- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #14.841
Ayyy erken başlamış ya, benim son 2 ay olmuştu öyle geçen hamilelikte. Kalorifer veya klima açıksa burun tıkanıklığı ondan da oluyor olabilir bi kap su koy istersen odayı nemlendirsin. Valla benim de kız sağolsun 3-5-7 uyanıyor genelde bu aralarSizde de oluyor mu ya gecenin bir yarısı uykum kaçıyor sonra bu saate kadar yatakta dönüp duruyorum.
Aslında durduk yere uyanmıyorum, genelde tuvalete sıkışmış oluyorum, gidip gelince de uykum açılıyor, bir de gece burnum tıkanmaya başladı bir haftadır, o tıkalı hissi de uykuya dalmamı zorlaştırıyor uyandığım zamanlar.
Kızım zaten alarm gibi sabah 7de uyanıyor, gün içinde çok yoruluyorum uykusuz kalıyorum, gece de böyle kaliteli uyuyamayınca mahvoluyorum, daha sabah olmadan strese giriyorum
Benim oncekinde de öyleydi şimdi de öyle. Gece 4 de durduk yere uyandım hâlâ dalamadim. Bir aydır falan böyle saçma sapan uyanıyorum. Burun tıkanıklığı da 7. Haftadan beri var. Azalmadı da hiç. Şimdi uyuyacam sanki biraz uykum geldi ama birazdan oğlum uyancak eşimin alarmı çalacakSizde de oluyor mu ya gecenin bir yarısı uykum kaçıyor sonra bu saate kadar yatakta dönüp duruyorum.
Aslında durduk yere uyanmıyorum, genelde tuvalete sıkışmış oluyorum, gidip gelince de uykum açılıyor, bir de gece burnum tıkanmaya başladı bir haftadır, o tıkalı hissi de uykuya dalmamı zorlaştırıyor uyandığım zamanlar.
Kızım zaten alarm gibi sabah 7de uyanıyor, gün içinde çok yoruluyorum uykusuz kalıyorum, gece de böyle kaliteli uyuyamayınca mahvoluyorum, daha sabah olmadan strese giriyorum
Acaba havasız kalınca mı kaşınıyor kimesela ben kışın atlet falan giymezdim cildim hava alamıyor diye ama annemde kalınca o sürekli söyleniyor, sırf gönlü olsun diye giyiyorum sırtım bile kaşınıyor. Cildim de çok kuru sanırım onun da etkisi var
Soğuk alerjisi olabilir mi?Kızlar benim vücudum çok kaşınıyor ya bacaklarım, göbeğim falan.. kilo alsam geriliyor diyeceğim ama öyle de değil. Hormonlar da sebep oluyor mu ki bu kaşıntılara acaba ya da neden olabilir
Soğuk alerjisi olabilir mi?
Her sene kış geldiğinde kuruluktan bende de olur kasinti. Bol bol nemlendir hâlâ devam ederse başka bı sorun var demektir o zaman gidersin doktora canım.
Ben geceleri 64738484 kez uyaniyorumSizde de oluyor mu ya gecenin bir yarısı uykum kaçıyor sonra bu saate kadar yatakta dönüp duruyorum.
Amanin baya mesele o zaman :)) iki sene önce bende yaptirdim alerji testi toz akarina çıktı sadece küçükken milyonlarca şeye vardı alerjim büyüdükçe bağışıklık oluşmuş demekYok canim bence soguk alerjisi degildir bende var o dizlerden ve dirsekten kasinmaya basliyorsun. Sonra sinek isirigi gibi kocaman boyle sivilcede degil kabariklar cikiyor ve cok usumussen yayilmaya basliyor. Bende ilk 5. Sinifta baslamisti, butun okul hayatimda babam beni okula birakmistir. Arabadan okulun icerisine kadar yurumustum ve istiklal marsi okunucaktibende bir kasinti basladi aman allahim kendimi durduramiyorum. Istiklal marsi bitince bir ogretmen muhtemelen bana kizmaya gelmisti sonra bakti bilerek yapmiyorum fen bilgisi ogretmenine gostermisti kollarimi filan bir sey alerji yapmis diyince ailemi aradilar ve popoma kadar kabarmistim kan testi aldilar alerji turum soguk kaynakliymis iki tane igne olunca gecmisti ama simdi buyudukce o hassasiyet kaybolmaya basladi eskisi kadar kabarmiyorum. Muhtemelen havasiz kaldigindan ya da kuruluktan kasiniyordur bence
Plana bayıldımGunaydin kizlarr
Dun yorgunluktan surekli uyumusum ya yeni uykumu alabildimbugun doktora gidiyoruzz cok heyecanliyim esim de gelebilecek sanirim soyle bir plan yaptik, annemlerin evi hastaneye daha yakin onlara gidicez oglen. Esim kardesimin odasinda calisicak, sunumunu filan yapicak sonra randevuya 15 dakika kala sunumu bitmis olacak ve yetisicez en kotu ben babamin elektrikli scooterina binip kendim giderim
Amanin baya mesele o zaman :)) iki sene önce bende yaptirdim alerji testi toz akarina çıktı sadece küçükken milyonlarca şeye vardı alerjim büyüdükçe bağışıklık oluşmuş demeko zaman dediğin gibi kuruluktan. Benim de karnım gece çok kadındı kalktım lierac in jelinden sürdüm geçti yalnız o jel bana yeterince yağlı hissi vermedi ya sanki hiç korumaz gibi bu. Sen ne dusunuyosun? Daha önce bir sürü farklı yağ denedim ama bu sanki sadece nemlendirici gibi. 200 lira boşa mı gitti
Canımlar burun tıknaıklığı için petekler açıksa üstüne ıslak havlu koyun, geçen burdan biri söylemişti. Ya da burun bandı kullanın. Benim burnum da tıkanıyor geceleri, bantla çözüyorum.Sizde de oluyor mu ya gecenin bir yarısı uykum kaçıyor sonra bu saate kadar yatakta dönüp duruyorum.
Ben son 1 haftadır gece tuvalete kalkmadığım için deliksiz uyuyorum, ya bebek yukarı doğru gittiği için mesaneye baskı olmuyor ya da akşamları daha az su içiyorum. Mide kazınmaları olayım da bitti. Ama gaz olayı ara ara devam.Benim oncekinde de öyleydi şimdi de öyle. Gece 4 de durduk yere uyandım hâlâ dalamadim. Bir aydır falan böyle saçma sapan uyanıyorum. Burun tıkanıklığı da 7. Haftadan beri var. Azalmadı da hiç. Şimdi uyuyacam sanki biraz uykum geldi ama birazdan oğlum uyancak eşimin alarmı çalacakuykular haram olduuuu gençliğim bak talan da olduuu çok sevdim yaaaa-lan oldu zaaaalım geceler
Eşimle aynı anda bizde homeoffice geçtikPlana bayıldımsizin için çok heyecanlıyım. Bende dün yılbaşından sonra esimlerin evden çalışmaya başlayacağını öğrendim inanılmaz sevindim. Karantina in ilk gunlerinde evden hiç çıkmadan 75 gün geçirmiştik bir defa ramazan alışverişi yaptık galiba belki bir iki defa da mecburiyetten çıkılmıştir çok hoşumuza gittiydi.
Plana bayıldımsizin için çok heyecanlıyım. Bende dün yılbaşından sonra esimlerin evden çalışmaya başlayacağını öğrendim inanılmaz sevindim. Karantina in ilk gunlerinde evden hiç çıkmadan 75 gün geçirmiştik bir defa ramazan alışverişi yaptık galiba belki bir iki defa da mecburiyetten çıkılmıştir çok hoşumuza gittiydi.
Sen çalışmıyorsun heralde evde canım, ondan çıkar anlaşmazlıklarSurekli evde olmasi da inan hic hos degilbir sure oo harika surekli beraberiz oluyorsun ama sonra ya tv nin sesini kissana. Muzigi kapatsana bu saatte neden supurge aciyorsun, mikser mi calisiyor gibi seylerden sonra aman yeter be diyorsun
Bizde zaten hali hazirda büyük bir ses kaynağı olduğu için ( oğlumuz ) o tarz şeyler hiç problem olmaz ajajajSurekli evde olmasi da inan hic hos degilbir sure oo harika surekli beraberiz oluyorsun ama sonra ya tv nin sesini kissana. Muzigi kapatsana bu saatte neden supurge aciyorsun, mikser mi calisiyor gibi seylerden sonra aman yeter be diyorsun
Yok olmuyor, ben hala dana gibi uyuyorumSizde de oluyor mu ya gecenin bir yarısı uykum kaçıyor sonra bu saate kadar yatakta dönüp duruyorum.
Sen çalışmıyorsun heralde evde canım, ondan çıkar anlaşmazlıklar
Biz 3 ay yine birlikte evden çalışmıştık, sorunsuz geçmişti, çalışma saatlerimiz aynı çünkübirimizden birinin toplantısı olunca diğeri oda değişiyordu.
Oooo bayaa olmuş sizinEvet muhtemelen ondan ben evden calismiyorumbiz pandeminin en basindan beri boyleyiz ama marttan beri evde esim, bir iki kez Ankaraya gitti o zaman bende onunla gitmistim. En fazla 6 7 kez de ofise gitmistir Koala gibi surekli yan yanayiz, bazen ise gidince cok seviniyorum gercekten
Bizde zaten hali hazirda büyük bir ses kaynağı olduğu için ( oğlumuz ) o tarz şeyler hiç problem olmaz ajajajbir de işten ise de farkeder bizim işimiz icra. Sunumdu filan yok. Evrak işi hep ses eşimi hiç etkilemez o sever aksine evde sesi muzigi evin yaşlısı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?