2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gözün aydın canım sağlıkla gelsinler bazıları zıplıyormuş dönüyormuş falan. Öyle miydi? Benimki de elini ayaklarını oynatıp gerinme hareketi yapmıştı sadece

Yok canim sadece elini ayagini oynatti bir de esnedi onu gordum ziplama filan yok elma yiyip gitmistim sadece bir de sabah tost ekstra bir sey yapmadim ya gec kaldik diye

Yok canim sadece elini ayagini oynatti bir de esnedi onu gordum ziplama filan yok elma yiyip gitmistim sadece bir de sabah tost ekstra bir sey yapmadim ya gec kaldik diye
Evet az yemenin de etkisi olabilir şekerli bir şey yiyip içmeyince Ben de birdaha çikolata yiyip gitmeyi düşünüyorum

Evet az yemenin de etkisi olabilir şekerli bir şey yiyip içmeyince Ben de birdaha çikolata yiyip gitmeyi düşünüyorum

Haha evet mantikli bugun 10 dakika gecikmeyle gittik baya stresliydim bende o yuzden hic cikolata almaya firsat kalmadi eve de almiyoruz ki yemiyelim diye cok canimiz isterse aliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…