2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Trendyola ben de güvenmiyorum kremler konusunda, bir de deterjan konusunda güvenmiyorum internete.
Geçenlerde trendyoldan ilk kez toz deterjan sipariş ettim. 2 gün içerisinde kargoya verildi bildirimi geldi. 1 ay boyunca elime ulaşmadı yolda görünüyordu. Kimseye ulaşamadım doğru düzgün en sonunda ulaştım da iptal ve iade gerçekleşti. Birdaha da almam

Canim ztb fiyati 3500 dediler doktor indirimiyle 3000 demislerdi fiyatlar kafalarjna gore ayni sirket baska fiyat veriyo insanin guveni kalmiyo geldimi sonuclarn bi de hangi sehirdesin
Ya kizlar ne testi bu sormasi ayip? Ben yurtdisinda hic duymadim bunu. Bunlar resmen soygun yapiyorlar niye herseyi dogalina birakmiyorsunuz... biz burda topladan uc defa ultrasona giriyoruz. Diger muayene hep elle yapiliyor ve kalp atisi dinliyor doktorlar hepsi. Turkiyenin bu herseye para verme istegini hic anlamiyorum. Kusurada bakmayin cok sacma geliyor bana bu kadar ayrintilik

size saçma gelebilir fakat o çocuğun sağlıkla dünyaya gelmek hakkı diye düşünüyorum. mesale ben engelliyim bu nedenle çocuğum için kordon kanı bile saklatmayı düşünüyorum. çok zengin değiliz fakat sacma sapan kıyafet oda falan yapacagıma kök hücre saklar geenetik baktırırım diye düşünüyorum. tabiki herkese saygı duymak lazım.

Tam benm kafadasin cnm ben.bi kot aldim bugunde trendyoldan taytim geldi kislik termal gerisi sweatshirt esimin kıyafetleri ve oversize kazaklar yani evden hep. Sdc bi tane şık bir elbise alirim biyere giderken bitti gitti
Benimde kışlık esnek kumaş 1-2 tane elbisem var beden büyürse alacağım mecbur. Bir yere de gittiğimiz yok ya çok salaş bir hamilelik bizi bekliyor

Al benden de o kdr valla kuzim tek derdimiz evde olmak bakimsizlik olsun calisan arkdslara üzülüyorum cok allah kolaylik versin herkesin hamileligi kolay gecsin insallah
Kesinlikle. Hele de bulantisi olup calismak zorunda olanlar Ben dusunuyorum da calisiyo olsaymisim ne yaparmisim.

Yıllardır la roche posay kullanıyorum yaz kış. İnternette sadece dermokozmetik ürünler satan bir iki site var güvenilir onlardan alıyorum bittikçe. Bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
La roche posayin sampuanini kullandim bir donem. Urunleri cok iyi gercekten.

Benimde kışlık esnek kumaş 1-2 tane elbisem var beden büyürse alacağım mecbur. Bir yere de gittiğimiz yok ya çok salaş bir hamilelik bizi bekliyor
Sorma tatlik ya soyle suslenip puslenip bi yerlere gitme durumu cok az oluyor artik en azindan bende su corona bitirdi butun sosyal hayatimizi :)

Kordon kani ayri canim... onu bende yapardim.... simdi bu testlerin guvenirligi yuzde kac acaba yada yanilma payi? Simdi eger anne karninda cocugun hicbir saglik sorunu yokken yaniltici gelen cevap sonrasi da ne yapmali? Cocugu aldirmalimi? Iste o cocugun saglikli olup olmadigini Allahtan baska kimse bilemez. Dayimin oglunada hasta dendi cocuk dogdu sapasaglam hicbir saglik sorunu yok... iste bu kadar ayrintili olmaya az daha olsa karsiyim...

Kızlar bu benim sağlık ocağı çok ilgisiz sanırım aşıya ne zaman gidiyoruz bilen var mıııı tetanoz olcaz sanırım ilk doz ama kaçıncı hafta bilmiyorum
Benim sağlık ocağıda Dr umda 20 haftalıkkennilk doz vurulacak dedi o zmn tam kan tahlili de herşeye. Bakicaz dedileer aylık olarak tiroid iciin veriyorum zaten

Bende 80 b kullanıyodum dün durup dururken bakayım dedim ve şok geçirdim 95 paklar heralde

teşekkür ederim canım.... evet hala korkuyoruz. hemde çalışmak zorundayız sağlıkçı olarak hayat bize gerçekten zorlaştı covit deprem derken
[/QUOTE]
Kiyamam ya inan dualarimizdasiniz Allah bebisinide senide ve gruptaki diger saglikci arkdslarida korusun zor zamanlar ne yazik ki hamileligimiz zor bi doneme denk geldi ki sizler icin cok daha zor umarim kazasiz belasiz atlatirsiniz

Kızlar kamuda hamilelere idari iizn geldi ama sağlıkçılar hariç... Hala işe gidiyorum her gün covidli hemşire arkadaşlarımın sayısı artıyor. Bende mide yanmaları gazla uğraşıyorken Bi de çalışıyorum aynı anda koronadan korunmaya calısıyorum. Allah yardımcımız olsun.

Öyle yoruluyorum ki kızlar keşke sağlıkçılarında insan oldugu düşünse bu siyasiler... Hakkımı helal etmiyorum hamile halimle bu kadar stresle uğraşıyorum.

KESİNLİKLE HAKLISIN CANIM

14+0dan selamlar Son bir haftadır +1 kilo almışım. Uykulu haller ve yemek sonrası şişkinlikler harici bir sıkıntım yok şükür.
Bebişim bugün yüzüstü yatıyordu, ultrasonda en son tırnak kadar gördüğüm boyut bu sefer ekranı dolduruyordu gerçi 8 santimmiş ama olsun. Kan ve idrar tahlili alındı, sonuçlar temizmiş. Doktor folik asiti bıraktırdı, şu fotodaki demir hapı ve d vitaminini yazdı sadece. Cinsiyeti henüz belli değilmiş Bir ay sonra 18. haftada kesin söylerim acelen yoksa dedi, eşim bugün yanımda olmadığı için öğrenmemek işime geldi olur dedim bende son durum budur kızlar

Bize de gelmedi canım ben de çalışıyorum. Allah yardımcınız olsun. İzinlerinizi de iptal ettiler yanlış bilmiyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…