memeler olayını napıcaz
ofiste mecburen giyiyordum ama evdeyim şimdi nasıl olacak, hiç sevmem evde ve iş günleri dışında sütyen giymeyi, hiç giymedim de zaten.

Şimdi biraz interneti de okudum, malum yer çekimi var, ondan sanırım sıkmayan ve altında demir tel olmayan bir şey giymek lazım evde de
Bazı bloglarda almışken emzirme sütyeni alın demişler ama ben mağazalara gidip sütyen deneyecek gibi hissetmiyorum kendimi (malum pandemi). O nedenle biraz sütyen gezicem, black friday'den herkes beşik falan alırken ben sütyen alabilirim

Çok erken söylemiş doktor cinsiyeti
Ya sorma bebek dönüp duruyosu bı döndü acmis bacakalari pipisi gozukuyodu şoka girdik :) bayag bayag gozuktu ben hem kizik olir doye dusunmustim aslinda supriz oldu kiz olsun bana arkadas olsun diyodum kismet oglusaymis

ofiste mecburen giyiyordum ama evdeyim şimdi nasıl olacak, hiç sevmem evde ve iş günleri dışında sütyen giymeyi, hiç giymedim de zaten.
Ayy cok rahatsizmis dun doktora giderken giydim lanet ettim pentiden kocaman bi sutyen aldim yinede darladi arkadasim ben paso sutyensiz takilanlardanim ztn bellide olmuyo cok takiliyom oyle :) ama catlaklar.basladi desteklimi kullanmam lazim bu konuda kafalar karışık

Ben de evde tabiri caizse yillarca giymedim ve sonuc: vaktinden once sarktilar bu kez buyuyor ve tombul olacagina yine asagi dogru gidiyor

Ya sorma bebek dönüp duruyosu bı döndü acmis bacakalari pipisi gozukuyodu şoka girdik :) bayag bayag gozuktu ben hem kizik olir doye dusunmustim aslinda supriz oldu kiz olsun bana arkadas olsun diyodum kismet oglusaymis
Hayırlı olsun canımm sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar bu benim sağlık ocağı çok ilgisiz sanırım aşıya ne zaman gidiyoruz bilen var mıııı tetanoz olcaz sanırım ilk doz ama kaçıncı hafta bilmiyorum

Hayatta en nefret ettigim iki alisveris: pantolon ve sutyen. Denemeden nasil alicam bilmem ama ben de deneyemem su ortamda sutyen vs.
Black friday 11.11 de olan mi

Kızlar bu benim sağlık ocağı çok ilgisiz sanırım aşıya ne zaman gidiyoruz bilen var mıııı tetanoz olcaz sanırım ilk doz ama kaçıncı hafta bilmiyorum
Beni aramislardi. 18. Hafta mi demisti yanlis olmasin. Yaptirmayacagim icin dinlemedim dogru duzgun. Yaptirmayanlar coktu sanirim internette okumustum. Yine de doktora sorucam, henuz konusmadim.

Bebege dalin kullanmam sanirim mustela urunlerini cok duyuyorum, oyle bisey alirim. Bu arada siz karniniz icin duzenli biseybsueuyo musunuz? Bana cok zor geliyo ya. Biraktim gene
Benim daha karnım çıkmadı önümüzdeki ay başlıcam sanırım canım, lierac jel ve banyo yapacağım günlerde de Kantaron sürmeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…