2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İnanmiyoruummm :))) hayırlısıyla böyle bi sağ gosterip sol vurma da ben istiyorum. Çok tebrik ederim

Kızlar çoğalıyor voleybol takımı kurmalık beni de bugün lojmandan komşular çağırdı oraya gittim önce hamile olduğun belli değil dediler karnımı gösterdim karnın kız karnı gibi dediler ben de kız bekliyorum artık erkek olursa şaşırırım bunca kızın içinde

Evet doktor ultrasona göre söyledi. Umarım izin konusunda herhangi bir sıkıntı olmaz

Yaaaa böyle şeyleri okuyunca tuhaf oluyorum Ben de haftaya aldım randevuyu

Maşallah canım artık rahat döneme geçelim zaten yaaaa

Kızlar doktorunuz vajinal muayene-ultrason yaptı mı hiç? Ben üç kere gittim üçünde de normal karından ultrasonla muayene yaptı.

Kızlar doktorunuz vajinal muayene-ultrason yaptı mı hiç? Ben üç kere gittim üçünde de normal karından ultrasonla muayene yaptı.
Ben hiç yaptırmadım canım ilk haftalarda istiyordu ama ben hep karından muayene istedim

Benim doktorum ilk gitmemden itibaren hep karından baktı, hiç vajinal bakmadı, öyle bi talebi de olmadı.

ama önceki doktorum, hamile kalmadan önceki yani hep vajinal bakardı. Bence biraz doktorun tarzıyla da ilgili olabilir.

İlk haftalarda, ben çok çok erken gitmişim, kese gözükmediği için vajinal bakılmıştı. Sonrasında hep karından bakıldı.

Hiç vajinal bakmadı doktorum öyle bi lafı bile geçmedi hep karından baktı benimde. Her doktor farklı bazısı da vajinal bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…