- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #14.681
Zaten çoğu yer deneme yaptırmıyor canım, penti yaptırmıyor en azından, eve sipariş edip olmazda geri gönderebilirsin. Bende tam olarak bedenimi kestiremediğim için henüz almadım sütyen ama geçenlerde bi pentiye uğradım, emzirme sütyeni için çok erken dediler, henüz kilo almamışsınız göbek de çıkmamış dediler, küçümsediler beniŞimdi biraz interneti de okudum, malum yer çekimi var, ondan sanırım sıkmayan ve altında demir tel olmayan bir şey giymek lazım evde de
Bazı bloglarda almışken emzirme sütyeni alın demişler ama ben mağazalara gidip sütyen deneyecek gibi hissetmiyorum kendimi (malum pandemi). O nedenle biraz sütyen gezicem, black friday'den herkes beşik falan alırken ben sütyen alabilirim
Benim memintolar da yana ve öne doğru gidiyorBen de evde tabiri caizse yillarca giymedim ve sonuc: vaktinden once sarktilarbu kez buyuyor ve tombul olacagina yine asagi dogru gidiyor
Beni 17.haftada çağırdı canım sağlık ocağı.Kızlar bu benim sağlık ocağı çok ilgisiz sanırım aşıya ne zaman gidiyoruz bilen var mıııı tetanoz olcaz sanırım ilk doz ama kaçıncı hafta bilmiyorum
Gözün aydın canım maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahYa sorma bebek dönüp duruyosu bı döndü acmis bacakalari pipisi gozukuyodu şoka girdik :) bayag bayag gozuktu ben hem kizik olir doye dusunmustim aslinda supriz oldu kiz olsun bana arkadas olsun diyodum kismet oglusaymis
Benim kullandığım nemlendiricinin içinde 15 faktör koruma var, bu mevsim için yeterli buluyorum, onun markası da Lr Health&Beauty, güneş koruyucularım da nemlendiricilerim de bu marka, memnunumPeki kizlar yuzunuz icin hangi gunes kremini kullaniyorsunuz? Birkac marka buldum internette ama hangisini ve hangi siteden alacagimi bilemiyorum acikcasi. Bozuk mu gelir sahte mi olur. Bir arkadasim trendyoldan aldigi gunes kremini sahte diye geri yollamisti hatta firma once kabul etmemis vs. Eczaneden alsak cok daha pahali oluyor. Siz nasil cozuyorsunuz?
Bi bakayim bakalim ona da. Sagol rosecumBenim kullandığım nemlendiricinin içinde 15 faktör koruma var, bu mevsim için yeterli buluyorum, onun markası da Lr Health&Beauty, güneş koruyucularım da nemlendiricilerim de bu marka, memnunum
Aslinda hepsinde de komisyon vardir mutlaka. sen sonuc odakli dusuneceksin hangisine aklin yatiyorsa ona yaptir gec. Sistem olarak hepsi de ayni.Sordugumda sdc ankara dedi canim sen yaptirmismiydin yani eurofins 3500 diyo genoksta fiyatlar degisiyo amdi 2900 a indirdiler falan co kticari geldi hangisinde yaotirdam bilemedim
Canim benim hepimizin insallah saglikla gelsinGözün aydın canım maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Solante pregna kullaniyorum yuzume leke olmamasi icin ozellikle kreme dikkat ediyorum ve ezcaneden aliyorum krem konusunda trendyola guvenemiyorum. AmaPeki kizlar yuzunuz icin hangi gunes kremini kullaniyorsunuz? Birkac marka buldum internette ama hangisini ve hangi siteden alacagimi bilemiyorum acikcasi. Bozuk mu gelir sahte mi olur. Bir arkadasim trendyoldan aldigi gunes kremini sahte diye geri yollamisti hatta firma once kabul etmemis vs. Eczaneden alsak cok daha pahali oluyor. Siz nasil cozuyorsunuz?
Evet ben de solanteyi okudum iyi diye. Hepsi buradan mi alsam acaba dedim emin olamadim. Ben kendime hic bakmiyorum ya, sanki aranizda en bakimsiz benmisim gibi hissediyorumSolante pregna kullaniyorum yuzume leke olmamasi icin ozellikle kreme dikkat ediyorum ve ezcaneden aliyorum krem konusunda trendyola guvenemiyorum. Ama
Parfum filan bench code ile takip edilebiliyor ondan sikinti olmuyor. Lieraclari dermoeczanem diye bir siteden indirimli almistim gecen sene. Henuz yenisini almadim ama alacak olsam yuz degil ya yine netten alabilirim sanki
Kiyamam ya yok valla bende olablr bi ara sira kremleniyorum hepsi bu inan dun sdc patates yedim hic yiemek yiyemiyorum ama vitamin al doktorun onerdigini al en azindan o onemli canim belki ucuncu aydan snra enerki gelir oyle dusun bi de hep evlerdeyiz bilmiyorum calisiyomusun ama calismiyosan evde makta bakmsizligin ve usengecligin dibi olmaya itiyo insaniEvet ben de solanteyi okudum iyi diye. Hepsi buradan mi alsam acaba dedim emin olamadim. Ben kendime hic bakmiyorum ya, sanki aranizda en bakimsiz benmisim gibi hissediyorumvitamin hapi kullanmiyorum, yuruyus yapmiyorum, duzenli sut icmiyorum , duzenli balik yesil sebzeler yemiyorum, krem surmuyorum bakim yapmiyorum ne olacak bu halim.
Trendyola ben de güvenmiyorum kremler konusunda, bir de deterjan konusunda güvenmiyorum internete.Solante pregna kullaniyorum yuzume leke olmamasi icin ozellikle kreme dikkat ediyorum ve ezcaneden aliyorum krem konusunda trendyola guvenemiyorum. Ama
Parfum filan bench code ile takip edilebiliyor ondan sikinti olmuyor. Lieraclari dermoeczanem diye bir siteden indirimli almistim gecen sene. Henuz yenisini almadim ama alacak olsam yuz degil ya yine netten alabilirim sanki
7 gun evdeyimKiyamam ya yok valla bende olablr bi ara sira kremleniyorum hepsi bu inan dun sdc patates yedim hic yiemek yiyemiyorum ama vitamin al doktorun onerdigini al en azindan o onemli canim belki ucuncu aydan snra enerki gelir oyle dusun bi de hep evlerdeyiz bilmiyorum calisiyomusun ama calismiyosan evde makta bakmsizligin ve usengecligin dibi olmaya itiyo insani
Beslenmene dikkat et artik ikinci trimesterde yediklerimiz onem arZ ediyor. Sut konusuna cok takilma piyasada ictigin sut pek sut degil yogurt peynirden gidersin. Ben de saldim evden calisiyorum bu da etkili ama gunes kremine ozellikle dikkat ediyorum leke kalmasın diye bi de catlak urunleri iste onda da elimden geleni yapmak istiyorum yoksa yine kaderimde varsa catlarım spor bende de yok yasak zaten bana.Evet ben de solanteyi okudum iyi diye. Hepsi buradan mi alsam acaba dedim emin olamadim. Ben kendime hic bakmiyorum ya, sanki aranizda en bakimsiz benmisim gibi hissediyorumvitamin hapi kullanmiyorum, yuruyus yapmiyorum, duzenli sut icmiyorum , duzenli balik yesil sebzeler yemiyorum, krem surmuyorum bakim yapmiyorum ne olacak bu halim.
Col haklisin.. ama bulantilarim hala normale donmedi. Dun aksam yine kustum. Tek istedigim yeniden normal bir insan gibi hissetmek. O duyguyu oyle ozledim ki..Beslenmene dikkat et artik ikinci trimesterde yediklerimiz onem arZ ediyor. Sut konusuna cok takilma piyasada ictigin sut pek sut degil yogurt peynirden gidersin. Ben de saldim evden calisiyorum bu da etkili ama gunes kremine ozellikle dikkat ediyorum leke kalmasın diye bi de catlak urunleri iste onda da elimden geleni yapmak istiyorum yoksa yine kaderimde varsa catlarım spor bende de yok yasak zaten bana.
Benim sağlık ocağını değiştirmem gerek sanırım böyle bi umursamazlık olamazZaten çoğu yer deneme yaptırmıyor canım, penti yaptırmıyor en azından, eve sipariş edip olmazda geri gönderebilirsin. Bende tam olarak bedenimi kestiremediğim için henüz almadım sütyen ama geçenlerde bi pentiye uğradım, emzirme sütyeni için çok erken dediler, henüz kilo almamışsınız göbek de çıkmamış dediler, küçümsediler beni
Benim memintolar da yana ve öne doğru gidiyor
Beni 17.haftada çağırdı canım sağlık ocağı.
Bende sütyenden nefret ediyorum ya. Hiç takmam neredeyse taktıklarımda da belli belirsiz balensiz fln... memelere özgürlükAyy cok rahatsizmis dun doktora giderken giydim lanet ettim pentiden kocaman bi sutyen aldim yinede darladi arkadasim ben paso sutyensiz takilanlardanimztn bellide olmuyo cok takiliyom oyle :) ama catlaklar.basladi desteklimi kullanmam lazim bu konuda kafalar karışık
Al benden de o kdr valla kuzim tek derdimiz evde olmak bakimsizlik olsun calisan arkdslara üzülüyorum cok allah kolaylik versin herkesin hamileligi kolay gecsin insallah7 gun evdeyim
Yıllardır la roche posay kullanıyorum yaz kış. İnternette sadece dermokozmetik ürünler satan bir iki site var güvenilir onlardan alıyorum bittikçe. Bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.Peki kizlar yuzunuz icin hangi gunes kremini kullaniyorsunuz? Birkac marka buldum internette ama hangisini ve hangi siteden alacagimi bilemiyorum acikcasi. Bozuk mu gelir sahte mi olur. Bir arkadasim trendyoldan aldigi gunes kremini sahte diye geri yollamisti hatta firma once kabul etmemis vs. Eczaneden alsak cok daha pahali oluyor. Siz nasil cozuyorsunuz?
Tam benm kafadasin cnm ben.bi kot aldim bugunde trendyoldan taytim geldi kislik termal gerisi sweatshirt esimin kıyafetleri ve oversize kazaklar yani evden hep. Sdc bi tane şık bir elbise alirim biyere giderken bitti gittiBen hamilelik kıyafet alışverişini tayt ve pantolonla kapatmayı düşünüyorum bir kaç tane de oversize bir şeyler üstüne. H&M den alcağım tayt ve pantolonu da. Pentide baktım geçen gün tayt çok parlak ve külotlu çorap gibi görünüyordu. Daha önce hm den kullanmıştım. Hatta doğum sonrası evde pijama olarak giydim o taytı fln. İndirim yaptığı an alacağım. 3-4 hafta sonra kesin ihtiyaç olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?