2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ne güzel bilgi oldu bu, rahatladım biraz. Garip ağrılar oluyor, belim fena, insan kuruyor da kuruyor.. Çok teşekkürler yanıt için

Kızlar doktorunuz vajinal muayene-ultrason yaptı mı hiç? Ben üç kere gittim üçünde de normal karından ultrasonla muayene yaptı.
Benim ikinci gittiğimde kalp atışını karından duyamayınca vajinal bakmıştı daha sonra hep karından bakıldı

Nisancim tebrik ederimmmmm test sonucun cikti mi orda mi belli oldu?
Yok kuzum ya benim kanımda yeterli dna bulunamamış, halbuki 13+1 de vermiştim, tekrar kan vereceğim, doktor randevum vardı onda öğrendim kızım olacağını, diğer sonuç17.hafta bitince ancak gelecek anlaşılan o ki

Merhaba istmosel varken mi hamile kaldınız bendede aynı sorun var ameliyat olup olamamkta kararsızım doktorlar şansını dene dedi ama korkuyorum 37 yaşındayım vakit kaybetmekte istemiyorum
Yakın arkadaşım da istmosel. Ama bulunduğumuz şehirde kapalı değil de açık ameliyat yapıyorlar diye korkuyoruz. Size nasıl bir ameliyat önerdiler. Çok geçmiş olsun bu arada.

Oyle bisey mi oluyomus ilk defa duydum acaba benim yeterli miydi? Onceden neden haber vermiyolar ki sana 2 hafta beklediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…