2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evde gaviscon yok hic kullanmadim daha evvel,rennie tablet vardi. Sanirim o surup degil mi,okudum cok kullanan olmus hamileliginde. Bulantilariniz nasil oldu suan?
İlk hamileligimde de renie cigmene tableti kullanmıştım doğuma kadar doktoruma şurup icemedigimi söylediğimde güvenle kullanabilecegimi söylemişti

Evet canım midem bulanmadı biraz ev işi yaptım çok ağır olmadan sanırım o yüzden oldu gerçi nette araştırdım bu haftalarda olabilirmiş doktorum endişelendirdi biraz beni
Üst üste eğilip kalkmak Bile yapıyor ağrı valla.

Evet gavisconu cok oneren doktor olmus annelere. Demek en guvenlisi o. Ama iste ben evdeki carelerle bi bakayim dedim. Bikac kisinin doktoru da rennie vermis. Prospektusune baktim danismadan kullanmayiniz diyor.

Doktor bana bisey demisti sanirim keseyi gormeye gittigimiz gundu, iste bikac hizlica soyle soyle diye bilgi gecti, sonra sunu dedi, bir de lutfen internetten bisey okuma, okuyolar yalan yanlis seyler, sonra onlari duzeltmek icin biz ugrasiyoruz. Bisey soracagin zaman bana sor. Oyle diyor ama whatsaptan yazdigim seyin tamamini bile okumayip ilk satiri okuyup cevap vermisti mesela bi keresinde, sorumun cevabini alamadim. Arayinca da once sekretere soyluyosun o ya size doneyim deyip 3 saat sonra donuyo ya da o anda doktor uygunsa hizlica soruyosum cekinerek. O yuzden 3 aydir iki kere anca bisey sormusumdur. Internetin gozunu seveyim yine de. Burda bir suru tecrube var. Elbette onemli seylerde sorucaz ama ben simdi internette bakmasam nifty nin ne oldugunu bile bilmiyordum. Ya da herhangi basit biseyi.

Kızlar temiz içerikli çatlak kremleri bunlar instada bu sayfaya bakarsanız tek tek açıklamaları da yazıyor hemen hemen her kremin yağın içeriği aynı oluyor maksat cildimiz kuru kalmasın bunun yanında hindistancevizi yağı kakao yağı zeytinyağı da kullanılıyor bademyaği biraz tüylenme yapıyor

Eklentiler

• IMG_20201105_193649.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20201105_193604.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20201105_193443.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20201105_193507.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20201105_193521.webp
    8 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20201105_193542.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20201105_193424.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20201105_193619.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20201105_193634.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 32
Evde gaviscon yok hic kullanmadim daha evvel,rennie tablet vardi. Sanirim o surup degil mi,okudum cok kullanan olmus hamileliginde. Bulantilariniz nasil oldu suan?
Benim bulantılar kusturmuyor. Ama ağzımda hep acı bir tat. Gavisconu mide ağrısında kullanıyorum genelde ama şuan dediğim gibi sadece bılantı ve iştahsızlık var. Ama kilo da alıyorum. Midem bulanmasın Diye atıştırmak zorundayım. Karbonhidrat çok tüketmeye başladım mecburen.O da kilo yaptı birde fındık ceviz badem derken aldım başımı gittim

Benim doktorumda gece gündüz arayabilirsin dedi. Ne zaman mesaj yazsam yarım saate dönüyor sağolsun. Araması gerekirse arayarak ya da mesaj atarak.

Bu çok iyi oldu. Bende bugün 21:00 da hepsi bırada indirimlerine bakayım diyordum

Aaa ayni ben soyle ki bi farkla, ben mesela biraz diyelim yastigi duzeltmek icin egilince oguruyorum,eger ustuste iki kere daha yapayim o hareketi sonuc lavabo. Bir de dun tamamen iki saniye burnuma gelen bir koku yuzunden cikardim gece yatarken de basimi yastiga koydugum an oguruyorum ki yastigim da yuksek. Kendimi sakinlestirmeye calisiyorum. Cunku o an baska sey dusunmezsem sonuc belli. Ve bu 2 aydir her gun devam ediyor.

O aci tat.. iste aynisi bendeki de. Mesela bisey yiyorum geciyor yerken ve lokmayi yuttugum an yine o tat. Surekli o gitsin diye biseyler yemek istiyorum ama bu sefer de midem daha cok bulaniyor. Dediginiz gibi boyle ekmek pogaca gini seylerle bastirmak istiyo insan. O aci tat da benim midemi bulandiran. Ne zaman gececek ya

Benim de akşam bulantıları devam ediyor, akşamları böyle oluyorum tükrük salgım artıyor, beyaz leblebi biraz iyi geliyo ondan yiyorum. Hem de %24 ü protein. Doktor bunların geçmesine çok az kaldı dedi inşallah öyledir. Seninki de bir an önce geçer inşallah

Kuzum Allah yardımcın olsun hakkınız ödenmez keşke en azından hamilelere yardımcı olsalardı benim kardeşim de sağlıkçı durumu çok kötü Allah yardımcıniz olsun
Sağol kuzum. Sabır ediyorum. İnşallah rabbim sağ salim yavruma kavuşmayı nasip etsin.

Amin insallah yarabbim tukuruk artiyo de mi. Iste o zaman hemen bi atak oluyo bende. Bi de bogazima dokunamiyorum ve bogazima degen seyler kesinlikle giyemiyorum. Giyinirken kiyafet deyince bile hemen atak geliyo. Ben de sari leblebi yiyorum arada.

Amin insallah yarabbim tukuruk artiyo de mi. Iste o zaman hemen bi atak oluyo bende. Bi de bogazima dokunamiyorum ve bogazima degen seyler kesinlikle giyemiyorum. Giyinirken kiyafet deyince bile hemen atak geliyo. Ben de sari leblebi yiyorum arada.
Benim bulantılarım hala devam ediyor canım bugün biraz işim vardı vitamini geç aldım farkettim ki o saate kadar bulantım olmadı sanırım o ilaç bulantı yapıyor bende

Bende de vardı bi ara o acı tat ya, yerken sorun yok yedikten sonra korkunç bir rahatsızlık. bu ara daha iyi gibiyim.

Benim bulantılarım hala devam ediyor canım bugün biraz işim vardı vitamini geç aldım farkettim ki o saate kadar bulantım olmadı sanırım o ilaç bulantı yapıyor bende
Acaba gece yatmadan icsen sonra hemen uykuya dalmaya calissan faydasi olur mu?

Selam kızlar, bende yazdıklarınızı takip ediyorum ama yazamadım uzun süredir.Halaizliğim ve mide bulantılarım yeni yeni geçmeye başladı. Kendime gelmeye başladım. Bizde dün öğrendik cinsiyeti, gelişimi bir hafta önde dedi 15 haftalık olmuşuz, benimde bir kızım var bu defa erkek geliyormuş hayırlısıyla inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…