- 5 Ekim 2019
- 804
- 851
- 23
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #14.981
Off ya biz ne yiyip içicez hiç. Bişe bilmiyorumŞeker içeriği çok fazla onlarınevde limonata yap bence. Ben şey yapıyorum limonu sıkıp taze nane ile blende edip süzüyorum içine de ballı su ekliyorum çok fresh bi limonata oluyo hem şekersiZ hem katkısız. 2-3 gün de durur bozulmadan.
Kız yazık ya acıdım eşine şimdi nasıl bozuluyordurBen söylüyorum valla, leş gibi kokuyorsun git diyorumhele şimdi bir de iyice hassasım kokulara, kaldıramıyorum gerçekten.
Dur bu peyniri bende deneyeyim. Kaşar ve hellim dışında peynir yiyemiyorum malesef senin gibi. O çiğ peynir tadı beni çocukluktan beri rahatsız ediyor.Esimin memleketinde cok populer bu abaza peyniri bende ilk kez orda yemistimkasardan gercekten farki yok ya da bizim aldigimiz yer eksi yapmiyor ondan evet evet haklisin baska bir seyler buluyim kendime
Aynen ama sanki o zaman atmasyon gibi geliyodu banaFalcı bacı sanal kahve falı da bakıyordu sanki
Canım benim allah gönlünü ferahlatsın sıkıntılarını gidersin inşallahMerhaba kızlar, doktor kontrolüm var bugün minnoşum göreceğim inşallah, fakat pek heyecanlı değilim kendimi pek iyi hissetmiyorum, bu depremler annesiz kalan evlatlar, hergün saçma sapan vatandaşın haberleri, canımı çok sıkıyor, kovid olma korkusu off valla ne yapacağımı bilmiyorum. Desteğinize ihtiyacım var bunalmış durumdayım. Cumanız mübarek olsun bu arada dualarınızda banada yer verin adım Kübra
Ben doktora sormadım ama canım çektiyse arada bir içiyorum.Kızlar hiç nescafe 3 bir arada falan içen var mı bazen canım çekiyor doktora da soramadım içsem mi bilemedim
Öyle güzel anlattın ki bu hafta evde yapacağımEkmeği de kendin yapabilirsin, açma hamurundan yap gitsin
Sende mi 3ü 1 arada içiyosunCanım benim allah gönlünü ferahlatsın sıkıntılarını gidersin inşallah
Her zaman olumlu düşün, ben düşünce gücüne çok inanıyorum, bu sıralar kardeşim de danışmanıyla bu konu üzerine çalışıyor ve her görüşme sonrası bana da anlatıyor.
Biz neyin hayalini kurarsak hayat bize onu yaşatır.
Elbet kötü olaylar canımızı sıkıyor, bizi umutsuzluğa sürüklüyor ama maalesef hayat devam ediyor.
Sen her zaman aileni, doğacak bebeğinizi, yeni hayatınızı düşün ve en ince ayrıntısına kadar hayal kur, o kadar benimse ki kurduğun hayaller seni heyecanlandırsın, mutluluktan gözlerin dolsun, bunu her gün bir ödev gibi yap.
Bugün kardeşimle de hep bunlar üzerine konuştuk sabah sabah
Ben doktora sormadım ama canım çektiyse arada bir içiyorum.
Doktora sorsan doktor içme diyecek, nescafe zararlı derler genelde ama canın çok çektirse abartmadan içilebilir bence.
Haftada birden fazla içmiyorum, zaten zamanım da olmuyor
Kızımdan gizli içeyim diyorum, o uyuduğunda işlerden fırsat bulamıyorum
O uygulamaları indirirken kamera mikrofon erişim izni veriyorsun ya muhtemelen mesaj içerikleriyle bağdaştırıp yine alakalı şeyler anlatıyorlar denedim ben destekliydiAynen ama sanki o zaman atmasyon gibi geliyodu banailla icip yolluyodum. Icemeyecegimi anlayinca uygulamayi sildim
İlk hamileliğimde ben de geceleri sebepsiz çok uyanırdım kızlar, ama böyle burun tıkanıklığı yaşadığımı hiç hatırlamıyorum.
O zamanlar tabi ev sakin, yaptığım en büyük iş akşam yemeği hazırlamak olurdu
Yemekten sonra koltukta biraz uyurdum, yatağa geçince uykum kaçardı.
Şimdi akşam 9 olunca savaştan çıkmış gibi oluyoruzçocuktan önce ben kadar boş ve sakin bir hayatımız varmış
Oğlunda alerji var mı peki
Ailedeki alerjik öyküler de bebeği etkiliyor
Biz alerjiden çok çektik kızım bebekken, inşallah bu bebiş alerjik olmaz, zor ve yıpratıcı bir süreç
Dur bu peyniri bende deneyeyim. Kaşar ve hellim dışında peynir yiyemiyorum malesef senin gibi. O çiğ peynir tadı beni çocukluktan beri rahatsız ediyor.
Bu tamamen beslenme alışkanlıkları ile alakalı bir durum. Bizim eve mesela kola girmez en son beş sene önce kuzen gelirken getirmiş yemeğin yanında onlara ikram ettim gerisi ile de wc temizliği yapmıştımOff ya biz ne yiyip içicez hiç. Bişe bilmiyorumkeşke bir liste olsa elimde
Ben de yemek yapmaya ve yemeye özendirme özelliği varÖyle güzel anlattın ki bu hafta evde yapacağım
Ben annem gelse de yemek pişirse hayali kuruyorum en fazlaBen de yemek yapmaya ve yemeye özendirme özelliği vardüşün ki bir arkadaşım geçen gün mesaj atmış “sayende kereviz yemeyi özlüyorum, çıksa da pişirip yesem” diye
Bende de 25 yaşından sonra başladı sporla düzelttim amaEskiden neredeyse hic yoktu bende 25 yasina kadar filan simdi var ama
Ben kadın doğumun diyetisyenine gidiyorum bir ay önce başladım doktorum tavsiye etmişti hem şuan bulantıların için hem de ilerisi için iyi olur diye.Bana bir liste yaptı genel olarak da paketli hiçbir yiyeceği gazlı ve şekerli içecekleri yiyip içmeni istemem ama ayda yılda bir paket cips yemişsin yada bir tane kola içmişsin bu sana zarar vermez ama sürekli hale getirme dedi.Çok şeker tüketme dedi bitki çayları içme dedi sadece ıhlamura günde bir iki bardak 5 dk demleyip içebilirsin dedi.Off ya biz ne yiyip içicez hiç. Bişe bilmiyorumkeşke bir liste olsa elimde
Ben annem gelse de yemek pişirse hayali kuruyorum en fazlahiç sevmiyorum yemek yapmayı
Bana her falda bebek haberi cikiyorduO uygulamaları indirirken kamera mikrofon erişim izni veriyorsun ya muhtemelen mesaj içerikleriyle bağdaştırıp yine alakalı şeyler anlatıyorlar denedim ben destekliydi
Ben hiçbir zaman sevmedimEvlenmeden önce çok severdim ama evlendikten sonra mutfağa girmek istemiyorum üstelik hamilelikten önce başladı bu durum bende
ben de bunu farkettikten sonra kaldırmıştım o uygulamayı.O uygulamaları indirirken kamera mikrofon erişim izni veriyorsun ya muhtemelen mesaj içerikleriyle bağdaştırıp yine alakalı şeyler anlatıyorlar denedim ben destekliydi
Kerevizi de özendirdiysen sende var bir şeyler arkadaşımBen de yemek yapmaya ve yemeye özendirme özelliği vardüşün ki bir arkadaşım geçen gün mesaj atmış “sayende kereviz yemeyi özlüyorum, çıksa da pişirip yesem” diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?