2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim Demir ilacında yemekten hemen sonra içiniz yazıyor. Siz ne zaman kullanıyorsunuz?

Belirtilerin nedir kizindakinden farkli mi

Evet ilki kiz bu ikinci kizimda cok bulantim olmustu yataklardan cikamadm cok zordu bunda sonsuz sukur 1 kere cikardim hamileligim farkli geciyo acaba erkek midir
Cinsiyete göre belirti oluyor mu bilemedim Allah bağışlasın

Gece uyumadan önce dedi doktorum canım eczacının dediğini yada prospektüsü baz alma dedi
Eczacı aç karna iç dedi eve geldim baktım ilacın üzerinde yemekten sonra yazıyor
Benimkinde aç olarak alın yazıyor ben de gece uyumadan içiyorum ama bende hiç bulantı, kabızlık yapmadı. Bulantı yapar diye korkup bir hafta içmeye cesaret edememiştim.
Ben de bulantı yapar diye korkuyorum. Doktora sordum şimdi yemekten iki saat sonra iç dedi.

Belirtilerin nedir kizindakinden farkli mi
Nerdeyse aynıydı ama biraz daha hafifti sanki, sadece 9. Hafta plensatada baya bir kanama yaşadım o biraz yordu beni, mide bulantısı kızımda daha hafifti diye hatırlıyorum Hurafelere gelince çoğu tuttu, kese sağ taraftaydı, ayaklarım hep buz gibi ne yaparsam yapayım, ve tatlıdan tiksindim hala yiyemiyorum ekşi aşerdim kızımdakinden farklı olarak

Cnm medikal urunleri ilaclari kremleri eczaneden alin ben bu tarzda sitelere guvenmiyorum bir folik asit ve balik yaglari almistim air olan firmalari aradim eger oyle sitelerden alirsaniz alisveris siteleri gb. garanti vermeyiz urune dediler oyle deyince hepsini iade ettim sahte oluyor demekki ki garanti vermiyorlar.

Hangi hastane de çalışıyorsunuz merak ettim bende kamu da hemşireyim takipli olduğum doktordan heyet raporu alıyorum bu süreçte sizde kendinizi tehlikeye atmayın

Ben de o yuzden almaya cekiniyorum. Mutlaka orjinal urun satanlar da var ama cok alisveris tecrubem yok,o yuzden kestiremem.

İyi akşamlar kızlar
Tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın

Dün sevincime ortak olan, güzel dileklerini ileten ve tebrik eden herkese ayrı ayrı teşekkür ederim

Dilerim hepimiz bu muhteşem yolculuğumuzun sonunda sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı

Böbrek ultrasonum da çok şükür temiz çıktı
Bir sıkıntı olmadığı sürece gelmene gerek yok dedi ameliyatımı yapan doktor.

İkili testim de iyi çıktı, daha ileri testleri yaptırmak sizin tercihinizde dedi doktor, üçlü testi de yaptırcaz, üç hafta sonraya randevu verdi.

Bizde haberler böyle şimdilik, sayfalar da çok fazla birikmiş bakalım hepsini okuyabilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…