2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Eurofins te 3500 tl dedi karta 3672 dedi geniks çin de bakiliyo biz fransaya yolluyoruz fakan dedi genoks 3000 kafam cok karisti kizlar bi yesillendirin beni
Cnm selam
Ben faest e yaptrdim bu sene.
Ama gecen sene genoksa yaptrdm 2300
Mutlaka pazarlik yap. Hatta kuzenime de yuksek dediler beni soyledi ayni rakami gormeseler de 2400 u gorduler.
Rakamlarda pazarlik icin diretin mutlaka 3000 tl cok yuksek

Bize de gelmedi canım ben de çalışıyorum. Allah yardımcınız olsun. İzinlerinizi de iptal ettiler yanlış bilmiyorsam.

Evet izin almıştım o da iptal oldu. Doktorum bana nöbet tutamaz raporu verdi düşünün hastanenin halini sorumlu hemşirem idare edemez misin nöbet tutsan kendi insiyatifinle dedi. Bende bebeğime bişey olsa kimse sorumluluğu almaz ben idare edemem dedim.
İnanın istanbulda vaka sayısı gerçekten çok fazla.

Ya cok uzuluyorum ben bu duruma bunlar nasil insanliktir ya bari hamileleri biraksinlar cok dikkat et kendine dualarim seninle

Arkadaşlar doktordan geldiiim. 12+2 olmuşuz bugün :) ikili için kan verdim. 10 gün sonra belli olacak.Ense kalınlığı 1.25 dedi. Bir sıkıntı görünmüyor. Sadece Bebeğim hareket etmiyordu zorla hareket ettirdi doktor karnıma bastırdı kaç kere 3 haftada 500 gram almışım.
normalde cinsiyeti öğrenmeyecektik. Eşim sordu direkt cinsiyet belli mi diye. Doktor da erkeğe benziyor 1 ay sonra belli olur dedi. Sürprizi de biraz kaçırmış oldu. folik asiti bıraktırdı. Demir hapı verdi. Başka bir ilaç vermedi.
Bu da miniğim

Eklentiler

• 56DF0493-9FBB-4E94-AE22-FBFCED9B9295.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 100
Ah yavrum ne de guzel poz vermid yaaa hayirlisi olsun arkdasim erkek anasi oluyoruz ikimizde erkekler.biraz daha oncedne belli ediyor hakikaten Allah saglikla kucagimiza almayı nasip etsin masallah yakisikliya

Bebege dalin kullanmam sanirim mustela urunlerini cok duyuyorum, oyle bisey alirim. Bu arada siz karniniz icin duzenli biseybsueuyo musunuz? Bana cok zor geliyo ya. Biraktim gene
Sürmüyorum malesef yaa, ben biraz kaygısızım galiba bu konuda zaten çatlaklarım olduğu için birinciden çok önemsemiyorum. İlerleyen zamanlarda hindistan cevizi yağı sürebilirim ama ya da kantaron

Ah yavrum ne de guzel poz vermid yaaa hayirlisi olsun arkdasim erkek anasi oluyoruz ikimizde erkekler.biraz daha oncedne belli ediyor hakikaten Allah saglikla kucagimiza almayı nasip etsin masallah yakisikliya
Teşekkür ederim canımm bakalım canım yine de ben odaklanmıyorum cinsiyete. Her an değişebilir Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bende yurtdışında yaşıyorum dün ikili tarama testini yaptırdım(zorunlu)100€ verdim bugün kan aldılar nifty testi için 250€ ödedim test almanyaya gidecek siz hangi ülkede yaşıyorsunuz

Bu devit3 ü bana da verdi doktor ama araştırdığımda içinde hem paraben hem de bpa olduğunu öğrendim ve hayret ettim hem de çok sinirlendim doktora. Zaten ilaca tepki olarak doğmuş bi yapım var bir de böyle maddeleri mecbur kalıp vücudumuza alıyoruz. Devlet zaten şöyle kaliteli bir ilaç karşılasa şaşarım. Kısacası uyarmak istedim böyle şeylere dikkat eden biriysen internetten doğal olanı araştırıp almanı tavsiye ederim.

Siz almanyada demekki... ben Hollandadayim canim. Bu ucuncu hamileligim benim hicbirinde duymadim ben bu testi. Almanya daha ileride Hollandadan ...

Kızlar bugün kasıklarımda ara ara sancım oluyor özellikle sol kısımda herhangi bir kanama lekelenme yok çok şükür.Doktoruma yazdım bi tane minoset al geçmezse yarın gel yazmış şiddetli olursa acile gidebilirsin demiş biraz endişelendim sizce gideyim mi şimdi?

Siz almanyada demekki... ben Hollandadayim canim. Bu ucuncu hamileligim benim hicbirinde duymadim ben bu testi. Almanya daha ileride Hollandadan ...
Ben almanyada değilim Avusturyadayım kan testi almanyaya gidecek benim tamamen yaştan dolayı yapıldı daha önce iki hamileliğimde bende yaptırmadım bu testleri 35 yaş ve üstüne mecbur yapılıyor

Kuzum Allah yardımcın olsun hakkınız ödenmez keşke en azından hamilelere yardımcı olsalardı benim kardeşim de sağlıkçı durumu çok kötü Allah yardımcıniz olsun

EGM ye de gelmedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…