2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Merhaba kızlar , iyi akşamlar p.tesi doktora gidicem iş çıkışı 14:45 randevum çoook heyecanlıyım şuan officially 14 haftayım gidene kadar 14+3 oluyor öğrenirim dimi cinsiyeti çatlıycam meraktan ya
Bir de benim karnım çok çıkmadı, yemek yiyince göbeğim şişiyo hani ama mesela kıyafette asla belli olmuyor.

Merhaba kızlar , iyi akşamlar p.tesi doktora gidicem iş çıkışı 14:45 randevum çoook heyecanlıyım şuan officially 14 haftayım gidene kadar 14+3 oluyor öğrenirim dimi cinsiyeti çatlıycam meraktan ya
Bence kesin öğrenirsin

Gözün aydın canımm baya bir rahatlamışsındır artık çok sevindim sonuçlarının güzel gelmesin bu sene gerçekten kız senesi sanırım ben de bir an önce öğrenmek istiyorummmm

Eveet ya masallah herkesin kiz seninde az kaldi sonuclarinin cikmasina o zaman ogreniceksin en gec

Kızlar Senemisback şahit doktorum çağırdı ben gitmek istemedim doktordan çıktım şimdi her şey yolunda ve kızım olacakkkkkkk inşallah aşırı mutluyummmmmm şükürler olsun
Valla şahidim doktoru çağırdı bu sefer kendi gitmek istemedi o derece bu sene kız senesi Kızlar sanırım doktora gitmedim ama benimki de kız herhalde her öğrenen kız öğrendi maşallah Spring05 tebriklerrrrr canımmmm çoook sevindimmmm darısı biz öğrenmeyenlere ama ben de kutumda kız hissediyorum

Son adet tarihine göre hesaplanıyor canım. Dr ultrasona göre söylemiştir. ultrasona göre tarihler değişkenlik gösterebiliyor. İlerleyen dönemlerde bir hafta önce bile olabilirsiniz. Son adet tarihi baz alınır. izinler de ona göre başlar.

Kızlar ama eve geldiğimde yine kahverengi lekelenmem oldu ikinci kez yaşıyorum bu durumu daha önceki doktorum muayene bağlı demişti demek ki gerçekten muayeneye bağlı olabiliyor

Bence de kızzzz
Gidelim bakalım doktorum ne dicek ay insallah gösterir bu aralar aşırı rahatım hamileliği unuttum desem yeridir herşey yiyip içiyorum her işimi yapıyorum ağrı sızı da olmuyor endişeleniyorum da bazen ama sanırım 2. Üç aylık dönem böyle rahat geçiyormuş

Maşallah çoook tatlı tesler de de iyi gelir inş. Sen de uzundun galiba sana çekmiş demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…