2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ah canım sakın normalde de kola tüketmemek lazım lütfen içmemeye çalış bebiş için ama Türk kahvesine izin var doktorum öyle demişti de benim hiç canım istemiyor
Ahh ahh kendimi nasıl tutmaya çalışıyorum bir görsen ama valla bebşim kusura bakmasın bir kere de olsa yapcam kafaya taktım sanki

Ah canım sakın normalde de kola tüketmemek lazım lütfen içmemeye çalış bebiş için ama Türk kahvesine izin var doktorum öyle demişti de benim hiç canım istemiyor

Ben bazen sekersiz kola da iciyorum ama siz benim yaptigimi yapmayin

Başlama canım ya hatta eşin de bıraksın. Benim eşim de içiyor maalesef. Diyorum 7 ayın var bırakmak için, öyle sigara içip geleceksin koka koka ben de bebeği kucağına vereceğim öyle mi diyorum. Bozuluyor.

Ama gerçekten çok zararlı bebekler için benim eniştem de çok içer kızı bronşit oldu dr özellikle ablamın eşini uyardı sigara içilmeyecek diye ama hala içiyor ben olsam kavga ederdim eşimle

Aynı şeyi bende söyledim bırakamıyorum dedi iyi o zaman bende içerim tekrar deyince ona hemen yok öyle çocuğu emziremezsin kokarsın diyor kendine gelince hiç düşünmüyor fedakarlık yapamıyor babalar bir anne kadar demek ki

Ben bazen sekersiz kola da iciyorum ama siz benim yaptigimi yapmayin
Yaa aynı ben bikaç kere kaçamak yaptım canım o kadar istemişti ki ama tabi içmemek lazım
Aynen bizde de aynı muhabbet var. Sözde bırakacaktı sürekli erteliyor. Bebek doğunca bırakmazsa zaten hiç bırakamazlar

Ben normalde de sevmediğim için sıkıntı yok en son ilkokulda falan içmiştim

Bekarken bizim evimizde de olmuyordu cok selulit yaptigindan annem almiyordu eve hic kola filan ama simdi evlenince baya ozgurlestik benim canim ne istiyorsa abartmadan yiyorum ya starbuckstan da kahvemi aliyorum hamburgerde yiyorum. Her gun yapmiyorum sonucta aklima dustukce o da iki haftada bir filan oluyor

Ahh ahh kendimi nasıl tutmaya çalışıyorum bir görsen ama valla bebşim kusura bakmasın bir kere de olsa yapcam kafaya taktım sanki
Kiyamam ya zor bisey caninjn istemesi. Ama.nescafe yerine filtre kahve yada turk kahvesi fln mi icsen acaba cnm nescafenin ici kimyasal dolu biliyomusun o yuzden diyorim ztn o yuzden bi bağımlılık yapıyor

Bende sürekli kötü beslenme mağduru oluyorum ev yemeği yediğim zaman çok problemim olmuyor
Ya valla ayniyiz canim ya:))) ay bebisler dogudugunda neler konusucaz acaba bi an duygulandimya :))) bu gunler gecicek ama.gruo kapanmasn ozlerim ben sizi yoldaslarim benim

Insallah guzel haberlerle donersiniz ne yazik ki zor sureclerden geciyoruz. Hem toplumsal olaylar hem kendi minimal dunyamizda yasadiklarimiz hepsi ustuste binince insan kendini cikmazda hissediyor. Ama bir sekilde devam etmek zorundayiz. Gunesli gunlerin gelecegini umarak umudumuzu korumaliyiz

Ya valla ayniyiz canim ya:))) ay bebisler dogudugunda neler konusucaz acaba bi an duygulandimya :))) bu gunler gecicek ama.gruo kapanmasn ozlerim ben sizi yoldaslarim benim
Yaaa inşallah bu hastalık da biterse o zamanlar buluşma bile yaparız. Aynı zamanda aynı dertleri yaşamak insanları daha çok bağlıyor birbirine.

Kiyamam ya zor bisey caninjn istemesi. Ama.nescafe yerine filtre kahve yada turk kahvesi fln mi icsen acaba cnm nescafenin ici kimyasal dolu biliyomusun o yuzden diyorim ztn o yuzden bi bağımlılık yapıyor
Çok haklısın canım evet malesef benim için ayrılamayan bağımlılığım sigara ve nescafeydi bebek olunca ikisini birden kestim böyle bağımlı olmak da çok kötü ya

Bence nescafeyi 3 ü 1 arada falan içmek yerine en azından sütlü filtre kahve ya da sütlü nescafe içebilirsin. Kolayı ben iki kez bir bardak içtim

Ama gerçekten çok zararlı bebekler için benim eniştem de çok içer kızı bronşit oldu dr özellikle ablamın eşini uyardı sigara içilmeyecek diye ama hala içiyor ben olsam kavga ederdim eşimle
Kesinlikle öyle, ben diyorum işte vermem çocuğu sana diyorum. Bırakacak inşallah bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…