- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #14.721
Cnm selamEurofins te 3500 tl dedi karta 3672 dedi geniks çin de bakiliyo biz fransaya yolluyoruz fakan dedi genoks 3000 kafam cok karisti kizlar bi yesillendirin beni
Bize de gelmedi canım ben de çalışıyorum. Allah yardımcınız olsun.İzinlerinizi de iptal ettiler yanlış bilmiyorsam.
Selam tatlim kavga dovus 2800 e indirebildim yaCnm selam
Ben faest e yaptrdim bu sene.
Ama gecen sene genoksa yaptrdm 2300
Mutlaka pazarlik yap. Hatta kuzenime de yuksek dediler beni soyledi ayni rakami gormeseler de 2400 u gorduler.
Rakamlarda pazarlik icin diretin mutlaka 3000 tl cok yuksek
Ya cok uzuluyorum ben bu duruma bunlar nasil insanliktir ya bari hamileleri biraksinlar cok dikkat et kendine dualarim seninleKızlar kamuda hamilelere idari iizn geldi ama sağlıkçılar hariç... Hala işe gidiyorum her gün covidli hemşire arkadaşlarımın sayısı artıyor. Bende mide yanmaları gazla uğraşıyorken Bi de çalışıyorum aynı anda koronadan korunmaya calısıyorum. Allah yardımcımız olsun.
Öyle yoruluyorum ki kızlar keşke sağlıkçılarında insan oldugu düşünse bu siyasiler... Hakkımı helal etmiyorum hamile halimle bu kadar stresle uğraşıyorum.
Yok kuzu bende kullanmıyorum, çoğu doktor yazmıyor zaten genellikle özeller yazıyor nedenseSiz de mi kullanmiyosunuz vitamin? Ayy biraz rahatladim okuyuncaben yutamadigim icin butun o multivitaminlere ic gecirerek bakiyodum
Ah yavrum ne de guzel poz vermid yaaa hayirlisi olsun arkdasim erkek anasi oluyoruz ikimizde erkekler.biraz daha oncedne belli ediyor hakikaten Allah saglikla kucagimiza almayı nasip etsin masallah yakisikliyaArkadaşlar doktordan geldiiim. 12+2 olmuşuz bugün :) ikili için kan verdim. 10 gün sonra belli olacak.Ense kalınlığı 1.25 dedi. Bir sıkıntı görünmüyor. Sadece Bebeğim hareket etmiyordu zorla hareket ettirdi doktor karnıma bastırdı kaç kere3 haftada 500 gram almışım.
normalde cinsiyeti öğrenmeyecektik. Eşim sordu direkt cinsiyet belli mi diye. Doktor da erkeğe benziyor 1 ay sonra belli olur dedi. Sürprizi de biraz kaçırmış oldu.folik asiti bıraktırdı. Demir hapı verdi. Başka bir ilaç vermedi.
Bu da miniğim
Evet kuzum bende bu gittiğimde bırakacağımBana biraktirdi doktor mesela 12. haftami doldurdugumda.
Sürmüyorum malesef yaa, ben biraz kaygısızım galiba bu konuda zaten çatlaklarım olduğu için birinciden çok önemsemiyorum.Bebege dalin kullanmam sanirimmustela urunlerini cok duyuyorum, oyle bisey alirim. Bu arada siz karniniz icin duzenli biseybsueuyo musunuz? Bana cok zor geliyo ya. Biraktim gene
İSTANBUL'DA DA MI SAĞLIK BAKANLIĞI HARİÇ OLDUBize de gelmedi canım ben de çalışıyorum. Allah yardımcınız olsun.İzinlerinizi de iptal ettiler yanlış bilmiyorsam.
Teşekkür ederim canımmAh yavrum ne de guzel poz vermid yaaa hayirlisi olsun arkdasim erkek anasi oluyoruz ikimizde erkekler.biraz daha oncedne belli ediyor hakikaten Allah saglikla kucagimiza almayı nasip etsin masallah yakisikliya
Bende yurtdışında yaşıyorum dün ikili tarama testini yaptırdım(zorunlu)100€ verdim bugün kan aldılar nifty testi için 250€ ödedim test almanyaya gidecekYa kizlar ne testi bu sormasi ayip? Ben yurtdisinda hic duymadim bunu. Bunlar resmen soygun yapiyorlar niye herseyi dogalina birakmiyorsunuz... biz burda topladan uc defa ultrasona giriyoruz. Diger muayene hep elle yapiliyor ve kalp atisi dinliyor doktorlar hepsi. Turkiyenin bu herseye para verme istegini hic anlamiyorum. Kusurada bakmayin cok sacma geliyor bana bu kadar ayrintilik
Zaten bildiğim bir tek İstanbul’a geldi hamilelere idari izin.İSTANBUL'DA DA MI SAĞLIK BAKANLIĞI HARİÇ OLDU
Bu devit3 ü bana da verdi doktor ama araştırdığımda içinde hem paraben hem de bpa olduğunu öğrendim ve hayret ettim hem de çok sinirlendim doktora. Zaten ilaca tepki olarak doğmuş bi yapım var bir de böyle maddeleri mecbur kalıp vücudumuza alıyoruz. Devlet zaten şöyle kaliteli bir ilaç karşılasa şaşarım. Kısacası uyarmak istedim böyle şeylere dikkat eden biriysen internetten doğal olanı araştırıp almanı tavsiye ederim.14+0dan selamlarSon bir haftadır +1 kilo almışım. Uykulu haller ve yemek sonrası şişkinlikler harici bir sıkıntım yok şükür.
Bebişim bugün yüzüstü yatıyordu, ultrasonda en son tırnak kadar gördüğüm boyut bu sefer ekranı dolduruyordu gerçi 8 santimmiş ama olsun. Kan ve idrar tahlili alındı, sonuçlar temizmiş. Doktor folik asiti bıraktırdı, şu fotodaki demir hapı ve d vitaminini yazdı sadece. Cinsiyeti henüz belli değilmişBir ay sonra 18. haftada kesin söylerim acelen yoksa dedi, eşim bugün yanımda olmadığı için öğrenmemek işime geldi olur dedim bende son durum budur kızlar
Eki Görüntüle 2715835 Eki Görüntüle 2715837 Eki Görüntüle 2715841 Eki Görüntüle 2715842
Siz almanyada demekki... ben Hollandadayim canim. Bu ucuncu hamileligim benim hicbirinde duymadim ben bu testi. Almanya daha ileride Hollandadan ...Bende yurtdışında yaşıyorum dün ikili tarama testini yaptırdım(zorunlu)100€ verdim bugün kan aldılar nifty testi için 250€ ödedim test almanyaya gidecek Eki Görüntüle 2715870 siz hangi ülkede yaşıyorsunuz
Al bendende okadar...Bu kervanda bende varim kizlar birde su istah yerinde olsa butun gunu bi patatesle geciriyorum hem soluk kaldim hemde istahsizlik vurdu iyice
Ben almanyada değilim Avusturyadayım kan testi almanyaya gidecek benim tamamen yaştan dolayı yapıldı daha önce iki hamileliğimde bende yaptırmadım bu testleri 35 yaş ve üstüne mecbur yapılıyorSiz almanyada demekki... ben Hollandadayim canim. Bu ucuncu hamileligim benim hicbirinde duymadim ben bu testi. Almanya daha ileride Hollandadan ...
Kuzum Allah yardımcın olsun hakkınız ödenmez keşke en azından hamilelere yardımcı olsalardı benim kardeşim de sağlıkçı durumu çok kötü Allah yardımcıniz olsunKızlar kamuda hamilelere idari iizn geldi ama sağlıkçılar hariç... Hala işe gidiyorum her gün covidli hemşire arkadaşlarımın sayısı artıyor. Bende mide yanmaları gazla uğraşıyorken Bi de çalışıyorum aynı anda koronadan korunmaya calısıyorum. Allah yardımcımız olsun.
Öyle yoruluyorum ki kızlar keşke sağlıkçılarında insan oldugu düşünse bu siyasiler... Hakkımı helal etmiyorum hamile halimle bu kadar stresle uğraşıyorum.
EGM ye de gelmedi canımKızlar kamuda hamilelere idari iizn geldi ama sağlıkçılar hariç... Hala işe gidiyorum her gün covidli hemşire arkadaşlarımın sayısı artıyor. Bende mide yanmaları gazla uğraşıyorken Bi de çalışıyorum aynı anda koronadan korunmaya calısıyorum. Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?