2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Off ya biz ne yiyip içicez hiç. Bişe bilmiyorumkeşke bir liste olsa elimde

Esimin memleketinde cok populer bu abaza peyniri bende ilk kez orda yemistim kasardan gercekten farki yok ya da bizim aldigimiz yer eksi yapmiyor ondan evet evet haklisin baska bir seyler buluyim kendime
Dur bu peyniri bende deneyeyim. Kaşar ve hellim dışında peynir yiyemiyorum malesef senin gibi. O çiğ peynir tadı beni çocukluktan beri rahatsız ediyor.

Canım benim allah gönlünü ferahlatsın sıkıntılarını gidersin inşallah
Her zaman olumlu düşün, ben düşünce gücüne çok inanıyorum, bu sıralar kardeşim de danışmanıyla bu konu üzerine çalışıyor ve her görüşme sonrası bana da anlatıyor.
Biz neyin hayalini kurarsak hayat bize onu yaşatır.
Elbet kötü olaylar canımızı sıkıyor, bizi umutsuzluğa sürüklüyor ama maalesef hayat devam ediyor.
Sen her zaman aileni, doğacak bebeğinizi, yeni hayatınızı düşün ve en ince ayrıntısına kadar hayal kur, o kadar benimse ki kurduğun hayaller seni heyecanlandırsın, mutluluktan gözlerin dolsun, bunu her gün bir ödev gibi yap.
Bugün kardeşimle de hep bunlar üzerine konuştuk sabah sabah

Kızlar hiç nescafe 3 bir arada falan içen var mı bazen canım çekiyor doktora da soramadım içsem mi bilemedim
Ben doktora sormadım ama canım çektiyse arada bir içiyorum.
Doktora sorsan doktor içme diyecek, nescafe zararlı derler genelde ama canın çok çektirse abartmadan içilebilir bence.
Haftada birden fazla içmiyorum, zaten zamanım da olmuyor
Kızımdan gizli içeyim diyorum, o uyuduğunda işlerden fırsat bulamıyorum

Sende mi 3ü 1 arada içiyosun

Aynen ama sanki o zaman atmasyon gibi geliyodu bana illa icip yolluyodum. Icemeyecegimi anlayinca uygulamayi sildim
O uygulamaları indirirken kamera mikrofon erişim izni veriyorsun ya muhtemelen mesaj içerikleriyle bağdaştırıp yine alakalı şeyler anlatıyorlar denedim ben destekliydi

Oglumda hiç birşeye alerji yok canım. Evet arkadaşlardan da biliyorum alerjik bebek çok zor ama çoğu zamanla geçiyor.

Dur bu peyniri bende deneyeyim. Kaşar ve hellim dışında peynir yiyemiyorum malesef senin gibi. O çiğ peynir tadı beni çocukluktan beri rahatsız ediyor.

Kesin dene bak seviceksin bazilari eksi yapiyor ama ona dikkat etmek lazim, bir de kuymak cok guzel oluyor bu peynirle biz ev yapimi aliyoruz o yuzden bir marka diyemiyorum[/QUOTE]

Bu tamamen beslenme alışkanlıkları ile alakalı bir durum. Bizim eve mesela kola girmez en son beş sene önce kuzen gelirken getirmiş yemeğin yanında onlara ikram ettim gerisi ile de wc temizliği yapmıştımHazır soguk çaylar limonatalar cipsler hiç aklımıza bile gelmez. Atıştırmalk olarak kuruyemiş kuru incir kayısı hurma alırz biz. Tablet çikolatalarım vardır ama tatlı pasta yaparsam diye bulunur eşim çıkarır sirkencybin şunların tarihi yaklaşmkl haberin olsun diye. Şimdi değil de pandemi öncesi alışverişimizi gidip gimattaki büyük toptan marketlerden yapardık orda sırada beklerken ister istemez insanların market arabalarına bakardım neler almışlar diye çoğu bu paketli gıdalar olurdu.

Ben de yemek yapmaya ve yemeye özendirme özelliği var düşün ki bir arkadaşım geçen gün mesaj atmış “sayende kereviz yemeyi özlüyorum, çıksa da pişirip yesem” diye
Ben annem gelse de yemek pişirse hayali kuruyorum en fazla hiç sevmiyorum yemek yapmayı

Ben kadın doğumun diyetisyenine gidiyorum bir ay önce başladım doktorum tavsiye etmişti hem şuan bulantıların için hem de ilerisi için iyi olur diye.Bana bir liste yaptı genel olarak da paketli hiçbir yiyeceği gazlı ve şekerli içecekleri yiyip içmeni istemem ama ayda yılda bir paket cips yemişsin yada bir tane kola içmişsin bu sana zarar vermez ama sürekli hale getirme dedi.Çok şeker tüketme dedi bitki çayları içme dedi sadece ıhlamura günde bir iki bardak 5 dk demleyip içebilirsin dedi.

Evlenmeden önce çok severdim ama evlendikten sonra mutfağa girmek istemiyorum üstelik hamilelikten önce başladı bu durum bende
Ben hiçbir zaman sevmedim üşeniyorum. Pasta börek kurabiye vs yapmayı severim ama sulu yemekten keyif almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…