- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.021
Sizin sitede arkadaşım oturuyorKizlar kaktusum sanirim kirmizi biber veriyorbu arada biz evdeyiz hala toplantilardan anneme gidicek firsat olmadi biraz gecikmeyle yetisiriz diyor bakalim
Bana da verilmedi ama multivitaminde o da var galiba. Hoş ben onu da bıraktımBana verilmedi henuz
Sizin sitede arkadaşım oturuyorevlerden tanıdım şimdi
Bana da verilmedi ama multivitaminde o da var galiba. Hoş ben onu da bıraktımdaha önce içtiğim folik asit iyot ve d vitamini takviyeliydi.
aynı durumlar bizim ev için de geçerli.. almanyadan, isviçreden çikolatalar gelmişti, hepsi öyle duruyor aylardır, bi kısmını da böceklendi çöpe attım. kola alınmaz, asitli içecek alınmaz, paketli gıda alınmaz, atıştırmalığımız fındık ceviz badem yer fıstığıdır, çoğu zaman tatlı diye yediğim şey muz+fıstık ezmesidir, fıstık ezmesini de ya kendim yaparım ya da şekersizini katkısızını alırım. pastane işi hiç almayız eve, kekleri filan kendim yaparım ama yemem, eşim için yaparım. geçen gün ben de promosyon olarak gelen kolaları kullanmadığımız tuvaletin taşlarına döktümBu tamamen beslenme alışkanlıkları ile alakalı bir durum. Bizim eve mesela kola girmez en son beş sene önce kuzen gelirken getirmiş yemeğin yanında onlara ikram ettim gerisi ile de wc temizliği yapmıştımHazır soguk çaylar limonatalar cipsler hiç aklımıza bile gelmez. Atıştırmalk olarak kuruyemiş kuru incir kayısı hurma alırz biz. Tablet çikolatalarım vardır ama tatlı pasta yaparsam diye bulunur eşim çıkarır sirkencybin şunların tarihi yaklaşmkl haberin olsun diye. Şimdi değil de pandemi öncesi alışverişimizi gidip gimattaki büyük toptan marketlerden yapardık orda sırada beklerken ister istemez insanların market arabalarına bakardım neler almışlar diye çoğu bu paketli gıdalar olurdu.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Yanlış ifade etmiş olabilirim, doktorumdan çok memnunum. Kontrollerde tatmin edici açıklamalarda bulunuyor hiç sorunum yok. Sorun tamamen benle ilgili
9. Haftada kanamam olmuştu, o zaman Bile böyle endişelere girmemiştim. Şuan tamamen yersiz gereksiz evham yaptım. Takıntılı bi insan değilim normalde.. annelik yükleniyor galiba
En son 11+3’te gitmiştim. O kontrolde ultrasonda her şey olumlu olunca doktorumla konuşup ikiliyi yaptırmama kararı aldık. Sonraki kontrole 5 hafta sonra gel dedi. Son 2 haftam kaldı ama geçmek bilmiyor.benim de öyle sıkıntılarım oluyor bazen. Özellikle doktora gideceğimiz zaman daha fazla oluyor. Ama takmamak gerekiyor. Belki kontrol aralarını kısaltabilirsin. 11 ile 14. Haftalar
Hahacocugu varsa hemen arkadas olalim pandemiden sonra
Evet aynı düşünce aslında. Uygulamada 8-9 cm olmalı yazıyor. Bu bebek nerde diyorum, küçücük kaldı büyümüyor diye saçma sapan düşüncelere kapılıyorum elimde olmadan.Hepimizde oluyor inan rahat olbende bebegi hissetmiyorum hamile gibi degilim vs diye baska doktora gidip kalp atisini dinlemeye gitmistim
müzmin bekar kendisi. Dün akşam beraberdik ikna etmeye çalışıyoruz evlen evlen diye
Ya evet ne güzel olurHahabebisler dogunca gelirsen buraya parkta filan bulusuruz
Bence için rahat eder gidersen. Haftalar geçtikçe insan hareketlerini hissetmek onun iyi olup olmadığını anlamak istiyor ama biraz daha zaman var.. yaşadığın kaygı bence çok normalEvet aynı düşünce aslında. Uygulamada 8-9 cm olmalı yazıyor. Bu bebek nerde diyorum, küçücük kaldı büyümüyor diye saçma sapan düşüncelere kapılıyorum elimde olmadan.
Allahtan eşim nerden çıkarıyorsun diyen bi tip değil, istersen yarın gidelim dedi biraz önce konuştuk. Sırf iç rahatlığı için gideceğim gibi duruyor
Termal tayt nasıl oluyor? hani böyle içe giyilenler gibi dikişleri dışarda olanlardan mıKızlar Bim e Pentinin termal taytı gelmiş 20 lira. Ben aldım bir tane, havalar soğuyunca iyi olur diye düşündüm. Bakın isterseniz.
Bak doktorumun verdiği broşürde şöyle bi örnek liste var canım, fikir verir. Ben bu kadar yiyemiyom gerçi ama ilerki aylarda yeriz inşallah.Off ya biz ne yiyip içicez hiç. Bişe bilmiyorumkeşke bir liste olsa elimde
Markadan markaya değişiyor aslında, dechatlonun termal taytı var mesela bende o bildiğin içlik gibi ince ama sıcacık tutuyor. Yünlüydü çünkü. Pentininki kalın çorap gibi daha çok. İçi polarlı.Termal tayt nasıl oluyor? hani böyle içe giyilenler gibi dikişleri dışarda olanlardan mı
Bence kaygıların normal. Temizlik yaptıktan sonra veya tüm gün ayakta olup dinlenemedikten sonra benim ağırlarım oluyor. Ama dinlenince geçince rahatlıyorum. Kendini rahatlatmaya çalış. Ve bence doktora git için rahatlasınEn son 11+3’te gitmiştim. O kontrolde ultrasonda her şey olumlu olunca doktorumla konuşup ikiliyi yaptırmama kararı aldık. Sonraki kontrole 5 hafta sonra gel dedi. Son 2 haftam kaldı ama geçmek bilmiyor.
Geçen hafta temizlik sonrası kasıklarımda ve alt karnımda 2-3 gün ağrılar oldu. O ağrılardan sonra bi vesvese başladı. Kendime şımarıklık yapma bişey olsa kanama olur kasılma olur diyorum ama psikolojik bişey, engel olamıyorum
Ben de çok merak ediyorum nasıl iyi mi acaba diye ama stres yapmıyorum çünkü yaparsam stresim ona geçer. O yüzden rahat olmaya çalış ki senin iyiliğin ona geçsin. Zaten kötü bişey olsa bi şekilde vücut sinyal verirKızlar merhaba ben de Mayıs annesi olucam inş. Konuyu okuyup yazmayanlardanım. Bugün 13+6 olduk. Sizler arasından da benim gibi hisseden var mı diye sormak istedim. 3 hafta önce kontrole gittim. Sonraki kontrolüm 2 hafta sonra bugün olacak.
Son günlerde içimde sürekli bi sıkıntı var. Sürekli bebeğim gelişiyor mu acaba, büyümesi durdu mu, kalbi atıyor mu, atmıyor da ben hala atıyor mu sanıyorum acaba.. gibi düşünceler sardı. İçim sıkılıyor engel olamıyorum. Normalde göbeği olan bi insan olduğum için karnımın çıkıp çıkmadığını da çok anlamıyorum. Doktorum çok yoğun yakın tarihe randevu alamıyorum. Başka bi doktora mı gitsem yoksa bu düşüncelerle 2 hafta daha savaşsam mı bilemiyorum..
Teşekkür ederim içim rahatlıyor aynı şeyleri yaşayan insanlardan bunun normal olduğunu duyunca. Bi yerden sonra kendimi suçlamaya başlamıştım abartıyorsun diye.. Doktoruma mesaj attım dönüş yapsın müsaitse ona, değilse başka doktora gidicemBence için rahat eder gidersen. Haftalar geçtikçe insan hareketlerini hissetmek onun iyi olup olmadığını anlamak istiyor ama biraz daha zaman var.. yaşadığın kaygı bence çok normal
Benim de günlük temizliğimde akşama dinlenince geçiyor ama geçen hafta biraz abarttım hamile olduğumu unutupBence kaygıların normal. Temizlik yaptıktan sonra veya tüm gün ayakta olup dinlenemedikten sonra benim ağırlarım oluyor. Ama dinlenince geçince rahatlıyorum. Kendini rahatlatmaya çalış. Ve bence doktora git için rahatlasın
Kalp atışı heyecanında, kanamam olup hastanede kaldığımda kendime resmen psikologluk yaptım, o dönemler rahatlatabildim bebeğim iyi olsun yeterki dedim. Hatta böyle düşünenlere gereksiz evham yapıyorlar diyordum öyle rahat insandımBen de çok merak ediyorum nasıl iyi mi acaba diye ama stres yapmıyorum çünkü yaparsam stresim ona geçer. O yüzden rahat olmaya çalış ki senin iyiliğin ona geçsin. Zaten kötü bişey olsa bi şekilde vücut sinyal verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?