2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım fazla karbonhidrat tüketiyorsun galiba. Bu tip şeyler yediğimde benim de midem öyle oluyor. Su bile rahatsız ediyor. Sebze meyve denesen?

Dun isteydim ya sabah da cift maskeyle bile burnuma kokunca hemen oyle yedim. Okulda da bir cocugun annesinde covid cikmis hic yemek yemedim orada bir sey olur filan diye. Evde de cok yorgun oldugum icin hemen siparis vermistik. Meyve cok yiyorum aslinda bugun evdeyim onlari deniyim

Bende türk kahvesini duydum ama nescafe konusunda emin olamadım ondan size soruyum dedim
Canın çok aşırı istiyorsa iç canım ya 1 bardaktan bir şey olmaz. Onlar zararlı şeyler zaten bütün paketli gıdalar zararlı. O sebepten doktor nescafe iç demez zaten ama abartmadığın sürece bir şey olmaz diye düşünüyorum. Hamileliğinde kokorecinden her türlü fast fooduna yiyip yine de hem kendi hem bebeği sağlıklı anneler tanıyorum. Risk tabi bunlar hep, sen nefsini köreltecek kadar iç fazlasını bırak. Aklın onda kalacak yoksa

Türk kahvesi günde bi fincan içebilirsin canım ama nescafeye sıcak bakmıyor doktorlar diye biliyorum ben normalde de hiç içmediğim için sormadım
Bende hamile olmadan önce bağımlısıydım sabah aç karına nescafe içerdim işte de türk kahvesi yani günlük 3 4 kere kahve içerdim hamile olduğumu öğrenince bıraktım eşim içince canım istiyor bende düşünüyorum içsem mi içmesem mi diye bide kola istiyorum

Bugun yogurt ve meyve deneyelim bakalim nasil olacak bir de bugun benim tartilma gunum insallah kilo da almamisimdir

Gaviscon üretilmiyor muymuş. Daha geçen hafta aldık, niye üretmiyorlar ya

Arada olur öyle, bugün toparlarsın

Herkese gunaydin kizlar muayenesi olanlara guzel haberler diliyorum.
Bugun oglen eve genoks tan gelip kan alacaklar gen testi icin yarin desen sekee yuklemesi var. Sali gunu ikili tarama randevum vardi sirf bebegi guzel bi ultrasonda gormek icin gidicem sanirim ikili taramada ultrason farkli oluyor :)?!
Kahve konusuna gelince ben bagimliydim resmen gunde 4 5 turk kahvesi icerdim sade. Suan kokusundan bile nefret geldi hamile kaldigimda kafeinsiz kahve almstik once bi iki iciyodum simdi sifir hic canim istemio ama starbukcstan mocha cekiyo cekindim icemedim. Belki bi gun kacamak yaparim:)
Yemek konusuna gelince deli gibi yesil sebze tuketen ben dunyamin en sagliksiz beslenmesini yasiyorum neredeyse hicbisey yiyemiyorum kusma falan yok ama icim almiyo sulu yemek sebze gormeye dayanamiyorum hep kati gida olcak. İns bu duzen degisir normalde asiri saglikli beslenirdim suan kendime inanamiyorum :)
Bence 4. Ay hepimiz daha rahat edicez gibi hissediyorum hem yeme hem bilanti hem halsizlik konularinda.

aynen ya sanırım kahve kola burger aşereceğim bide starbuks tan kahve içicem benim canım bunları çekiyor sadece ya

Ben neredeyse hep sabahlari kuru bir tost yerim yumurta yemiyorum filan her sabah ne yiyim benimde canim hic bir sey istemiyor bu ara, dolabin kapagini bile acmak istemiyorum

Eşin fedakarlık yapıp hemen o elindeki nescafeyi bıraksın, ayıp ediyor

Ah canım sakın normalde de kola tüketmemek lazım lütfen içmemeye çalış bebiş için ama Türk kahvesine izin var doktorum öyle demişti de benim hiç canım istemiyor

Şu an kendimi gördüm anlattıklarında

İnşallah dediğin gibi olur canım çünkü ben de aynı durumdayım

Düzeliyor düzeliyor. Ben de başta öyleydim sulu yemek görmek istemiyordum. Şimdi her şeyi yiyorum çok şükür. Normale döndüm. Bir ara çok canım sıkılmıştı sağlıklı bir şey yiyemeyecek miyim diye, geçti neyse ki. Güzel haberler alırsın inşallah

Super ya o ani iple.cekiyorum bitanem .

Eşin fedakarlık yapıp hemen o elindeki nescafeyi bıraksın, ayıp ediyor
Ayy hiç sorma nisbet yapar gibi sigarayı da yakıyor ağam içim gidiyor bir görsen sonra diyorum ki iki sene de geçse o keyfi yapcam görürsün diyorum oda yok sigaraya başlama geri diyor böyle olunca dibimde içerse nasıl daynıyım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…