2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ayyy erken başlamış ya, benim son 2 ay olmuştu öyle geçen hamilelikte. Kalorifer veya klima açıksa burun tıkanıklığı ondan da oluyor olabilir bi kap su koy istersen odayı nemlendirsin. Valla benim de kız sağolsun 3-5-7 uyanıyor genelde bu aralar beni o uyutmuyor. Gündüz fırsat bulursam o uyuyunca uyuyorum biraz. Sende gündüz uyursa o ara yat dinlen canım

Benim oncekinde de öyleydi şimdi de öyle. Gece 4 de durduk yere uyandım hâlâ dalamadim. Bir aydır falan böyle saçma sapan uyanıyorum. Burun tıkanıklığı da 7. Haftadan beri var. Azalmadı da hiç. Şimdi uyuyacam sanki biraz uykum geldi ama birazdan oğlum uyancak eşimin alarmı çalacak uykular haram olduuuu gençliğim bak talan da olduuu çok sevdim yaaaa-lan oldu zaaaalım geceler

Dusununce cok mantikli, bende hic atlet giymiyorum atletimde yok aslinda muhtemelen hava almadigindan kasinmistir bencede bu arada sirt demisken, eger uyuyamiyorsam sirtimi kasima, ovalatma gibi bir sey yaptiriyorum esime hemen kedi gibi uyukluyorum sonra cok hosuma gidiyo sirtima dokunulmasi

Kızlar benim vücudum çok kaşınıyor ya bacaklarım, göbeğim falan.. kilo alsam geriliyor diyeceğim ama öyle de değil. Hormonlar da sebep oluyor mu ki bu kaşıntılara acaba ya da neden olabilir
Soğuk alerjisi olabilir mi?
Her sene kış geldiğinde kuruluktan bende de olur kasinti. Bol bol nemlendir hâlâ devam ederse başka bı sorun var demektir o zaman gidersin doktora canım.

Gunaydin kizlarr
Dun yorgunluktan surekli uyumusum ya yeni uykumu alabildim bugun doktora gidiyoruzz cok heyecanliyim esim de gelebilecek sanirim soyle bir plan yaptik, annemlerin evi hastaneye daha yakin onlara gidicez oglen. Esim kardesimin odasinda calisicak, sunumunu filan yapicak sonra randevuya 15 dakika kala sunumu bitmis olacak ve yetisicez en kotu ben babamin elektrikli scooterina binip kendim giderim

Soğuk alerjisi olabilir mi?
Her sene kış geldiğinde kuruluktan bende de olur kasinti. Bol bol nemlendir hâlâ devam ederse başka bı sorun var demektir o zaman gidersin doktora canım.

Yok canim bence soguk alerjisi degildir bende var o dizlerden ve dirsekten kasinmaya basliyorsun. Sonra sinek isirigi gibi kocaman boyle sivilcede degil kabariklar cikiyor ve cok usumussen yayilmaya basliyor. Bende ilk 5. Sinifta baslamisti, butun okul hayatimda babam beni okula birakmistir. Arabadan okulun icerisine kadar yurumustum ve istiklal marsi okunucakti bende bir kasinti basladi aman allahim kendimi durduramiyorum. Istiklal marsi bitince bir ogretmen muhtemelen bana kizmaya gelmisti sonra bakti bilerek yapmiyorum fen bilgisi ogretmenine gostermisti kollarimi filan bir sey alerji yapmis diyince ailemi aradilar ve popoma kadar kabarmistim kan testi aldilar alerji turum soguk kaynakliymis iki tane igne olunca gecmisti ama simdi buyudukce o hassasiyet kaybolmaya basladi eskisi kadar kabarmiyorum. Muhtemelen havasiz kaldigindan ya da kuruluktan kasiniyordur bence

Ben geceleri 64738484 kez uyaniyorum haftalardir durum bu sekilde. gece defalarca kez uyanip bir o tarafa bir bu tarafa bir sirt ustu surekli yon degistiriyorum. Mutlaka bi tuvalete gitmek zorunda kaliyorum. Gecelerim kabus gibi. Hayatimdan hic gece uyandigimi bilmezdim. Onu da gordum cok sukur

Amanin baya mesele o zaman :)) iki sene önce bende yaptirdim alerji testi toz akarina çıktı sadece küçükken milyonlarca şeye vardı alerjim büyüdükçe bağışıklık oluşmuş demek o zaman dediğin gibi kuruluktan. Benim de karnım gece çok kadındı kalktım lierac in jelinden sürdüm geçti yalnız o jel bana yeterince yağlı hissi vermedi ya sanki hiç korumaz gibi bu. Sen ne dusunuyosun? Daha önce bir sürü farklı yağ denedim ama bu sanki sadece nemlendirici gibi. 200 lira boşa mı gitti

Plana bayıldım sizin için çok heyecanlıyım. Bende dün yılbaşından sonra esimlerin evden çalışmaya başlayacağını öğrendim inanılmaz sevindim. Karantina in ilk gunlerinde evden hiç çıkmadan 75 gün geçirmiştik bir defa ramazan alışverişi yaptık galiba belki bir iki defa da mecburiyetten çıkılmıştir çok hoşumuza gittiydi.

Ayni dusunce bende de var ustune bebek yagiyla cila yapiyorum cunku gercekten hic yaglilik hissi birakmiyor aslinda biz yazliktan hakiki zeytinyagi da almistik ama ben onu suremem ya yikamam gerekir vucudumu, bir kokusu var bence zeytinyaginin kendimi kokuyor hissettirir

Canımlar burun tıknaıklığı için petekler açıksa üstüne ıslak havlu koyun, geçen burdan biri söylemişti. Ya da burun bandı kullanın. Benim burnum da tıkanıyor geceleri, bantla çözüyorum.
Ben son 1 haftadır gece tuvalete kalkmadığım için deliksiz uyuyorum, ya bebek yukarı doğru gittiği için mesaneye baskı olmuyor ya da akşamları daha az su içiyorum. Mide kazınmaları olayım da bitti. Ama gaz olayı ara ara devam.

Eşimle aynı anda bizde homeoffice geçtik ikimiz de heyecanlıyız. Bebek karnımda ana babasıyla birlikte büyüyecek

Surekli evde olmasi da inan hic hos degil bir sure oo harika surekli beraberiz oluyorsun ama sonra ya tv nin sesini kissana. Muzigi kapatsana bu saatte neden supurge aciyorsun, mikser mi calisiyor gibi seylerden sonra aman yeter be diyorsun

Surekli evde olmasi da inan hic hos degil bir sure oo harika surekli beraberiz oluyorsun ama sonra ya tv nin sesini kissana. Muzigi kapatsana bu saatte neden supurge aciyorsun, mikser mi calisiyor gibi seylerden sonra aman yeter be diyorsun
Sen çalışmıyorsun heralde evde canım, ondan çıkar anlaşmazlıklar
Biz 3 ay yine birlikte evden çalışmıştık, sorunsuz geçmişti, çalışma saatlerimiz aynı çünkü birimizden birinin toplantısı olunca diğeri oda değişiyordu.

Bizde zaten hali hazirda büyük bir ses kaynağı olduğu için ( oğlumuz ) o tarz şeyler hiç problem olmaz ajajaj bir de işten ise de farkeder bizim işimiz icra. Sunumdu filan yok. Evrak işi hep ses eşimi hiç etkilemez o sever aksine evde sesi muzigi evin yaşlısı benim

Yok olmuyor, ben hala dana gibi uyuyorum
Günaydın bu arada

Evet muhtemelen ondan ben evden calismiyorum biz pandeminin en basindan beri boyleyiz ama marttan beri evde esim, bir iki kez Ankaraya gitti o zaman bende onunla gitmistim. En fazla 6 7 kez de ofise gitmistir Koala gibi surekli yan yanayiz, bazen ise gidince cok seviniyorum gercekten

Oooo bayaa olmuş sizin
Yalnız benim kaynim imam. Eltim 10 senedir kocası evden hiç gitmeden yaşıyor nerdeyse cami de evin bahçesinde

O zaman cok iyi onda da surekli kulaklik takili olmasina ragmen hala ses geldigini soyluyor bende canim balkonumu kapattim bir isiticisi eksik battaniyemi cekip onemli toplanti zamanlari orada takiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…