2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Oyle bisey mi oluyomus ilk defa duydum acaba benim yeterli miydi? Onceden neden haber vermiyolar ki sana 2 hafta beklediler
Evet fetal fraksiyon oranı %4 ün altında olan testler kabul görmez. Mesela ben kan sulandırıxı kullandığım için iğneden min 16 sa sonra kan verebilir duruma geleceğim söylendi.

Evet fetal fraksiyon oranı %4 ün altında olan testler kabul görmez. Mesela ben kan sulandırıxı kullandığım için iğneden min 16 sa sonra kan verebilir duruma geleceğim söylendi.
Valla basi da stres sonu da stres ya. Simdi mesela bunu bilmeyen biri sabahtan kan sulandirici alsa yazik gunah test bosa gidecek bosuna zaman kaybi. Beni kan alirken uyarmadilar mesela. Neyseki coraspini birakali bi hafta olmustu.

Valla basi da stres sonu da stres ya. Simdi mesela bunu bilmeyen biri sabahtan kan sulandirici alsa yazik gunah test bosa gidecek bosuna zaman kaybi. Beni kan alirken uyarmadilar mesela. Neyseki coraspini birakali bi hafta olmustu.

Benim corasprin kullanmam çok kritik onu zaten bırakamazdım sadece oksaparın saatine göre düzenledik. Zaten corasprin etkisi 1 hafta sürüyor. Benim fetal fraksiyon oranı %5.6 geldi buna rağmen.

Ben şu an burda öğrendim doktor da uyarmadı ecopirin kullanıyordum ve sabah her zamanki gibi alıp öyle kan verdim. Umarım etkilemez sonucu. Hayret bir şey doktorlar neden uyarmıyor halbuki kullandığımı da biliyor. En sonunda değiştireceğim bu doktoru..

Benim corasprin kullanmam çok kritik onu zaten bırakamazdım sadece oksaparın saatine göre düzenledik. Zaten corasprin etkisi 1 hafta sürüyor. Benim fetal fraksiyon oranı %5.6 geldi buna rağmen.
Acaba benim de etkilenmis olur mu sonucum? Belki tam 7 gun degil de 5 gun olmustu birakali. Emin olamiyorum suan.

Peki sen de kan verdiğin gün kan sulandırıcı kullanmış mıydın? Onunla da ilgisi varmış.

Oy masallah ya nasilda guzel poz vermis hayirlisi olsin arkadasim sana arkadas geliyo :)

Benim de tepem atti.bana da hicbisey soylenmedi ki doktor bilmiyodu coraspini bitirdigimi. Sadece elindeki bitince birakirsin demisti bir onceki gorusmede. Belki benim elimde 20 tane var ve test gunune denk geliyo? Ihmalkarliga bak. Bence kendi de anlamiyo. Insallah sonuclarimiz etkilenmez. Ben de doktordan yana cok dertliyim aslinda basindan beri. Ama hem cevresel kosullar hem de esim yuzunden degistiremiyorum. Ona kalsa kadin tecrubeliymis en az 30 senelik doktormus daha bundan iyisi ne olacakmis vs vs. Neyse yine canim sıkıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…