2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Oooo bayaa olmuş sizin
Yalnız benim kaynim imam. Eltim 10 senedir kocası evden hiç gitmeden yaşıyor nerdeyse cami de evin bahçesinde

Ayy haha hayal bile edemiyorum suan o durumu kendim icin emeklilik zamanlarini filan dusunuyorum da gercekten insanlarin neden zorlandigini anlayabiliyorum

Merhaba kızlar, doktor kontrolüm var bugün minnoşum göreceğim inşallah, fakat pek heyecanlı değilim kendimi pek iyi hissetmiyorum, bu depremler annesiz kalan evlatlar, hergün saçma sapan vatandaşın haberleri, canımı çok sıkıyor, kovid olma korkusu off valla ne yapacağımı bilmiyorum. Desteğinize ihtiyacım var bunalmış durumdayım. Cumanız mübarek olsun bu arada dualarınızda banada yer verin adım Kübra

Hayatta hep böyle üzücü şeyler olacak maalesef. Bizler artık evlatlarımız için güçlü olmak zorundayız. Bence şu an sadece minnoşuna odaklan, senin kaygılarını o da hissediyor. Onun da sana ihtiyacı var

Kızlar hiç nescafe 3 bir arada falan içen var mı bazen canım çekiyor doktora da soramadım içsem mi bilemedim
Ben normalde de ağzıma sürmediğim için canım çekmiyor. Türk kahvesi içebilirsin dedi doktor günde 1 tane. Ama onu da hiç canım istemiyor artık. Sor bence doktoruna canım, bir miktar kafeine izin veriyorlar anladığım kadarıyla ama o üçü bir aradaların esas sıkıntısı kreması şekeri ve katkı maddeleri zaten.

Ben gavisconu kafaya dikiyordum ictigim gibi midemin yanmasi geciyordu.kafaya dikiyordum dediysem icmem gerektigi kadarne cektim mide yanmasindan
İlk gebelikte hiç ilaç almadım kıyamadım. Amaa 2.cocuk kaderi midem yanınca ilaç alcam bende artık o kadar çekmeye de gerek yokmuş

Kizlar benimde midem fena aslinda su ictikten sonra kusmak istiyorum. Biraz da midem bos diye galiba boyle oluyor dun iki dilim borek ve iki dilim pizza disinda hic bir sey yememistim. Bugunde sabah bir kare tostu zor yedim. Midem yaniyor gibi de bulaniyor gibi de ne oldugunu anlamadim

Canım fazla karbonhidrat tüketiyorsun galiba. Bu tip şeyler yediğimde benim de midem öyle oluyor. Su bile rahatsız ediyor. Sebze meyve denesen?

Canım yağlı ve baharatlı şeylerden uzak durmayı dene.

Bende türk kahvesini duydum ama nescafe konusunda emin olamadım ondan size soruyum dedim

Tost mideyi yakar ya doktoruna söyle bence gaviscon yazar. Miden kötü olduğunda çok iyi rahatlatıyor. Benim de bu ara midem almıyor. İştahım kapandı dediğin gibi suyu da zor içmeye başladım. Dün doğru düzgün bir şey yemediğimden midir nedir bugün midem kazınarak uyandım ilk kez ama yine de canım bir şey yemek istemiyor

Bende türk kahvesini duydum ama nescafe konusunda emin olamadım ondan size soruyum dedim
Türk kahvesi günde bi fincan içebilirsin canım ama nescafeye sıcak bakmıyor doktorlar diye biliyorum ben normalde de hiç içmediğim için sormadım

Benim de baştan beri midem yanıyor geçen doktor gaviscon yazdı o ilaçta artık üretilmiyormuş başka mide için şurup alcam renni falan var belki o biraz rahatlatır ne yesem midem yanıyor ağzıma geliyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…