2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
ben de bunu farkettikten sonra kaldırmıştım o uygulamayı.
Aslında pek farketmiyor kaldırdın kaldırmadın. Arkadaş grubumla watsapp ta bir konu üzerinde tartıştık oyle arama motorlarını kullanarak aratma da yapmamıştım. Sonra hep google reklamlarda o konu ile ilgili reklamlar gelmeye başlamıştı. Bu şekilde durumla çok karşılaştım. Akıllı telefonlarla alakalı bu.

Uygulamalarla alakalı değil o canım bilgisayar programcısı olarak söyleyim telefonda yaptığınız söylediğiniz herşey google hesabınız yani gmail hesabınızda depolanır. Gmail şifrenizi bilen birisi sizin o telefonla ne yaptığınızı görebilir

Kızlar hiç nescafe 3 bir arada falan içen var mı bazen canım çekiyor doktora da soramadım içsem mi bilemedim
Cnm günde 1 fincan ya da 1 bardak içtiğin hiçbirşeyin zararı yok.ben ilk gebeliğimde aşırı asitli şeyler istiyodu canım.doktorum günde 1 bardağı geçmezsen hiçbirşey olmaz dedi,bende içtim hep şükür sorunsuz bir doğum ve bebek oldu.(mideni rahatsız etmiyorsa tabi)

Gmail ayrıca çerez uygulamalar aracılığıyla bu çerezi kullanan uygulamalara size ait bilgileri iletir. Bunu siz izin verseniz de yapar vermeseniz de yapar

Off ya biz ne yiyip içicez hiç. Bişe bilmiyorumkeşke bir liste olsa elimde
elinde internet denen bir dünya var, Google a gebelikte beslenme diye arattır, en azından bi fikrin olur.
her şey sağlıklı beslenme üzerine kurulu, paketli gıdaları, hazır içecekleri, belli başlı şeyleri bıraktığında ve dikkat ettiğinde bile sağlıklı beslenmiş olursun.

aynen onun da farkındayım ama nasıl engelleyebiliriz ki bilmiyorum..
hep yazıştığım konuştuğum şeylere göre reklamlar, öneriler geliyor benim de.. her türlü takip ediliyoruz işte..

Kızlar merhaba ben de Mayıs annesi olucam inş. Konuyu okuyup yazmayanlardanım. Bugün 13+6 olduk. Sizler arasından da benim gibi hisseden var mı diye sormak istedim. 3 hafta önce kontrole gittim. Sonraki kontrolüm 2 hafta sonra bugün olacak.
Son günlerde içimde sürekli bi sıkıntı var. Sürekli bebeğim gelişiyor mu acaba, büyümesi durdu mu, kalbi atıyor mu, atmıyor da ben hala atıyor mu sanıyorum acaba.. gibi düşünceler sardı. İçim sıkılıyor engel olamıyorum. Normalde göbeği olan bi insan olduğum için karnımın çıkıp çıkmadığını da çok anlamıyorum. Doktorum çok yoğun yakın tarihe randevu alamıyorum. Başka bi doktora mı gitsem yoksa bu düşüncelerle 2 hafta daha savaşsam mı bilemiyorum..

İlk gebelikte hiç ilaç almadım kıyamadım. Amaa 2.cocuk kaderi midem yanınca ilaç alcam bende artık o kadar çekmeye de gerek yokmuş
Cnm hic zarari yok bizzat denemis biri olarak cok kullandim ilk hamileligimde dayanilacak gibi degildi.bir sacli dogdu mubarek peruk sanarsinbosuna yanmamis midem.alakasi yok ama oyle derler ya

Hayirli olsunn eger icin rahat etmiyorsa baska bir doktora daha gorunebilirsin. Ama genel olarak hepimizde ayni dusunceler zaman zaman oluyor bende dusunuyorum cogu zaman her sey yolunda mi diye benim de gobegim once cok cikti simdi eskisine gore biraz indi demekki gazdi gercekten de o sislik

Valla ben bugun wallcare aldim hergun 1000 likten bir fis dimi dr vermediya bunu vicdan azabi cekiyorum
Aslında rcog ve ulusal sağlık enstitüsü günlük doz 10 mikrogram olmalı diyor. Ama yaşanılan mevsime güneşlenme süresine ve annenin beslenmesine göre doz artırılabilir diye de tavsiyede bulunuyor. Bana artık kışa girdiğimiz ve evden çalıştığım için doktorum günlük doz olarak 1000 ünite(25 mikrogram) önerdi

İşte bu konuda çok haklısın hep böyle beslendiğimizden şimdi ne yiyeceğimiiçeceğimi şaşırıyorum

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Yanlış ifade etmiş olabilirim, doktorumdan çok memnunum. Kontrollerde tatmin edici açıklamalarda bulunuyor hiç sorunum yok. Sorun tamamen benle ilgili
9. Haftada kanamam olmuştu, o zaman Bile böyle endişelere girmemiştim. Şuan tamamen yersiz gereksiz evham yaptım. Takıntılı bi insan değilim normalde.. annelik yükleniyor galiba

İşte bu konuda çok haklısın hep böyle beslendiğimizden şimdi ne yiyeceğimiiçeceğimi şaşırıyorum
Aslında çok basit sebze et ve baklagili haftaya dengeli yaymalısın. Limonatanı evde kendin de yapabilirsin 2 portakal bir limonu buzlukta dondurup ağız tadına göre şekerle rondodan geçirir sulandırıp bez torbadan geçirirsen çok güzel limonata olur. Tükettiğin şeylerin çok güzel alternatifleri de var.

benim de öyle sıkıntılarım oluyor bazen. Özellikle doktora gideceğimiz zaman daha fazla oluyor. Ama takmamak gerekiyor. Belki kontrol aralarını kısaltabilirsin. 11 ile 14. Haftalar arası gitmiyor musun doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…