2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ilk üç ay hiç kilo almadım bugün dr tarttı iki hafta içinde 2 kilo almışım 60 oldum doktorum ilk üç ay çok güzel gitmiştin çok dikkat etmen gerekiyor hızlı kilo alırsın yoksa dedi

Bende de var son 1 haftadır özellikle yürüyünce ve bir şeyler taşırsam oluyor.

Benim ağrıyor bazı günler. dün doktora sordum. Normal dedi.

Umay’ı bende beğendirmedim ya... anlamını çok beğenmiştim
Ben de zaten öztürkçe olsun anlamı güzel olsun hem de söylenişi kolay olsun deyince pek seçenek bulamıyordum bu isim çok güzel gelmişti yıllar önce. Alternatiflerimiz var ama bakalım. En heyecanlı kısmı bence isim aramak.

Kızlar ilk üç ay hiç kilo almadım bugün dr tarttı iki hafta içinde 2 kilo almışım 60 oldum doktorum ilk üç ay çok güzel gitmiştin çok dikkat etmen gerekiyor hızlı kilo alırsın yoksa dedi
Canım dikkat edersen bişey olmaz. Ben etmeyince 30 kg aldım dikkatli olmak lazım

Bizim muhtemelen Eylül olacak eşimle tanışmamız,nişanımız bebeğimizi öğrenmemiz hep aynı tarihte Eylül ayında oldu Tek düşündüğüm ablamın kızının ismi de eylül

Bide nedense erkek isimler daha kolay bulunuyor. Kız da duru da çok hoşuma gidiyor mesela.

Bide nedense erkek isimler daha kolay bulunuyor. Kız da duru da çok hoşuma gidiyor mesela.
Aynen ya erkek ismi bulmak daha kolay milyon tane isim var. Bir de tarihi karakterler ağırlıklı olarak erkek olduğu için günümüze bir çok erkek ismi gelmiş. Mesela eski kadın isimlerini pek bilmiyoruz. Ama mete, attila şimdi bile kullanılıyor. Kadının adı yok cidden

Bizim muhtemelen Eylül olacak eşimle tanışmamız,nişanımız bebeğimizi öğrenmemiz hep aynı tarihte Eylül ayında oldu Tek düşündüğüm ablamın kızının ismi de eylül
Aa bence de koyma aynı ismi canım ya çok da yakınmış kuzeni direkt. Ben hep ailede tek olmak gerektiğini savunmuşumdur. Hem karışıklık olmasın diye hem özel hissetmek adına. Tabi yine de sen bilirsin son karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…