2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar doktorunuz vajinal muayene-ultrason yaptı mı hiç? Ben üç kere gittim üçünde de normal karından ultrasonla muayene yaptı.
Ben oldum cnm vajinal ilk haftalarda oldum kwseyi net gormek icin bi de iki gun once ene kalinligi olcememisti doktor bi bakmak istemisti gormeeyince ustten alttan muayene etti ama yine goremedi fildir fildir hareket ettigi icin

En kötüsü de bu biliyor musun stressiz bir hayat yaşamak zor strese girip onu da bu duruma maruz bıraktığım için daha çok üzülüyorum. Kısır bir döngü gibi. Ama geçecek inşallah sabahkinden daha iyiyim bebişimi görmek iyi geldi

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun kalbim ferahladı çok şükür belkide dualarınız sayesinde, iyi ki varsınız haklısın güzel düşünmeliyim.

Kızlar ilk üç ay hiç kilo almadım bugün dr tarttı iki hafta içinde 2 kilo almışım 60 oldum doktorum ilk üç ay çok güzel gitmiştin çok dikkat etmen gerekiyor hızlı kilo alırsın yoksa dedi

Bende bugun 62.5 ciktim 1.5 kilo kadar almisim doktor hic bir sey demedi ama bana

Haklısın canım biraz kendimi uzaklaştırmwlıyım bu tarz şeylerden.. Çok sağol

Haklısın canım biraz bunalmıştım gerçekten.. Güzel günler göreceğiz

Ben bir de kan vermeye gitmeden içtim ecopirini hem de o coraspinden mg olarak daha yüksekti. Umarım etkilemez, tekrar beklemek çok can sıkıcı olur. Senin zaten bir haftaya yakın zaman geçmiş etkileneceğini sanmıyorum canım için rahat olsun.
Seninle aynı sebeplerden ben de değiştiremiyorum doktorumu. Zaten bir tane özel hastane var aynı hastane içinde başka doktora gittiğimde de tuhaf olacak gibi geliyor. Eşim de hastanenin en tecrübeli doktoru diyor o çok sevdi doktoru ama böyle detayları atlaması çok can sıkıcı.. bir aksilik olmazsa cuma günü alacağım sonucu.

14. Haftaya girdik artık hepimiz, erken değil aslında. Erkekler 11. Haftada bile belli oluyormuş.
O zaman benimki kız baktık baktık göremedik bugün yok gerçekten belli olmuyordu sanki nub da aşağı bakıyordu bakalım 3 hafta sonra ne çıkacak

Kızlar ilk üç ay hiç kilo almadım bugün dr tarttı iki hafta içinde 2 kilo almışım 60 oldum doktorum ilk üç ay çok güzel gitmiştin çok dikkat etmen gerekiyor hızlı kilo alırsın yoksa dedi

Bende bugun 62.5 ciktim 1.5 kilo kadar almisim doktor hic bir sey demedi ama bana
Ben de durdum durdum 1 haftada 1 kg aldım, 1 kg da tatilde almıştım 1 haftada, 3 haftadır sabitim. Bence birden alınıyor kilo, sizde de öyle olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…