2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Maalesef bunlar eski nesilin hataları hep. Çocuk bebek demeden fosur fosur içtiler her yerde çok matah bir şeymiş gibi. Bilinç altına şöyle yer etti bizimkiler biz çocukken içti bize bir şey olmadı. Halbuki öyle değil, belki şimdi olduğundan daha sağlıklı olacaktı, belki daha az hastalanacaktı. Çok kızıyorum eskilere o yüzden. Bizim çocuklarımız öyle olmayacak neyse ki, artık sigara içen anne baba sayısı azalıyor. İçen de çocukların yanında içmemeye özen gösteriyor.

Ben ilkinde hiç böyle tıkandığımı hatırlamıyorum ya bu kez çok zorluyor sinir bozucu şekilde.
Su koyma işini bi deneyim en iyisi.
Gündüz uyuyor ama ben uyuyamıyorum
Aklım yapılacak işlerde oluyor genelde, biraz uzanıp kalkıyorum.
Şimdi uyuttum tam dalmasını bekliyorum kalkmak için
Senin bebiş ne kadarlıktı canım

Aynen bende bir gün irademe yenik düşüp tekrar başlarsak çocuğuma göstermeyi asla istemiyorum elimde görmesin en azından

Ben evde kendim yapıyorum burgeri, dışarıdakiler kadar lezzetli oluyor bide yanına fırın patates patlatıyorum. Ohhh bak benim de canım istedi.
Ben de yaptım hardallı mardallı döş etinden bi burger köftesi ama bu sefer o bugercilerdeki güzel ekmeklerden bulamıyorum neyse nefis köreltmek için evde yapayım önümüzdeki günlerde

Suyu cok severim ama sanirim bos mideyle alakali bir sorun oldu bir iki gundur hayatimda hic yumurta yemedim hatta eskiden yumurta oldugu zaman masada kahvalti bile edemezdim o kadar igreniyordum. Simdi daha iyiyim en azindan her sabah esime yapabiliyorum o da benim aksime cok seviyor yumurtali ekmek iyi pismisse yerim, krep yerim oyle seyler yapiyorum bazen

Ben bide güya gazlı değil diye uludağ limonata ve didi falan içiyorum sanırım hiç iyi yapmıyorum demi

Bu guzeldi...

İyi ki o dönemlerde yaşamamışım yoksa kesin birisiyle kavga eder bela bulurdum. Ben sokakta bina girişlerinde sigara içen insanlardan dahi çok rahatsız oluyorum. Keşke sokaklarda varil gibi telefon kulubesi gibi küçük kabinler olsa insanlar sadece oralarda sigara içebilseler.

Uc aydir hic kahve icmedim hic canim istemiyor. Ama arada sirada icmek zararli degil diye biliyorum. Yalniz 3 u bir arada degil de sutle nescafe yapsaniz daha az zararli olur.

Keske kahve canim istese.. cok ozledim
3 aydır bağımlısı olmama rağmen bende hiç içmedim ama artık yavaştan canım çekmeye başladı sanki

İlk hamileliğimde ben de geceleri sebepsiz çok uyanırdım kızlar, ama böyle burun tıkanıklığı yaşadığımı hiç hatırlamıyorum.
O zamanlar tabi ev sakin, yaptığım en büyük iş akşam yemeği hazırlamak olurdu
Yemekten sonra koltukta biraz uyurdum, yatağa geçince uykum kaçardı.
Şimdi akşam 9 olunca savaştan çıkmış gibi oluyoruz çocuktan önce ben kadar boş ve sakin bir hayatımız varmış

Oğlunda alerji var mı peki
Ailedeki alerjik öyküler de bebeği etkiliyor
Biz alerjiden çok çektik kızım bebekken, inşallah bu bebiş alerjik olmaz, zor ve yıpratıcı bir süreç

Senin durumun daha da ilginçmiş ben peynir çok severim her türlüsünü ama Abaza peynirini ilk kez duydum sen yine de biraz daha çeşitliliğe yönel bence canım kendini fazla zorlamadan

Esimin memleketinde cok populer bu abaza peyniri bende ilk kez orda yemistim kasardan gercekten farki yok ya da bizim aldigimiz yer eksi yapmiyor ondan evet evet haklisin baska bir seyler buluyim kendime

Ben bide güya gazlı değil diye uludağ limonata ve didi falan içiyorum sanırım hiç iyi yapmıyorum demi
Şeker içeriği çok fazla onların evde limonata yap bence. Ben şey yapıyorum limonu sıkıp taze nane ile blende edip süzüyorum içine de ballı su ekliyorum çok fresh bi limonata oluyo hem şekersiZ hem katkısız. 2-3 gün de durur bozulmadan.

Falcı bacı sanal kahve falı da bakıyordu sanki

Burun bandı hiç kullanmadım ama ıslak havluyu denicem canım, gerçekten geceleri kabus gibi geçiyor
Teşekkür ederim

Yok olmuyor, ben hala dana gibi uyuyorum
Günaydın bu arada
Aman maşallah de

Benim de eşim hiç içmemiş, tanıştığımızda ben içiyordum, onunlayken 3 yıl içtim sonra bıraktım. Yazıkmış kocama ya, kültablasıyla öpüşüyormuş resmen
ayy valla sesli güldüm ya ama öyle malesef şimdi ben içmeyince eşim yanıma yaklaşınca o pijaması bile kokuyor bırak öpmeyi sarılmasını bile istemiyorum ama söylemiyorum alınır diye de

ayy valla sesli güldüm ya ama öyle malesef şimdi ben içmeyince eşim yanıma yaklaşınca o pijaması bile kokuyor bırak öpmeyi sarılmasını bile istemiyorum ama söylemiyorum alınır diye de
Ben söylüyorum valla, leş gibi kokuyorsun git diyorum hele şimdi bir de iyice hassasım kokulara, kaldıramıyorum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…