- 5 Ekim 2019
- 804
- 851
- 23
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #14.901
Ahh ahh kendimi nasıl tutmaya çalışıyorum bir görsen ama valla bebşim kusura bakmasın bir kere de olsa yapcam kafaya taktım sankiAh canım sakın normalde de kola tüketmemek lazım lütfen içmemeye çalış bebiş için ama Türk kahvesine izin var doktorum öyle demişti de benim hiç canım istemiyor
Ah canım sakın normalde de kola tüketmemek lazım lütfen içmemeye çalış bebiş için ama Türk kahvesine izin var doktorum öyle demişti de benim hiç canım istemiyor
Başlama canım ya hatta eşin de bıraksın. Benim eşim de içiyor maalesef. Diyorum 7 ayın var bırakmak için, öyle sigara içip geleceksin koka koka ben de bebeği kucağına vereceğim öyle mi diyorum. Bozuluyor.Ayy hiç sorma nisbet yapar gibi sigarayı da yakıyor ağam içim gidiyor bir görsen sonra diyorum ki iki sene de geçse o keyfi yapcam görürsün diyorum oda yok sigaraya başlama geri diyor böyle olunca dibimde içerse nasıl daynıyım ya
Ben normalde de sevmediğim için sıkıntı yok en son ilkokulda falan içmiştimBen bazen sekersiz kola da iciyorum ama siz benim yaptigimi yapmayin
Ama gerçekten çok zararlı bebekler için benim eniştem de çok içer kızı bronşit oldu dr özellikle ablamın eşini uyardı sigara içilmeyecek diye ama hala içiyor ben olsam kavga ederdim eşimleBaşlama canım ya hatta eşin de bıraksın. Benim eşim de içiyor maalesef. Diyorum 7 ayın var bırakmak için, öyle sigara içip geleceksin koka koka ben de bebeği kucağına vereceğim öyle mi diyorum. Bozuluyor.
Aynı şeyi bende söyledim bırakamıyorum dedi iyi o zaman bende içerim tekrar deyince ona hemen yok öyle çocuğu emziremezsin kokarsın diyor kendine gelince hiç düşünmüyor fedakarlık yapamıyor babalar bir anne kadar demek kiBaşlama canım ya hatta eşin de bıraksın. Benim eşim de içiyor maalesef. Diyorum 7 ayın var bırakmak için, öyle sigara içip geleceksin koka koka ben de bebeği kucağına vereceğim öyle mi diyorum. Bozuluyor.
Yaa aynı ben bikaç kere kaçamak yaptım canım o kadar istemişti kiBen bazen sekersiz kola da iciyorum ama siz benim yaptigimi yapmayin
Aynen bizde de aynı muhabbet var. Sözde bırakacaktı sürekli erteliyor. Bebek doğunca bırakmazsa zaten hiç bırakamazlarBaşlama canım ya hatta eşin de bıraksın. Benim eşim de içiyor maalesef. Diyorum 7 ayın var bırakmak için, öyle sigara içip geleceksin koka koka ben de bebeği kucağına vereceğim öyle mi diyorum. Bozuluyor.
Ben yapcam sanki niyeti bozdum ya canım nerde sağlıksız şeyler varsa onu istiyorumBen bazen sekersiz kola da iciyorum ama siz benim yaptigimi yapmayin
Bende sürekli kötü beslenme mağduru oluyorumEvet haklisin dun borekte cok yagliydibugun kuru yagsiz bir kasarli tost yaptim ama onu da zorla yemeye calistim
Dinlemiyorlar ki canımAma gerçekten çok zararlı bebekler için benim eniştem de çok içer kızı bronşit oldu dr özellikle ablamın eşini uyardı sigara içilmeyecek diye ama hala içiyor ben olsam kavga ederdim eşimle
Ben normalde de sevmediğim için sıkıntı yok en son ilkokulda falan içmiştim
Kiyamam ya zor bisey caninjn istemesi. Ama.nescafe yerine filtre kahve yada turk kahvesi fln mi icsen acaba cnm nescafenin ici kimyasal dolu biliyomusun o yuzden diyorim ztn o yuzden bi bağımlılık yapıyorAhh ahh kendimi nasıl tutmaya çalışıyorum bir görsen ama valla bebşim kusura bakmasın bir kere de olsa yapcam kafaya taktım sanki
Bende sürekli kötü beslenme mağduru oluyorumev yemeği yediğim zaman çok problemim olmuyor
Ya valla ayniyiz canim ya:))) ay bebisler dogudugunda neler konusucaz acaba bi an duygulandimya :))) bu gunler gecicek ama.gruo kapanmasn ozlerim ben sizi yoldaslarim benimBende sürekli kötü beslenme mağduru oluyorumev yemeği yediğim zaman çok problemim olmuyor
Insallah guzel haberlerle donersinizMerhaba kızlar, doktor kontrolüm var bugün minnoşum göreceğim inşallah, fakat pek heyecanlı değilim kendimi pek iyi hissetmiyorum, bu depremler annesiz kalan evlatlar, hergün saçma sapan vatandaşın haberleri, canımı çok sıkıyor, kovid olma korkusu off valla ne yapacağımı bilmiyorum. Desteğinize ihtiyacım var bunalmış durumdayım. Cumanız mübarek olsun bu arada dualarınızda banada yer verin adım Kübra
Yaaa inşallah bu hastalık da biterse o zamanlar buluşma bile yaparız. Aynı zamanda aynı dertleri yaşamak insanları daha çok bağlıyor birbirine.Ya valla ayniyiz canim ya:))) ay bebisler dogudugunda neler konusucaz acaba bi an duygulandimya :))) bu gunler gecicek ama.gruo kapanmasn ozlerim ben sizi yoldaslarim benim
Çok haklısın canım evet malesef benim için ayrılamayan bağımlılığım sigara ve nescafeydi bebek olunca ikisini birden kestim böyle bağımlı olmak da çok kötü yaKiyamam ya zor bisey caninjn istemesi. Ama.nescafe yerine filtre kahve yada turk kahvesi fln mi icsen acaba cnm nescafenin ici kimyasal dolu biliyomusun o yuzden diyorim ztn o yuzden bi bağımlılık yapıyor
Ben yapcam sanki niyeti bozdum ya canım nerde sağlıksız şeyler varsa onu istiyorum
Bence nescafeyi 3 ü 1 arada falan içmek yerine en azından sütlü filtre kahve ya da sütlü nescafe içebilirsin. Kolayı ben iki kez bir bardak içtimBende hamile olmadan önce bağımlısıydım sabah aç karına nescafe içerdim işte de türk kahvesi yani günlük 3 4 kere kahve içerdim hamile olduğumu öğrenince bıraktım eşim içince canım istiyor bende düşünüyorum içsem mi içmesem mi diye bide kola istiyorum
Kesinlikle öyle, ben diyorum işte vermem çocuğu sana diyorum. Bırakacak inşallah bakalım.Ama gerçekten çok zararlı bebekler için benim eniştem de çok içer kızı bronşit oldu dr özellikle ablamın eşini uyardı sigara içilmeyecek diye ama hala içiyor ben olsam kavga ederdim eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?