2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim de eşim hiç içmemiş, tanıştığımızda ben içiyordum, onunlayken 3 yıl içtim sonra bıraktım. Yazıkmış kocama ya, kültablasıyla öpüşüyormuş resmen
Tebrik ederim seni canım bırakanları görünce mutlu oluyorum. Eşime sorsan kimse ömür boyu bırakamaz bir içen mutlaka bir daha içer diyor. Deli ediyor beni.

Aynı benn. Yazdan bir sürü sebze depo ettim. Dolaba bakasım gelmiyor şimdi. Fastfood hiiiç tüketmiyordum belki yılda 2-3 kere. Şimdi haftada 1 en az . Ama sabrediyorum 2-3 haftaya geçecek inşallah diye Sağlıllı günlerime geri döneceğim

Kızlar hiç nescafe 3 bir arada falan içen var mı bazen canım çekiyor doktora da soramadım içsem mi bilemedim
Bana doktorum abartmadan herşeyi yiyip içebilirsin dedi (tabi yasak olan çiğ et vs.den bahsetmiyorum) günde 1 fincan kahve 1 bardak çay istersen içebilirsin dedi haftada bir abartmadan sucuk yiyebilirsin dedi ama canım hiç istemediği için yiyip içmedim bunları. Yani çok canın istediyse 1 çay bardağı içmen sıkıntı oluşturmaz bence. Yine de bi ara sor doktoruna.

Saat başı 1-2 yudum iç bence bir anda çok içme suyu. İçine limon dilimi ve salatalık atarsan da kokusu hoş olur. Daha az rahatsız eder cnm. Yumurta yiyemiyo musun sabahları? Ben yumurta yemek istediğimde sahan yapıp tost ekmeği içine pişmiş sahan yumurtayı ve kaşar koyuyorum o da iyi geliyor.

Tebrik ederim seni canım bırakanları görünce mutlu oluyorum. Eşime sorsan kimse ömür boyu bırakamaz bir içen mutlaka bir daha içer diyor. Deli ediyor beni.
Bak ben 37 yaşındayım bebekken bronşit olmuşum babam sigarayı bırakmış sonra çok ortam olmuş kahve yanı filan canı çok istemiş ama bir başlasam hiç bırakmamış gibi devam ederim der ve hep uzak durur. İradesine şaşırıyorum.

Aslında haklısın ama ben aslında bırakmak isteyipte bırakanlardan değilim çocuk için niyetlendim o ay şükür hamile kaldım aslında çocuk için bırakmış oldum şimdi kafamda çocuk büyüyünce içerim gibi düşünceler geliyor hep kafamda bitirmediğim için sanırım böyle oluyor

aynen ya sanırım kahve kola burger aşereceğim bide starbuks tan kahve içicem benim canım bunları çekiyor sadece ya
Ben de burger istemeye başladım, heralde akşam bulantıları yavaş yavaş geçecek gibi isteklerimiz başladığına göre ama big baker fln istiyorum, dışardan yemek yemeyi de sevmem yağına etine güvenemediğim için ne yapacam bilmiyorum

Sağol canım

Helal olsun babana, darısı eşimin başına.

Senin durumun daha da ilginçmiş ben peynir çok severim her türlüsünü ama Abaza peynirini ilk kez duydum sen yine de biraz daha çeşitliliğe yönel bence canım kendini fazla zorlamadan

Düşündüm de eskiden sigara içmeyenler için hayat ne kadar zormuş. Küçükken hatırlıyorum hastanelerde bile sigara içiliyordu. Annem anlatıyor otobüsle bir yere seyahat ederken otobüste herkes içiyordu göz gözü görmüyordu diye. Ne kadar tuhaf geliyor şimdi.

Valla gözümü karartıp burgeryanına kola içicem gibi yavrum kusuruma bakmasın

Aranizda cay icen var mi? Ben sabahlari kahvaltida bir bardak cok acik iciyorum. Insallah demir emilimine zarar vermiyodur
Ben çaysız kahvaltı yapamadığım için sadece kahvaltıda bir bardak açık içiyorum. O kadarına zaten doktor da müsade ediyor. Bir de her gün Türk kahvesi alışkanlığım var şimdi onu da 2 günde bir içiyorum

Okullarlarda içiliyordu, öğretmenler odası duman altıydı hep. Üniversitelerin koridorlarında vs. Son yıllarda başımıza gelen en güzel şey kapalı alanda sigara yasağı galiba

Ben evde kendim yapıyorum burgeri, dışarıdakiler kadar lezzetli oluyor bide yanına fırın patates patlatıyorum. Ohhh bak benim de canım istedi.

Ya valla ayniyiz canim ya:))) ay bebisler dogudugunda neler konusucaz acaba bi an duygulandimya :))) bu gunler gecicek ama.gruo kapanmasn ozlerim ben sizi yoldaslarim benim
Evet bebişler doğuunca da yazalım sonuçta bizim süreçlerimiz gibi bebişlerin süreci de benzeyecek, birbirimizden fikir alırız, iyi olur benim ilk bebek O yüzden acemi olmam çok olası

Ay iyi bari yalniz degilim ah ah turk kahvesi her gun bir kahve,yanina soda ve bir parca cikolata esliginde youtube da video izlemek en buyuk keyfimdi. Sonra da kapatir falci baciya yollardim ama artik icemiyorum icim kaldirmiyor. Soda da icemiyorum. Cikolata da yiyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…