2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bize de önce erkek olabilir demişti, sonra kız olabilir dedi o yüzden sürpriz kaçmadı rahat ol her an herşey olabilir.

Şimdi gitme bence, minosetten sonra geçmesini bekle, geçmezse gidersin.

Canım iş güç yaptın mı? Ben pazar günü cam perde detaylı temizlik işlerine girdim eşimi kullanarak tabi. O günden sonra 2 gün çok ağrım oldu. Adet sancısı gibi değilse korkma

Canım şiddetli ağrı adet olacakmışsın gibi olur normal sancıysa arada olur geçer endişelenme bence. Bende de bazen oluyor bir anda kalkınca filan ya da yorulunca

Gaz sancısı olabilir ayağının altına sıcak su torbası koy bakalım geçcek mi ona göre ilaç al istersen

Ben almanyada değilim Avusturyadayım kan testi almanyaya gidecek benim tamamen yaştan dolayı yapıldı daha önce iki hamileliğimde bende yaptırmadım bu testleri 35 yaş ve üstüne mecbur yapılıyor
Anladim ben 38 yasindayim boyle bi mecburiyet yok burda

Kızlar bebek isimlerine bakabileceğimiz geniş kapsamlı bir site biliyor musunuz? Arama motorunda çıkan sonuçlarda hep az isim var, hatta bilinen yaygın bir isim olmasına rağmen kendi ismimi bile bulamadım. her harfe 3-5 tane isim yazıp bırakmışlar. Nerden bulacağız biz bu isimleri?

Valla bulursanız bana da söyleyin şöyle anlamları filan yanında yazan kız olursa bade düşünüyoruz ama erkek olursa emin değilim

Canım ben gün gün gebelik programını indirmstim kız erkek isimleri baya var a dan Z ye habernz olsn

Sürmüyorum malesef yaa, ben biraz kaygısızım galiba bu konuda zaten çatlaklarım olduğu için birinciden çok önemsemiyorum. İlerleyen zamanlarda hindistan cevizi yağı sürebilirim ama ya da kantaron
Bende de bi kaygisizlik mi desem kendini birakmislik mi desem ne desem iste ondan var. Normalde de cilt bakimi rutinim yoktu. Gozume rimel bile surmeyen insandim, sirf sonradan cikarmasi zor geldigi icin

simdi bugun son 2 saattir uyumaya calisiyorum, midemde yanma mi kasilma mi ne oldugunu anlayamadigim bisey var. Rennie alsam mi diye dusundum, internette bi bakayim zararli mi diye gezinirken bi yerde yine forum gibi, hamile annelerin bikac sene once yazdiklarina denk geldim, kimisi gercekten cok cekmis yanmadan refluden bulantidan. Aslinda yalniz degiliz. Belki bizim de bikac sene sonra hayirlisiyla bugunler silik birer ani kalacak. Ama iste yasarken hic gecmeyecek gibi oluyor.

Bende de dunden beri sol kasigimda ara ara giren bir agri var. Ve elledigimde o kisim sert. Sonra bakiyorum gecmis gibi oluyor sertlik, sonra yine geliyor. Uzerinde durmadim cok, gecmesini bekliyorum.

Bende de dunden beri sol kasigimda ara ara giren bir agri var. Ve elledigimde o kisim sert. Sonra bakiyorum gecmis gibi oluyor sertlik, sonra yine geliyor. Uzerinde durmadim cok, gecmesini bekliyorum.
Sol kasıkta benim de batma hissi var 2 gündür. Hayır olsun.

Ben gavisconu kafama dikiyordum şuan o aşamaya gelmedim bılantılardan sonraki aşama oydu bende

Şimdi gitme bence, minosetten sonra geçmesini bekle, geçmezse gidersin.
Gaz sancısı olabilir ayağının altına sıcak su torbası koy bakalım geçcek mi ona göre ilaç al istersen
Kızlar ilaç almadan geçti şükürler olsun sadece ara ara oluyor şimdi uzandım,bugün midem bulanmadı biraz iş yaptım evde acısı çıktı teşekkür ederim desteğinize

Canım iş güç yaptın mı? Ben pazar günü cam perde detaylı temizlik işlerine girdim eşimi kullanarak tabi. O günden sonra 2 gün çok ağrım oldu. Adet sancısı gibi değilse korkma
Evet canım midem bulanmadı biraz ev işi yaptım çok ağır olmadan sanırım o yüzden oldu gerçi nette araştırdım bu haftalarda olabilirmiş doktorum endişelendirdi biraz beni

Ben gavisconu kafama dikiyordum şuan o aşamaya gelmedim bılantılardan sonraki aşama oydu bende
Evde gaviscon yok hic kullanmadim daha evvel,rennie tablet vardi. Sanirim o surup degil mi,okudum cok kullanan olmus hamileliginde. Bulantilariniz nasil oldu suan?

Evde gaviscon yok hic kullanmadim daha evvel,rennie tablet vardi. Sanirim o surup degil mi,okudum cok kullanan olmus hamileliginde. Bulantilariniz nasil oldu suan?
Hamilelerde zararı olmadığına dair veri olan tek mide ilacı gaviscon diye biliyorum. Talcid veya Rennie de yeterli istatistik yok doktoruna danışın yazıyor. Hatta yanlış bilmiyorsam Gaviscon hamile reflüsü için yapılmış ( bu bilgiden emin değilim). Doktora danışmak en doğrusu tabi ama en güveniliri Gaviscon diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…