- 28 Ağustos 2020
- 9.002
- 41.413
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #14.961
Maalesef bunlar eski nesilin hataları hep. Çocuk bebek demeden fosur fosur içtiler her yerde çok matah bir şeymiş gibi. Bilinç altına şöyle yer etti bizimkiler biz çocukken içti bize bir şey olmadı. Halbuki öyle değil, belki şimdi olduğundan daha sağlıklı olacaktı, belki daha az hastalanacaktı. Çok kızıyorum eskilere o yüzden. Bizim çocuklarımız öyle olmayacak neyse ki, artık sigara içen anne baba sayısı azalıyor. İçen de çocukların yanında içmemeye özen gösteriyor.Aynı şeyi bende söyledim bırakamıyorum dedi iyi o zaman bende içerim tekrar deyince ona hemen yok öyle çocuğu emziremezsin kokarsın diyor kendine gelince hiç düşünmüyor fedakarlık yapamıyor babalar bir anne kadar demek ki
Ben ilkinde hiç böyle tıkandığımı hatırlamıyorum ya bu kez çok zorluyor sinir bozucu şekilde.Ayyy erken başlamış ya, benim son 2 ay olmuştu öyle geçen hamilelikte. Kalorifer veya klima açıksa burun tıkanıklığı ondan da oluyor olabilir bi kap su koy istersen odayı nemlendirsin. Valla benim de kız sağolsun 3-5-7 uyanıyor genelde bu aralarbeni o uyutmuyor. Gündüz fırsat bulursam o uyuyunca uyuyorum biraz. Sende gündüz uyursa o ara yat dinlen canım
Evde aynı tadı alamam diye cesaret edip hiç yapmadım bileBen evde kendim yapıyorum burgeri, dışarıdakiler kadar lezzetli oluyorbide yanına fırın patates patlatıyorum. Ohhh bak benim de canım istedi.
Aynen bende bir gün irademe yenik düşüp tekrar başlarsak çocuğuma göstermeyi asla istemiyorum elimde görmesin en azındanMaalesef bunlar eski nesilin hataları hep. Çocuk bebek demeden fosur fosur içtiler her yerde çok matah bir şeymiş gibi. Bilinç altına şöyle yer etti bizimkiler biz çocukken içti bize bir şey olmadı. Halbuki öyle değil, belki şimdi olduğundan daha sağlıklı olacaktı, belki daha az hastalanacaktı. Çok kızıyorum eskilere o yüzden. Bizim çocuklarımız öyle olmayacak neyse ki, artık sigara içen anne baba sayısı azalıyor. İçen de çocukların yanında içmemeye özen gösteriyor.
Ben de yaptım hardallı mardallı döş etinden bi burger köftesi ama bu sefer o bugercilerdeki güzel ekmeklerden bulamıyorumBen evde kendim yapıyorum burgeri, dışarıdakiler kadar lezzetli oluyorbide yanına fırın patates patlatıyorum. Ohhh bak benim de canım istedi.
Saat başı 1-2 yudum iç bence bir anda çok içme suyu. İçine limon dilimi ve salatalık atarsan da kokusu hoş olur. Daha az rahatsız eder cnm. Yumurta yiyemiyo musun sabahları? Ben yumurta yemek istediğimde sahan yapıp tost ekmeği içine pişmiş sahan yumurtayı ve kaşar koyuyorum o da iyi geliyor.
Bu guzeldi...Ay iyi bari yalniz degilimah ah turk kahvesi her gun bir kahve,yanina soda ve bir parca cikolata esliginde youtube da video izlemek en buyuk keyfimdi. Sonra da kapatir falci baciya yollardim ama artik icemiyorum icim kaldirmiyor. Soda da icemiyorum. Cikolata da yiyemiyorum.
Sanki okuldan kaçan öğrenci gibi hissettim kendimi
İyi ki o dönemlerde yaşamamışım yoksa kesin birisiyle kavga eder bela bulurdum. Ben sokakta bina girişlerinde sigara içen insanlardan dahi çok rahatsız oluyorum. Keşke sokaklarda varil gibi telefon kulubesi gibi küçük kabinler olsa insanlar sadece oralarda sigara içebilseler.Düşündüm de eskiden sigara içmeyenler için hayat ne kadar zormuş. Küçükken hatırlıyorum hastanelerde bile sigara içiliyordu. Annem anlatıyor otobüsle bir yere seyahat ederken otobüste herkes içiyordu göz gözü görmüyordu diye. Ne kadar tuhaf geliyor şimdi.
3 aydır bağımlısı olmama rağmen bende hiç içmedim ama artık yavaştan canım çekmeye başladı sankiUc aydir hic kahve icmedim hic canim istemiyor. Ama arada sirada icmek zararli degil diye biliyorum. Yalniz 3 u bir arada degil de sutle nescafe yapsaniz daha az zararli olur.
Keske kahve canim istese.. cok ozledim
Benim oncekinde de öyleydi şimdi de öyle. Gece 4 de durduk yere uyandım hâlâ dalamadim. Bir aydır falan böyle saçma sapan uyanıyorum. Burun tıkanıklığı da 7. Haftadan beri var. Azalmadı da hiç. Şimdi uyuyacam sanki biraz uykum geldi ama birazdan oğlum uyancak eşimin alarmı çalacakuykular haram olduuuu gençliğim bak talan da olduuu çok sevdim yaaaa-lan oldu zaaaalım geceler
Ben geceleri 64738484 kez uyaniyorumhaftalardir durum bu sekilde. gece defalarca kez uyanip bir o tarafa bir bu tarafa bir sirt ustu surekli yon degistiriyorum. Mutlaka bi tuvalete gitmek zorunda kaliyorum. Gecelerim kabus gibi. Hayatimdan hic gece uyandigimi bilmezdim. Onu da gordum cok sukur
Oğlunda alerji var mı pekiAmanin baya mesele o zaman :)) iki sene önce bende yaptirdim alerji testi toz akarina çıktı sadece küçükken milyonlarca şeye vardı alerjim büyüdükçe bağışıklık oluşmuş demeko zaman dediğin gibi kuruluktan. Benim de karnım gece çok kadındı kalktım lierac in jelinden sürdüm geçti yalnız o jel bana yeterince yağlı hissi vermedi ya sanki hiç korumaz gibi bu. Sen ne dusunuyosun? Daha önce bir sürü farklı yağ denedim ama bu sanki sadece nemlendirici gibi. 200 lira boşa mı gitti
Haha ya ben bu kadarini sormaya bile gerek gormedim doktoruma ama seni de yanlis yonlendirmiyimben yaptim sen yapma
Senin durumun daha da ilginçmişben peynir çok severim her türlüsünü ama Abaza peynirini ilk kez duydum sen yine de biraz daha çeşitliliğe yönel bence canım kendini fazla zorlamadan
Şeker içeriği çok fazla onlarınBen bide güya gazlı değil diye uludağ limonata ve didi falan içiyorum sanırım hiç iyi yapmıyorum demi
Falcı bacı sanal kahve falı da bakıyordu sankiAy iyi bari yalniz degilimah ah turk kahvesi her gun bir kahve,yanina soda ve bir parca cikolata esliginde youtube da video izlemek en buyuk keyfimdi. Sonra da kapatir falci baciya yollardim ama artik icemiyorum icim kaldirmiyor. Soda da icemiyorum. Cikolata da yiyemiyorum.
Burun bandı hiç kullanmadım ama ıslak havluyu denicem canım, gerçekten geceleri kabus gibi geçiyorCanımlar burun tıknaıklığı için petekler açıksa üstüne ıslak havlu koyun, geçen burdan biri söylemişti. Ya da burun bandı kullanın. Benim burnum da tıkanıyor geceleri, bantla çözüyorum.
Ben son 1 haftadır gece tuvalete kalkmadığım için deliksiz uyuyorum, ya bebek yukarı doğru gittiği için mesaneye baskı olmuyor ya da akşamları daha az su içiyorum. Mide kazınmaları olayım da bitti. Ama gaz olayı ara ara devam.
Aman maşallah deYok olmuyor, ben hala dana gibi uyuyorum
Günaydın bu arada
Benim de eşim hiç içmemiş, tanıştığımızda ben içiyordum, onunlayken 3 yıl içtim sonra bıraktım. Yazıkmış kocama ya, kültablasıyla öpüşüyormuş resmen
Ben söylüyorum valla, leş gibi kokuyorsun git diyorumayy valla sesli güldüm ya ama öyle malesef şimdi ben içmeyince eşim yanıma yaklaşınca o pijaması bile kokuyor bırak öpmeyi sarılmasını bile istemiyorum ama söylemiyorum alınır diye de
Ekmeği de kendin yapabilirsin, açma hamurundan yap gitsinBen de yaptım hardallı mardallı döş etinden bi burger köftesi ama bu sefer o bugercilerdeki güzel ekmeklerden bulamıyorumneyse nefis köreltmek için evde yapayım önümüzdeki günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?