2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bence aynı ismi koyma. Yani ben olsam koymazdım çok karışıklık olur
Bizim için çok anlamlıydı ama vazgeçiyorum zaten

Benim kızımın adı aden ,belki değerlendirmeye alırsınızz,sağlıkla gelsin inşAllah
Aden ismini ilk kez instagramda ollaluna diye biri var o oğluna koydu orda gördüm.Araştırdım baktım kız ismi diye geçiyordu hep. Güzel isim

Bu haftalarda bebek kasık bölgesinden yukarı doğru çıkıyormuş vücudun ağırlık merkezi değiştiği için karın ve bel ağrısı yapıyor bende bu ara çok rahatsızım bu durumdan bir iki hafta içinde karnınızın birden büyüdüğünü hissedebilir siniz

Ben kızda erkek de olsa erciyes koymak istiyorum kayserili olarak ama kimseye beğendiremedim ya bu sefer isim hakkı benim öyle isim mi olur diyorlar kayseride hiç erciyes isminde kimse duymadım ne var bunda ki. (destek verin )
Antik ismi vardır oranın onu bul koy havalı olur anlamazlar

Ben kızda erkek de olsa erciyes koymak istiyorum kayserili olarak ama kimseye beğendiremedim ya bu sefer isim hakkı benim öyle isim mi olur diyorlar kayseride hiç erciyes isminde kimse duymadım ne var bunda ki. (destek verin )
arkandayız

Kızlar bugün dr randevum vardı. ikili test yapıldı. ultrasonda normal dedi dr çok şükür. Cinsiyeti sordum göremedim dedi. ama baya da sordu me istiyorsun, tahminin var mı vs diye. sanki bi tahmini var da emin olamadı gibi geldi bana. haftaya tekrar gel hem sonuçlara hem cinsiyete bakarız, dedi.
Ama güzel geçti randevu. minnoşum bebek görüntüsü kazanmış. Ve öyle hareketliydi ki top gibi yuvarlandı durdu. Dr, durmuyo ki nasıl ölçeceğim falan dedi . Ablası usluydu ama bu yoracak galiba biraz

Benimki uslu sadece yüzünü göstermiyor hep yüzünü kapatıyor elleriyle sağlıkla gelsin canım bebeğin

Gözün aydın canımm baya bir rahatlamışsındır artık çok sevindim sonuçlarının güzel gelmesin bu sene gerçekten kız senesi sanırım ben de bir an önce öğrenmek istiyorummmm

Benimki uslu sadece yüzünü göstermiyor hep yüzünü kapatıyor elleriyle sağlıkla gelsin canım bebeğin
Ay severim o ellerini ya başlarda bi tuhaf hissediyordum planlı gebelik olduğu halde heyecan yoktu, ama bugün cezbetti beni şovlarıyla hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Maşallah fıstığa, hayırlı olsun canım, Allah sağ salim kucağına almayı da nasıp etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…