- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.121
Plesanta rahim arka duvarında demek normal yerleşim yani. Benim kötü yerde şimdilik mesela inşallah yukarı çıkar diye bekleyeceğim
Şimdiki kız olsaydı bende eliz koymak istiodummBu aralar eliz ismi hoşuma gidiyor benimanlamı da çok güzel
Çok güzelmiş canım Allah bağışlasınBenim kızımın adı aden ,belki değerlendirmeye alırsınızz,sağlıkla gelsin inşAllah
Bence aynı ismi koyma. Yani ben olsam koymazdım çok karışıklık olur
Bizim için çok anlamlıydı ama vazgeçiyorum zatenAa bence de koyma aynı ismi canım ya çok da yakınmış kuzeni direkt. Ben hep ailede tek olmak gerektiğini savunmuşumdur. Hem karışıklık olmasın diye hem özel hissetmek adına. Tabi yine de sen bilirsin son karar senin
Aden ismini ilk kez instagramda ollaluna diye biri var o oğluna koydu orda gördüm.Araştırdım baktım kız ismi diye geçiyordu hep. Güzel isimBenim kızımın adı aden ,belki değerlendirmeye alırsınızz,sağlıkla gelsin inşAllah
Bu haftalarda bebek kasık bölgesinden yukarı doğru çıkıyormuş vücudun ağırlık merkezi değiştiği için karın ve bel ağrısı yapıyor bende bu ara çok rahatsızım bu durumdanKızlar bu dönemlerde beli ağrıyan var mı? Benim 2 gündür sol tarafa doğru belimle kalçamın arasında bir ağrı var ama hareket edince, adım atınca oluyor. Rahim büyüyor sonuçta ama huzurum kaçtı biraz, normal mi sizce?
İkinci bir isim bakmaya ne dersin?Bizim için çok anlamlıydı ama vazgeçiyorum zaten
İkinci isim de olsa ben Eylül diye hitap ederim sanırımİkinci bir isim bakmaya ne dersin?
Antik ismi vardır oranın onu bul koy havalı olur anlamazlarBen kızda erkek de olsa erciyes koymak istiyorum kayserili olarak ama kimseye beğendiremedim yabu sefer isim hakkı benim öyle isim mi olur diyorlar kayseride hiç erciyes isminde kimse duymadım ne var bunda ki. (destek verin )
Ben kızda erkek de olsa erciyes koymak istiyorum kayserili olarak ama kimseye beğendiremedim yabu sefer isim hakkı benim öyle isim mi olur diyorlar kayseride hiç erciyes isminde kimse duymadım ne var bunda ki. (destek verin )
Şimdi baktım da harharos ya da argaios deniyormuş hepten ermeni derler banaAntik ismi vardır oranın onu bul koy havalı olur anlamazlar
Benimki uslu sadece yüzünü göstermiyor hep yüzünü kapatıyor elleriyleKızlar bugün dr randevum vardı. ikili test yapıldı. ultrasonda normal dedi dr çok şükür. Cinsiyeti sordum göremedim dedi. ama baya da sordu me istiyorsun, tahminin var mı vs diye. sanki bi tahmini var da emin olamadı gibi geldi bana. haftaya tekrar gel hem sonuçlara hem cinsiyete bakarız, dedi.
Ama güzel geçti randevu. minnoşum bebek görüntüsü kazanmış. Ve öyle hareketliydi ki top gibi yuvarlandı durdu. Dr, durmuyo ki nasıl ölçeceğim falan dedi . Ablası usluydu ama bu yoracak galiba biraz
Hyrli olsun cansu belirtilerin neydi sende erkek belirtileri vardi sanki
Gözün aydın canımm baya bir rahatlamışsındır artık çok sevindim sonuçlarının güzel gelmesinDoktordan ciktik kizlar
Benim de bir kizim olacakmiss doktor yuzde 80 kiz dediher sey yolunda dedi doktorumuz ense kalinligi 1.8 cikti organlari filanda her seyi yolundaymis ikili testte %99 sorun cikmicak ama test sonuclarin cikinca beni ara dedi. Bir sonraki randevumuzda bir ay sonra bu arada bebek 12+4 normalde ama simdi 13+6 gozuktu bayaa buyumus doktor uzun boylu olucak bu kiz dedi insallah hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza ya esimi almadilar pandemiden dolayi artik hic almicaklarmis video cektim ama baya agladim doktor bakarken cok duygusal oldum. Bir de benim bebiste kipirdiyormus ayaklarini ve ellerini oynatti bir de esnedi
Senin de gözün aydın canım kızlar artıyorAllahım sonsuz şükürler olsun benim de kızım olacak cansuuuuu
Ay severim o ellerini yaBenimki uslu sadece yüzünü göstermiyor hep yüzünü kapatıyor elleriylesağlıkla gelsin canım bebeğin
Maşallah fıstığa, hayırlı olsun canım, Allah sağ salim kucağına almayı da nasıp etsin inşallahDoktordan ciktik kizlar
Benim de bir kizim olacakmiss doktor yuzde 80 kiz dediher sey yolunda dedi doktorumuz ense kalinligi 1.8 cikti organlari filanda her seyi yolundaymis ikili testte %99 sorun cikmicak ama test sonuclarin cikinca beni ara dedi. Bir sonraki randevumuzda bir ay sonra bu arada bebek 12+4 normalde ama simdi 13+6 gozuktu bayaa buyumus doktor uzun boylu olucak bu kiz dedi insallah hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza ya esimi almadilar pandemiden dolayi artik hic almicaklarmis video cektim ama baya agladim doktor bakarken cok duygusal oldum. Bir de benim bebiste kipirdiyormus ayaklarini ve ellerini oynatti bir de esnedi
Ahan da bir kız annesi daha, hayırlı olsun canım, tebriklerKızlar @Kelebekcimm şahit doktorum çağırdı ben gitmek istemedimdoktordan çıktım şimdi her şey yolunda ve kızım olacakkkkkkk inşallah aşırı mutluyummmmmm şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?