- 1 Aralık 2018
- 774
- 577
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #14.801
Ben de cok hassasim bu konuda devit 3 u bende biliyorum gercekten var paraben prespektusunde de gordum.ben bi ara dogal diye Welcare marka d vitamini kullaniyordum.simdi dr um monovit verdi dr bunu verdi diye bunu kullanmam gerekiyormus gibi geliyor bana da baktim icine bisiy yok gibi eczaneye sordum paraben yok dedi ama guven de olmaz iste.Bu devit3 ü bana da verdi doktor ama araştırdığımda içinde hem paraben hem de bpa olduğunu öğrendim ve hayret ettim hem de çok sinirlendim doktora. Zaten ilaca tepki olarak doğmuş bi yapım var bir de böyle maddeleri mecbur kalıp vücudumuza alıyoruz. Devlet zaten şöyle kaliteli bir ilaç karşılasa şaşarım. Kısacası uyarmak istedim böyle şeylere dikkat eden biriysen internetten doğal olanı araştırıp almanı tavsiye ederim.
Çok bilmiyorum ama iyi gözüküyor.Kızlar ikili sonucum çıktı ama haftaya gidicem dr değerler normal sanırım bilenler vardı
Ya madem Almanyadasin Cnm bisey soracagim sana bu kan sulandirici ilaclari turkiyedeki kadar yaygin kullaniyorlmu Avrupada.. burda bi prof oyle bir iddiada bulundu da Benim iki kaybim var ikisinde de igne kullanamadan kaybettim.simdi gebeligim devam ediyor ama igne kullaniyorum.Turkiyede cok yaygin veriliyor bu igneler gebelere Almanyada uygulama nasil bu konuda.Anladim ben 38 yasindayim boyle bi mecburiyet yok burda
Ben gavisconu kafaya dikiyordum ictigim gibi midemin yanmasi geciyordu.kafaya dikiyordum dediysem icmem gerektigi kadarEvet gavisconu cok oneren doktor olmus annelere. Demek en guvenlisi o. Ama iste ben evdeki carelerle bi bakayim dedim. Bikac kisinin doktoru da rennie vermis. Prospektusune baktim danismadan kullanmayiniz diyor.
Doktor bana bisey demisti sanirim keseyi gormeye gittigimiz gundu, iste bikac hizlica soyle soyle diye bilgi gecti, sonra sunu dedi, bir de lutfen internetten bisey okuma, okuyolar yalan yanlis seyler, sonra onlari duzeltmek icin biz ugrasiyoruz. Bisey soracagin zaman bana sor. Oyle diyor ama whatsaptan yazdigim seyin tamamini bile okumayip ilk satiri okuyup cevap vermisti mesela bi keresinde, sorumun cevabini alamadim. Arayinca da once sekretere soyluyosun o ya size doneyim deyip 3 saat sonra donuyo ya da o anda doktor uygunsa hizlica soruyosum cekinerek. O yuzden 3 aydir iki kere anca bisey sormusumdur. Internetin gozunu seveyim yine de. Burda bir suru tecrube var. Elbette onemli seylerde sorucaz ama ben simdi internette bakmasam nifty nin ne oldugunu bile bilmiyordum. Ya da herhangi basit biseyi.
monovitin icinde de koruyucu olarak bha var canım kansorejen bir madde Japonya'da kullanimi yasak mesela ben doktoruma sordum welcare 1000 kullanmak istediğimi bir püf yeterli dedi sonra ilk gebeligimde ki ödem sorunumu ve bacak krampları mi söyleyince kalsiyum magnezyum da içeren daha kompleks bir vitamin yazdıBen de cok hassasim bu konuda devit 3 u bende biliyorum gercekten var paraben prespektusunde de gordum.ben bi ara dogal diye Welcare marka d vitamini kullaniyordum.simdi dr um monovit verdi dr bunu verdi diye bunu kullanmam gerekiyormus gibi geliyor bana da baktim icine bisiy yok gibi eczaneye sordum paraben yok dedi ama guven de olmaz iste.
Bu devit3 ü bana da verdi doktor ama araştırdığımda içinde hem paraben hem de bpa olduğunu öğrendim ve hayret ettim hem de çok sinirlendim doktora. Zaten ilaca tepki olarak doğmuş bi yapım var bir de böyle maddeleri mecbur kalıp vücudumuza alıyoruz. Devlet zaten şöyle kaliteli bir ilaç karşılasa şaşarım. Kısacası uyarmak istedim böyle şeylere dikkat eden biriysen internetten doğal olanı araştırıp almanı tavsiye ederim.
Ben bosuna suphelenmiuorum ben yine wellcare alayim.hamilelikte gunluk wallcare 1000 kullaniliyor sanirim.sagol tatlimmonivitin icinde de koruyucu olarak bha var canım kansorejen bir madde Japonya'da kullanimi yasak mesela ben doktoruma sordum welcare 1000 kullanmak istediğimi bir püf yeterli dedi sonra ilk gebeligimde ki ödem sorunumu ve bacak krampları mi söyleyince kalsiyum magnezyum da içeren daha kompleks bir vitamin yazdı
Çok çok güzel çıkmış sonucun canımKızlar ikili sonucum çıktı ama haftaya gidicem dr değerler normal sanırım bilenler vardı
Esenlerde çalışıyorum ve malesef doktorum 1 kere heyet raporu verdi daha fazla vermek istemiyor..Hangi hastane de çalışıyorsunuz merak ettim bende kamu da hemşireyim takipli olduğum doktordan heyet raporu alıyorum bu süreçte sizde kendinizi tehlikeye atmayın
Daha temiz içerikli vitaminler varken ben kullanmayı tercih etmem mesela çünkü piyasada paraben bha içermeyen takviyeler de var tercih meselesi tabiki ben 6 yaşındaki kizimin bile doğduğundan beri çamaşırlarini vegan doğal içerikli bir deterjanla yıkıyorum şampuanı organik, vücut losyonu doğal bir marka benim içim boyle rahat ediyor ne kadar koruyabilirsem o kadar kârdır diyorum evet biraz daha maliyetli ama bir iki kıyafet az alıp içimin rahat ettiği şeyleri kullanıyorumD Vitamini Kanser Yapmaz
Geçenlerde D vit 3 damlanın kanserojen madde içerdiğine dair bir blog yazısı gereksiz yere anne-babaların kafasını karıştırdıwww.doktoramcam.com
Şöyle bir yazı okudum şimdi bununla ilgili. Yazıyı yazan bir uzman doktor. Anlattıkları ve kaynaklı verdiği örnekleri beni tatmin etti açıkçası
Gayet iyi sonuçlarınKızlar ikili sonucum çıktı ama haftaya gidicem dr değerler normal sanırım bilenler vardı
D Vitamini Kanser Yapmaz
Geçenlerde D vit 3 damlanın kanserojen madde içerdiğine dair bir blog yazısı gereksiz yere anne-babaların kafasını karıştırdıwww.doktoramcam.com
Şöyle bir yazı okudum şimdi bununla ilgili. Yazıyı yazan bir uzman doktor. Anlattıkları ve kaynaklı verdiği örnekleri beni tatmin etti açıkçası
Ben sağlık ocağından verilen vitamin desteklerine hep şüpheli bakıyorum kızımda da çok dikkat etmiştim bebekken verilen kan ilacını hiç kullanmadım mesela 6 aylık olduğunda kan tahlili yaptırmıştım kan seviyeleri çok güzel cikmisti eğer 4 aylıkken sağlık ocağından verilen kan takviyesini kullanmış olsaydım kızıma fazladan yükleme yapılacaktı ara ara kan tahlillerini yaptırıyorum şu an 6 yaşında demir seviyesi hep maksimuma yakın çıkar bende hamilelik haricinde hiç demir eksikliği yaşamadım hayatım boyunca biraz hassas olmak gerekiyor bu konulardaBen bosuna suphelenmiuorum ben yine wellcare alayim.hamilelikte gunluk wallcare 1000 kullaniliyor sanirim.sagol tatlim
Ben de buna geçtim 1000 lik olan kullanılıyormuş.Ben bosuna suphelenmiuorum ben yine wellcare alayim.hamilelikte gunluk wallcare 1000 kullaniliyor sanirim.sagol tatlim
Kantaron çiçeği zeytinyağında bekletip yapılıyor zararlı olacağını düşünmedim açıkcası hatta topikte bazı arkadaşlara doktoru önermiş. Kendi doktoruma da bi dahaki gidişimde sorayım.Kantaron yagi zararli degil dimi hamilelikte
Hergun dimi cnmBen de buna geçtim 1000 lik olan kullanılıyormuş.
Su Anda hamilelikte demir ilacini sart goruyorlar dr lar sen kullanmiyorsun o zmn oyle mi anladim cnm.cok dogru katiliyorum yazdiklarina.gelisiguzel cok vitamin veriliyor ama kan ilacina biraz daha hassas mi yaklasiyorlar ne bileyim.Ben sağlık ocağından verilen vitamin desteklerine hep şüpheli bakıyorum kızımda da çok dikkat etmiştim bebekken verilen kan ilacını hiç kullanmadım mesela 6 aylık olduğunda kan tahlili yaptırmıştım kan seviyeleri çok güzel cikmisti eğer 4 aylıkken sağlık ocağından verilen kan takviyesini kullanmış olsaydım kızıma fazladan yükleme yapılacaktı ara ara kan tahlillerini yaptırıyorum şu an 6 yaşında demir seviyesi hep maksimuma yakın çıkar bende hamilelik haricinde hiç demir eksikliği yaşamadım hayatım boyunca biraz hassas olmak gerekiyor bu konularda
Evet canım hep güzel taraflarını hatırlıyorsun çok şükür. Ama geçecek inşallah benimde henüz geçmiş değil yağlı şeyler yememeye çalışıyorum. Bende o üşengeçlerdenimBende de bi kaygisizlik mi desem kendini birakmislik mi desem ne desem iste ondan var. Normalde de cilt bakimi rutinim yoktu. Gozume rimel bile surmeyen insandim, sirf sonradan cikarmasi zor geldigi icin
simdi bugun son 2 saattir uyumaya calisiyorum, midemde yanma mi kasilma mi ne oldugunu anlayamadigim bisey var. Rennie alsam mi diye dusundum, internette bi bakayim zararli mi diye gezinirken bi yerde yine forum gibi, hamile annelerin bikac sene once yazdiklarina denk geldim, kimisi gercekten cok cekmis yanmadan refluden bulantidan. Aslinda yalniz degiliz. Belki bizim de bikac sene sonra hayirlisiyla bugunler silik birer ani kalacak. Ama iste yasarken hic gecmeyecek gibi oluyor.
Kan ilacına 14. Hafta gibi başlayacağım canım hamilelikte seviyelerim düşüyor ilk hamileliğimden biliyorum. kızım doğduktan sonra kızıma verilen kan damlasıni kullanmamıştım bebekler 4 aylıkken sağlık ocakları direk kan damlası veriyor ya bebeklere 10 günlükken de d vitamini baslattiriyorlar d vitaminini 1 yaşına kadar kullanmıştım ama sağlık ocağının verdiğini değil şimdi banada sağlık ocağı monovit verdi hemsirem biraz çok bilmiş sırf ağzı kapansın diye aldım verdiği monoviti almazsam bildiğin trip atıyor kızım doğduktan sonra aylık doktor kontrollerinde bile biz bakıyoruz ne gerek var doktora goturmenize diye imada bulunmuştu.Su Anda hamilelikte demir ilacini sart goruyorlar dr lar sen kullanmiyorsun o zmn oyle mi anladim cnm.cok dogru katiliyorum yazdiklarina.gelisiguzel cok vitamin veriliyor ama kan ilacina biraz daha hassas mi yaklasiyorlar ne bileyim.
Evet 1000'lik olandan günlük 1 puf yeterli dedi benim doktorumHergun dimi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?