2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bir de bana boyle bir kagit vermis sizde de var mi bilmiyorum ama plesanta yerlesiminin adi cok garip degil mi onu arastiricam simdi ilk kez duydum

Eklentiler

• 20201106_172622.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba kizlar.
ben de Mayıs annesi olacağım inşallah.
sizin hamilelik günlüğünüzde yazan haftalar doktorun söylediği mi yoksa sizin hesaplamaniz mi bunu merak ediyorum.
benim hesabıma göre 14+3 olması lazım ama doktoruma göre şu an 12+6.
asm'ye giris yaptırmaya gittiğimde geç gebelik mi var dedi. Doktor öyle bir şey söylemedi dedim. Bir de ben çalışıyorum ve 6.aydan sonra izne ayrılacağım. Şimdi bu zaman dilimi sıkıntı olabilir bundan da tedirgin oluyorum

Bir de bana boyle bir kagit vermis sizde de var mi bilmiyorum ama plesanta yerlesiminin adi cok garip degil mi onu arastiricam simdi ilk kez duydum
Plesanta rahim arka duvarında demek normal yerleşim yani. Benim kötü yerde şimdilik mesela inşallah yukarı çıkar diye bekleyeceğim

Ne demekmiş acaba o, bana plasenta sağ arkada demişti daha önce gittiğimde. Arkada olması iyiymiş önde olunca düşük riski olabiliyormuş. Geçtik o zamanlar gerçi şükür. Maşallah fındık büyümüş, bizimki de 74mm idi salı günü gittiğimizde, 13+1 olmuş

Benim hamilelik günlüğümdeki son adet tarihine göre ayarlı. Normalde son adet tarihine göre 13+1. Ultrasona göre 12+3 şuan

Eliz ne demek? Birçok farklı anlam yazıyor hangisi doğru acaba. El izi demek direkt diyen de var.
Öztürkçe bir isim olarak gördüm ben ama farsçada da kullanımı varmış. Özellikle türkçeden yanayız eşimle o yüzden öyle araştırıyorum. El izi, göz nuru ve Türk mitolojisinde bir tanrıçanın ismi imiş.

Ben de Türkçe isim istiyorum. Evet böyle görmüştüm el izi, el değmemiş anlamlarını. Türk mitolojisinde de bekaret tanrıçası mı neymiş hatta. Tabi ne kadar doğru bilemiyorum. İsimlere anlam uydurmakta üzerimize yok milletçe malum

Bekaret tanrıçası neyse bunu eşime söylemesem iyi olur dalga geçerler diye koymaz. Oğlumun adını uras koymuştuk onu da çok benimseyerek koydum. Şanslı demek hatta hamileyken 4 yapraklı yonca buldum sonra Türkçe isim araştırırken karşıma çıktı çok sevdim.

Yaa ben de erkek olursa uraz istiyordum bayılıyorum o isme. Kız da Umay favorimdi nickimden de anlaşılacağı üzere ama eşime beğendiremedim onu, garip geldi söylenişi.

hanımlar bişey merak ediyorum ilk bhcg kacımcı hafta
Hyrli olsun cansu belirtilerin neydi sende erkek belirtileri vardi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…