- 19 Ekim 2020
- 863
- 1.828
- 43
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.221
Bak iyi gülce lafının üstüne gelmişBirce yi görünce Gülce de hoşuma gidiyor benim
Ben oldum cnm vajinal ilk haftalarda oldum kwseyi net gormek icin bi de iki gun once ene kalinligi olcememisti doktor bi bakmak istemisti gormeeyince ustten alttan muayene etti ama yine goremedi fildir fildir hareket ettigi icinKızlar doktorunuz vajinal muayene-ultrason yaptı mı hiç? Ben üç kere gittim üçünde de normal karından ultrasonla muayene yaptı.
Değişmez canım gösterdiyseEvet.mesela ben 11+3 te ogrendim erkek oldgubu oyle bı döndü ki cocuk direkt gosterdi kendini degiscegini sanmiyorum artik
Değişmez canım gösterdiysekuzenimde oğlu olcak o 16. Haftasında anca gösterdi hatta kesin kız dediler
Sağlıklı olsun da canım önemli olan oHahahah kizken erkege donmusler desene ay valla hic inemli dgl ya biz hic soyliceginide dusunmemstk acikcasi merakta etmiyodum ama bizede supriz oldu
tek
Benim doktorum da 16.haftada belli olur diye ısrar ediyor14. Haftaya girdik artık hepimiz, erken değil aslında. Erkekler 11. Haftada bile belli oluyormuş.
En kötüsü de bu biliyor musun stressiz bir hayat yaşamak zor strese girip onu da bu duruma maruz bıraktığım için daha çok üzülüyorum. Kısır bir döngü gibi. Ama geçecek inşallah sabahkinden daha iyiyim bebişimi görmek iyi geldiHayatta hep böyle üzücü şeyler olacak maalesef. Bizler artık evlatlarımız için güçlü olmak zorundayız. Bence şu an sadece minnoşuna odaklan, senin kaygılarını o da hissediyor. Onun da sana ihtiyacı var
Birce Göksu ve öykü isimleri çok hoşBen şunlardan birini koycam sanırım
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun kalbim ferahladı çok şükür belkide dualarınız sayesinde, iyi ki varsınızCanım benim allah gönlünü ferahlatsın sıkıntılarını gidersin inşallah
Her zaman olumlu düşün, ben düşünce gücüne çok inanıyorum, bu sıralar kardeşim de danışmanıyla bu konu üzerine çalışıyor ve her görüşme sonrası bana da anlatıyor.
Biz neyin hayalini kurarsak hayat bize onu yaşatır.
Elbet kötü olaylar canımızı sıkıyor, bizi umutsuzluğa sürüklüyor ama maalesef hayat devam ediyor.
Sen her zaman aileni, doğacak bebeğinizi, yeni hayatınızı düşün ve en ince ayrıntısına kadar hayal kur, o kadar benimse ki kurduğun hayaller seni heyecanlandırsın, mutluluktan gözlerin dolsun, bunu her gün bir ödev gibi yap.
Bugün kardeşimle de hep bunlar üzerine konuştuk sabah sabah
Ben doktora sormadım ama canım çektiyse arada bir içiyorum.
Doktora sorsan doktor içme diyecek, nescafe zararlı derler genelde ama canın çok çektirse abartmadan içilebilir bence.
Haftada birden fazla içmiyorum, zaten zamanım da olmuyor
Kızımdan gizli içeyim diyorum, o uyuduğunda işlerden fırsat bulamıyorum
Kızlar ilk üç ay hiç kilo almadım bugün dr tarttı iki hafta içinde 2 kilo almışım 60 oldum doktorum ilk üç ay çok güzel gitmiştin çok dikkat etmen gerekiyor hızlı kilo alırsın yoksa dedi
Haklısın canım biraz kendimi uzaklaştırmwlıyım bu tarz şeylerden..Normalde ben de çok kaygılı bir insanım ama bunun bana zarar verdiği durumlar çok oldu. O yüzden kendimi şimdi biraz daha kontrol etmeye çalışıyorum. Bazı şeylerden kendimi uzak tutuyorum mesela normalde haberleri izlerim ama bu kez enkaz görüntülerine hiç bakamadım, bu umursamamak değil aslında bi nevi kendini koruma yöntemi gibi düşün. Biraz kendine, bebişine,doğduktan sonra yapacağınız güzel şeylere odaklan. Malesef hayatın gerçekleri çok can sıkıcı, düşününce içinden çıkılmaz oluyor ama ben canım sıkkın olduğunda güzel şeyler düşünüp hayal kuruyorum sen de öyle yapmaya çalış
Haklısın canım biraz bunalmıştım gerçekten.. Güzel günler göreceğizInsallah guzel haberlerle donersinizne yazik ki zor sureclerden geciyoruz. Hem toplumsal olaylar hem kendi minimal dunyamizda yasadiklarimiz hepsi ustuste binince insan kendini cikmazda hissediyor. Ama bir sekilde devam etmek zorundayiz. Gunesli gunlerin gelecegini umarak umudumuzu korumaliyiz
Bence güzel isimler kuzu özellikle ece ve öyküyü çok beğendimBen şunlardan birini koycam sanırım
Ben bir de kan vermeye gitmeden içtim ecopiriniBenim de tepem atti.bana da hicbisey soylenmedi ki doktor bilmiyodu coraspini bitirdigimi. Sadece elindeki bitince birakirsin demisti bir onceki gorusmede. Belki benim elimde 20 tane var ve test gunune denk geliyo? Ihmalkarliga bak. Bence kendi de anlamiyo. Insallah sonuclarimiz etkilenmez. Ben de doktordan yana cok dertliyim aslinda basindan beri. Ama hem cevresel kosullar hem de esim yuzunden degistiremiyorum. Ona kalsa kadin tecrubeliymis en az 30 senelik doktormus daha bundan iyisi ne olacakmis vs vs. Neyse yine canim sıkıldı.
Bende gidiyorum pazartesiiii
O zaman benimki kız14. Haftaya girdik artık hepimiz, erken değil aslında. Erkekler 11. Haftada bile belli oluyormuş.
Kızlar ilk üç ay hiç kilo almadım bugün dr tarttı iki hafta içinde 2 kilo almışım 60 oldum doktorum ilk üç ay çok güzel gitmiştin çok dikkat etmen gerekiyor hızlı kilo alırsın yoksa dedi
Ben de durdum durdum 1 haftada 1 kg aldım, 1 kg da tatilde almıştım 1 haftada, 3 haftadır sabitim. Bence birden alınıyor kilo, sizde de öyle olmuş.Bende bugun 62.5 ciktim 1.5 kilo kadar almisimdoktor hic bir sey demedi ama bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?