2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çok sağol canım benim bende 1 bardak içerim nadir zamanlarda içesim geliyor zaten

Teşekkürler canım deneyeceğim canım yemek yemek istemiyor meyve ve ekmek arası yiyebiliyorum sadece inşallah diğer aylarda da böyle olmaz yoksa et tavuk sulu yemek görmek dahi istemiyorum

Bak doktorumun verdiği broşürde şöyle bi örnek liste var canım, fikir verir. Ben bu kadar yiyemiyom gerçi ama ilerki aylarda yeriz inşallah.
Çok teşekkür ederim canım ama bundakileri yesem 100 kiloyla doğuma giderim herhlde bi de bunları çalışıyorken mümkün bile değil ne bulursam onu yiyorum malesef

Kızlaarr pazartesi günü kendi doktoruma muayene randevum var, ama bugün cinsiyet konusunda alfalaşmış ve yıllarıın doktoru olan bir diğer doktorumuza rica ettim cinsiyet için muayene etti ve 3. saniyede evet gördüm dedi.. Ama arkadaşlarım bana sürpriz yapmak için söyletmediler bir kağıda yazdı ve onlara verdi. Şu an içim içimi yiyo heyecandan iş çıkışı bir şeyler yapıcaklar ve öğrenicem bu kadar heyecanlanacağımı tahmin etmezdim Pazarteside doktoruma eşimle gelicem eşime sürpriz orda öğrenecek hem iki doktordanda teyidlemiş oluruz

Yaa ne güzel görmüş hemen cinsiyetiii şimdi zaman geçmek bilmez sana bence erkek öyle hissettim

Kaçıncı haftadasınız acaba ?

Doktordan ciktik kizlar
Benim de bir kizim olacakmiss doktor yuzde 80 kiz dedi her sey yolunda dedi doktorumuz ense kalinligi 1.8 cikti organlari filanda her seyi yolundaymis ikili testte %99 sorun cikmicak ama test sonuclarin cikinca beni ara dedi. Bir sonraki randevumuzda bir ay sonra bu arada bebek 12+4 normalde ama simdi 13+6 gozuktu bayaa buyumus doktor uzun boylu olucak bu kiz dedi insallah hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza ya esimi almadilar pandemiden dolayi artik hic almicaklarmis video cektim ama baya agladim doktor bakarken cok duygusal oldum. Bir de benim bebiste kipirdiyormus ayaklarini ve ellerini oynatti bir de esnedi

Eklentiler

• 20201106_162504.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 77
Hadi gözün aydın Cansucum
listeye yazalım mı cinsiyetini?

Gözün aydın cansucummm nasıl da büyümüş.
Bu sene kız senesi kızlar belli oldu

Allahım sonsuz şükürler olsun benim de kızım olacak cansuuuuu

Gözün aydın canım sağlıkla gelsinler bazıları zıplıyormuş dönüyormuş falan. Öyle miydi? Benimki de elini ayaklarını oynatıp gerinme hareketi yapmıştı sadece

Kızlar Senemisback şahit doktorum çağırdı ben gitmek istemedim doktordan çıktım şimdi her şey yolunda ve kızım olacakkkkkkk inşallah aşırı mutluyummmmmm şükürler olsun
Gözün aydın canım cinsiyetler belli oldukça ben çok duygulanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…