- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #14.741
Bize de önce erkek olabilir demişti, sonra kız olabilir dediArkadaşlar doktordan geldiiim. 12+2 olmuşuz bugün :) ikili için kan verdim. 10 gün sonra belli olacak.Ense kalınlığı 1.25 dedi. Bir sıkıntı görünmüyor. Sadece Bebeğim hareket etmiyordu zorla hareket ettirdi doktor karnıma bastırdı kaç kere3 haftada 500 gram almışım.
normalde cinsiyeti öğrenmeyecektik. Eşim sordu direkt cinsiyet belli mi diye. Doktor da erkeğe benziyor 1 ay sonra belli olur dedi. Sürprizi de biraz kaçırmış oldu.folik asiti bıraktırdı. Demir hapı verdi. Başka bir ilaç vermedi.
Bu da miniğim
Şimdi gitme bence, minosetten sonra geçmesini bekle, geçmezse gidersin.Kızlar bugün kasıklarımda ara ara sancım oluyor özellikle sol kısımda herhangi bir kanama lekelenme yok çok şükür.Doktoruma yazdım bi tane minoset al geçmezse yarın gel yazmış şiddetli olursa acile gidebilirsin demiş biraz endişelendim sizce gideyim mi şimdi?
Canım iş güç yaptın mı? Ben pazar günü cam perde detaylı temizlik işlerine girdim eşimi kullanarak tabi. O günden sonra 2 gün çok ağrım oldu. Adet sancısı gibi değilse korkmaKızlar bugün kasıklarımda ara ara sancım oluyor özellikle sol kısımda herhangi bir kanama lekelenme yok çok şükür.Doktoruma yazdım bi tane minoset al geçmezse yarın gel yazmış şiddetli olursa acile gidebilirsin demiş biraz endişelendim sizce gideyim mi şimdi?
Bana ultrason cd lerinide veriyorlar her kontrolde anilarimiz birikiyor cok guzel bir uygulama benceVideoya da çekebilirsin cnm ben akıl etmedim keşke çekseydim dedim ellerini oynatıyodu zıplıyodu, ölümsüzleştirmiş olursun
Canım şiddetli ağrı adet olacakmışsın gibi olur normal sancıysa arada olur geçer endişelenme bence. Bende de bazen oluyor bir anda kalkınca filan ya da yoruluncaKızlar bugün kasıklarımda ara ara sancım oluyor özellikle sol kısımda herhangi bir kanama lekelenme yok çok şükür.Doktoruma yazdım bi tane minoset al geçmezse yarın gel yazmış şiddetli olursa acile gidebilirsin demiş biraz endişelendim sizce gideyim mi şimdi?
Gaz sancısı olabilir ayağının altına sıcak su torbası koy bakalım geçcek mi ona göre ilaç al istersenKızlar bugün kasıklarımda ara ara sancım oluyor özellikle sol kısımda herhangi bir kanama lekelenme yok çok şükür.Doktoruma yazdım bi tane minoset al geçmezse yarın gel yazmış şiddetli olursa acile gidebilirsin demiş biraz endişelendim sizce gideyim mi şimdi?
Anladim ben 38 yasindayim boyle bi mecburiyet yok burdaBen almanyada değilim Avusturyadayım kan testi almanyaya gidecek benim tamamen yaştan dolayı yapıldı daha önce iki hamileliğimde bende yaptırmadım bu testleri 35 yaş ve üstüne mecbur yapılıyor
Kızlar bebek isimlerine bakabileceğimiz geniş kapsamlı bir site biliyor musunuz? Arama motorunda çıkan sonuçlarda hep az isim var, hatta bilinen yaygın bir isim olmasına rağmen kendi ismimi bile bulamadım.her harfe 3-5 tane isim yazıp bırakmışlar. Nerden bulacağız biz bu isimleri?
Canım ben gün gün gebelik programını indirmstim kız erkek isimleri baya var a dan Z ye habernz olsnKızlar bebek isimlerine bakabileceğimiz geniş kapsamlı bir site biliyor musunuz? Arama motorunda çıkan sonuçlarda hep az isim var, hatta bilinen yaygın bir isim olmasına rağmen kendi ismimi bile bulamadım.her harfe 3-5 tane isim yazıp bırakmışlar. Nerden bulacağız biz bu isimleri?
Bende de bi kaygisizlik mi desem kendini birakmislik mi desem ne desem iste ondan var. Normalde de cilt bakimi rutinim yoktu. Gozume rimel bile surmeyen insandim, sirf sonradan cikarmasi zor geldigi icinSürmüyorum malesef yaa, ben biraz kaygısızım galiba bu konuda zaten çatlaklarım olduğu için birinciden çok önemsemiyorum.İlerleyen zamanlarda hindistan cevizi yağı sürebilirim ama ya da kantaron
Bende de dunden beri sol kasigimda ara ara giren bir agri var. Ve elledigimde o kisim sert. Sonra bakiyorum gecmis gibi oluyor sertlik, sonra yine geliyor. Uzerinde durmadim cok, gecmesini bekliyorum.Kızlar bugün kasıklarımda ara ara sancım oluyor özellikle sol kısımda herhangi bir kanama lekelenme yok çok şükür.Doktoruma yazdım bi tane minoset al geçmezse yarın gel yazmış şiddetli olursa acile gidebilirsin demiş biraz endişelendim sizce gideyim mi şimdi?
Sol kasıkta benim de batma hissi var 2 gündür. Hayır olsun.Bende de dunden beri sol kasigimda ara ara giren bir agri var. Ve elledigimde o kisim sert. Sonra bakiyorum gecmis gibi oluyor sertlik, sonra yine geliyor. Uzerinde durmadim cok, gecmesini bekliyorum.
Aa evet çok güzel bizimkinde var mı acaba, bi sorayım birdahaki gidişimdeBana ultrason cd lerinide veriyorlar her kontrolde anilarimiz birikiyor cok guzel bir uygulama bence
Ben gavisconu kafama dikiyordumBende de bi kaygisizlik mi desem kendini birakmislik mi desem ne desem iste ondan var. Normalde de cilt bakimi rutinim yoktu. Gozume rimel bile surmeyen insandim, sirf sonradan cikarmasi zor geldigi icin
simdi bugun son 2 saattir uyumaya calisiyorum, midemde yanma mi kasilma mi ne oldugunu anlayamadigim bisey var. Rennie alsam mi diye dusundum, internette bi bakayim zararli mi diye gezinirken bi yerde yine forum gibi, hamile annelerin bikac sene once yazdiklarina denk geldim, kimisi gercekten cok cekmis yanmadan refluden bulantidan. Aslinda yalniz degiliz. Belki bizim de bikac sene sonra hayirlisiyla bugunler silik birer ani kalacak. Ama iste yasarken hic gecmeyecek gibi oluyor.
Şimdi gitme bence, minosetten sonra geçmesini bekle, geçmezse gidersin.
Bende de dunden beri sol kasigimda ara ara giren bir agri var. Ve elledigimde o kisim sert. Sonra bakiyorum gecmis gibi oluyor sertlik, sonra yine geliyor. Uzerinde durmadim cok, gecmesini bekliyorum.
Kızlar ilaç almadan geçti şükürler olsun sadece ara ara oluyor şimdi uzandım,bugün midem bulanmadı biraz iş yaptım evde acısı çıktıGaz sancısı olabilir ayağının altına sıcak su torbası koy bakalım geçcek mi ona göre ilaç al istersen
Evet canım midem bulanmadı biraz ev işi yaptım çok ağır olmadan sanırım o yüzden oldu gerçi nette araştırdım bu haftalarda olabilirmiş doktorum endişelendirdi biraz beniCanım iş güç yaptın mı? Ben pazar günü cam perde detaylı temizlik işlerine girdim eşimi kullanarak tabi. O günden sonra 2 gün çok ağrım oldu. Adet sancısı gibi değilse korkma
Evde gaviscon yok hic kullanmadim daha evvel,rennie tablet vardi. Sanirim o surup degil mi,okudum cok kullanan olmus hamileliginde. Bulantilariniz nasil oldu suan?Ben gavisconu kafama dikiyordumşuan o aşamaya gelmedim bılantılardan sonraki aşama oydu bende
Hamilelerde zararı olmadığına dair veri olan tek mide ilacı gaviscon diye biliyorum. Talcid veya Rennie de yeterli istatistik yok doktoruna danışın yazıyor. Hatta yanlış bilmiyorsam Gaviscon hamile reflüsü için yapılmış ( bu bilgiden emin değilim). Doktora danışmak en doğrusu tabi ama en güveniliri Gaviscon diye biliyorum.Evde gaviscon yok hic kullanmadim daha evvel,rennie tablet vardi. Sanirim o surup degil mi,okudum cok kullanan olmus hamileliginde. Bulantilariniz nasil oldu suan?
Bende valla son 3 ay gaviscon bağımlısıydım resmenBen gavisconu kafama dikiyordumşuan o aşamaya gelmedim bılantılardan sonraki aşama oydu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?