- 19 Kasım 2018
- 4.123
- 7.027
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #14.641
Gunde 3 kez de surulmez yaBen de bununla ilgili bişey merak ediyorum, şimdi günde 3 kez krem sürüyorum diyenler vardı. Her sürüşümüzde duşa girmek gerekiyor muüstüste sürmenin de bi etkisi olmaz sanırım önce cildi temizlemek gerekir ama öyle olunca da daha çok kurur sanki cilt. Ben şimdilik her duştan sonra yağ üstüne de nemlendirici krem sürüyorum umarım yeterli oluyordur
Peki belli araliklarla kan degerlerine bakilmasi gerekir ama degil mi? Benim bir gebelik basinda bakildi. Kendim mi talep etsem acaba, doktorun isine karismak gibi oluyor o zaman da. Biraz cekiniyorum bu kadindan da.Multivitaminlerin zararlı olabildiği durumlar da açıklandı aslında, kanda değerlere bakıp hangisi eksikse ona göre ayrı ayrı şekilde kullanmak gerekir diyor genelde doktorlar. Zaten vücutta var olan ve yiyeceklerden de aldığımız vitaminleri tekrar almak bana mantıklı gelmiyor. Doktor multivitamin de vermiş ama kullanmıyorum sadece Demir ve d vitamini kullanıyorum. Kan değerim düşük olmasa bunları da kullanmazdım.
Kendin talep edebilirsin aslında her 3 aylık dönemde tekrar bakılması gerekir diye düşünüyorum. Hamilelikte ekstra ihtiyaç duyulan takviyeler dışında, bütün vitaminlerin içinde toplandığı gereksiz büyük kapsüllere hiç gerek yok bana kalırsa.Peki belli araliklarla kan degerlerine bakilmasi gerekir ama degil mi? Benim bir gebelik basinda bakildi. Kendim mi talep etsem acaba, doktorun isine karismak gibi oluyor o zaman da. Biraz cekiniyorum bu kadindan da.
Tabi bakilmasi gerek ama bazilari bakmiyor canimBelki kan degerleriniz iyidir ondan kesmistir. Benimkine bakilali 3 ay olcak. Nasil oluyor bilmiyorum ki. Belli araliklarla kan degerlerine bakmasi gerekmez ki acaba?
Selam canim ya bu kadar olur. Bende yurt disindayim dun kadin dogumcu arayip tsh degerlerinin cok dusuk oldugunu soyle. Normali 0,38 ve 5,00 gibiymis. Bendeki durum 0,11 cikmis . Kalp carpintisi var bugunde. Ev doktorumla iletisime gececegim bakalim ne cikacakKizlar bi de bi uyari yapiyim aklimdayken tsh icin gebeligin il khaftasi 4.32 idi eutrox 25 mg baslatmisti doktor ben 15 gund ebir tsh baktiriyorim ve suan yerlere dusmus 0.60 gibi ve kadin dogum doktorum asiri baskilamis yarin hemen endokrinolojini ara duzenleme yapilsin dedi. Kalp carpintisi oluyosa ilac kullananlarda lutfen tsha baktirin sık sık bi anda dususe gecebiliyo kızlar aklinizda olsum
Ben kactir kalp carpintisi ve nefes daralmasi yasiyodum panik atakmisim gibi bu nerden cikti sdyodum tah cok dusmus . Yani muhakkak baktirin derim
Kaçta gidiyosun canım hadi güzel haberlerle dön inşallahhhhh
Ben büstiyer tarzı kullanıyorum. Hiç kullanmamaktan iyidir. Hem de çok rahat oluyor
Günaydın.. bana sağlık ocağındaki hemşire yumuşak sütyen bile kullanma sarkma olmasın sert olanlardan kullan demişti. Şimdilik spor sütyenleri ile idare ediyorum esnek oldukları için ama bunlarda sarkma konusunda pek işe yaramayacak sanırım
Ahh iste kafamdaki sorulardan biri.. benim de 80b ve uc aydir evde hic takmadim
Ya şu memeler olayını napıcaz
ofiste mecburen giyiyordum ama evdeyim şimdi nasıl olacak, hiç sevmem evde ve iş günleri dışında sütyen giymeyi, hiç giymedim de zaten.
Ya sorma bebek dönüp duruyosu bı döndü acmis bacakalari pipisi gozukuyodu şoka girdik :) bayag bayag gozuktu ben hem kizik olir doye dusunmustim aslinda supriz oldu kiz olsun bana arkadas olsun diyodum kismet oglusaymisÇok erken söylemiş doktor cinsiyeti
2 de gidicem canım. İnşallahhhKaçta gidiyosun canım hadi güzel haberlerle dön inşallahhhhh
Ayy cok rahatsizmis dun doktora giderken giydim lanet ettim pentiden kocaman bi sutyen aldim yinede darladi arkadasim ben paso sutyensiz takilanlardanimYa şu memeler olayını napıcaz
ofiste mecburen giyiyordum ama evdeyim şimdi nasıl olacak, hiç sevmem evde ve iş günleri dışında sütyen giymeyi, hiç giymedim de zaten.
Ben de evde tabiri caizse yillarca giymedim ve sonuc: vaktinden once sarktilarYa şu memeler olayını napıcaz
Hayırlı olsun canımm sağlıkla gelsin inşallahYa sorma bebek dönüp duruyosu bı döndü acmis bacakalari pipisi gozukuyodu şoka girdik :) bayag bayag gozuktu ben hem kizik olir doye dusunmustim aslinda supriz oldu kiz olsun bana arkadas olsun diyodum kismet oglusaymis
Hayatta en nefret ettigim iki alisveris: pantolon ve sutyen. Denemeden nasil alicam bilmem ama ben de deneyemem su ortamda sutyen vs.Şimdi biraz interneti de okudum, malum yer çekimi var, ondan sanırım sıkmayan ve altında demir tel olmayan bir şey giymek lazım evde de
Bazı bloglarda almışken emzirme sütyeni alın demişler ama ben mağazalara gidip sütyen deneyecek gibi hissetmiyorum kendimi (malum pandemi). O nedenle biraz sütyen gezicem, black friday'den herkes beşik falan alırken ben sütyen alabilirim
Beni 17.haftadan sonra çağırdı canımKızlar bu benim sağlık ocağı çok ilgisiz sanırım aşıya ne zaman gidiyoruz bilen var mıııı tetanoz olcaz sanırım ilk doz ama kaçıncı hafta bilmiyorum
Beni aramislardi. 18. Hafta mi demisti yanlis olmasin. Yaptirmayacagim icin dinlemedim dogru duzgun. Yaptirmayanlar coktu sanirim internette okumustum. Yine de doktora sorucam, henuz konusmadim.Kızlar bu benim sağlık ocağı çok ilgisiz sanırım aşıya ne zaman gidiyoruz bilen var mıııı tetanoz olcaz sanırım ilk doz ama kaçıncı hafta bilmiyorum
Benim daha karnım çıkmadı önümüzdeki ay başlıcam sanırım canım, lierac jel ve banyo yapacağım günlerde de Kantaron sürmeyi planlıyorumBebege dalin kullanmam sanirimmustela urunlerini cok duyuyorum, oyle bisey alirim. Bu arada siz karniniz icin duzenli biseybsueuyo musunuz? Bana cok zor geliyo ya. Biraktim gene
Ben 2500 e yaptırdım cuma günü. Neye göre değişiyor bilmiyorum bence direk genoksu arayıp fiyatta indirim isteyebilirsin çünkü yapıyorlarmışKizlar doktorumun önerdiği kisiyi aradim Genoks mus oda 3000 dediler sanki bi arkadas genokstan daha ucuza yaptirmisti ya zammi gelmis bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?