- 13 Nisan 2020
- 2.897
- 5.448
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.241
Valla geçen haftaya kadar almamıştım bugün tartıldım resmen bir kilo almışımBende gidiyorum pazartesiiiikilo aldın mı? Ben sanki aldım biraz ama bilemiyorum da ya. Şimdi ilk üç ay bitti ya her ay ne kadar alınmalı
Benim canım hep sağlkkksız şeyler istiyor kola normalde hiç içmem ama çok canım istiyo hamburger patates kızartması pişi hep hamur işi aklımdaBen çılgınlar gibi hamurişi ve patates falan yiyorum kesin aldım ama göbeğim öyle çok yok yani hamile karnım çok yok dışardan asla kimse şuan anlayamaz
Benim doktorum da 16.haftada belli olur diye ısrar ediyorbüyük ihtimal değişme ihtimali olduğu için söylemek istemiyor
Ben hayatım boyunca deli gibi yiyip, hatta yatmadan önce bile makarna, pizza, hamur işi ne varsa yiyip yatar kilo almazdım. şimdi çok yemememe rağmen 1 kilo almışımValla geçen haftaya kadar almamıştım bugün tartıldım resmen bir kilo almışımmutfağın önünden geçsem kilo alcam öyle hissediyorum kııız ayyy pazartesiye ne kaldıııı ben de cuma giderim sanırım
Doktorum ne dicek bu duruma bakalımBen hayatım boyunca deli gibi yiyip, hatta yatmadan önce bile makarna, pizza, hamur işi ne varsa yiyip yatar kilo almazdım. şimdi çok yemememe rağmen 1 kilo almışımçok şaşırdım. galiba ben de artık mutfak önünden geçsem kilo alacak seviyeye geldim
Biz eşimle tanıştığımızda eşim sigara içiyordu, ben hayatımda hiç denemedim bile, normalde de nefret ederim sigara içilmesinden ama eşime o kadar aşıktım ki sigara içişi bile bana inanılmaz seksi geliyorduTebrik ederim seni canımbırakanları görünce mutlu oluyorum. Eşime sorsan kimse ömür boyu bırakamaz bir içen mutlaka bir daha içer diyor. Deli ediyor beni.
Ben önceden de çay pek içmezdim, bir bardak çok açık içerdim, bu gebelikte kokusundan tiksindim hiç içmiyorum.Aranizda cay icen var mi? Ben sabahlari kahvaltida bir bardak cok acik iciyorum. Insallah demir emilimine zarar vermiyodur
Bence ye ya sonuçta sabah akşam burger yiyip kola içmiyorsun ki, canın çektiyse ye.Valla gözümü karartıp burgeryanına kola içicem gibi yavrum kusuruma bakmasın
Ben bide güya gazlı değil diye uludağ limonata ve didi falan içiyorum sanırım hiç iyi yapmıyorum demi
Öf gidince tartılıcam inş maks 57yimdirValla geçen haftaya kadar almamıştım bugün tartıldım resmen bir kilo almışımmutfağın önünden geçsem kilo alcam öyle hissediyorum kııız ayyy pazartesiye ne kaldıııı ben de cuma giderim sanırım
Evet canım ama pek sık içmem, iki haftada bir falan veya haftada bir ama bugün sen söyleyince canım çekti, dün içtiğim halde bugün yine içtimSende mi 3ü 1 arada içiyosun
Çok şükür inşallah bu bebeğinde de olmaz.Oglumda hiç birşeye alerji yok canım. Evet arkadaşlardan da biliyorum alerjik bebek çok zor ama çoğu zamanla geçiyor.
Bi yandan söylememesi de iyi kendini odaklıyorsun sonra farklı olunca bir garip oluyordurDeğişme ihtimali var ya da doktor emin olmadan söylemiyor. Benim kızıma doktor önce erkek demişti bir sonraki kontrolde kız demiştim değil mi dedi şok olmuştuk
Ben 26 yaşında evlendim ve o güne kadar mutfağa girip bir kap yemek yapmışlığım yoktuBen hiçbir zaman sevmedimüşeniyorum. Pasta börek kurabiye vs yapmayı severim ama sulu yemekten keyif almıyorum.
Biz de kereviz pek sevmeyiz ama son bir yıldır sırf sağlıklı diye en azından iki haftada bir tüketmeye çalışıyoruzKerevizi de özendirdiysen sende var bir şeyler arkadaşım
İlk gebelikte de bunda da tahlil yapmadan verdilerYa bisiy sorcam d vitaminini tahlil yapmadan direk veriyorlar sanirim dogrumu herkes de boylemi
Bu tarz kaygılar zaman zaman olabilir ama bunlara odaklanmak yerine her zaman olumlu düşünmeyi deneyin, düşünce gücüne inanın.Çok teşekkür ederim cevabınız için. Yanlış ifade etmiş olabilirim, doktorumdan çok memnunum. Kontrollerde tatmin edici açıklamalarda bulunuyor hiç sorunum yok. Sorun tamamen benle ilgili
9. Haftada kanamam olmuştu, o zaman Bile böyle endişelere girmemiştim. Şuan tamamen yersiz gereksiz evham yaptım. Takıntılı bi insan değilim normalde.. annelik yükleniyor galiba
Aa doktorumla aynı fikirde olan bir doktor daha duymuş oldum. Bana da 25 haftaya kadar kilo almak yok deyince şaşkınlıktan bir şey diyemeyip boş boş yüzüne bakmıştım. Mucize gibi bir şey olur bence 25 hafta boyunca kilo almamakKiloyla ilgili doktorum 26. Haftaya kadar aldığın kendine dedi. 26 ya kadar almamam biraz zor13 haftada pek yiyememiş halimle 600-700 g. Aldım bile
26 mıııı offff kaldı 11 haftaKiloyla ilgili doktorum 26. Haftaya kadar aldığın kendine dedi. 26 ya kadar almamam biraz zor13 haftada pek yiyememiş halimle 600-700 g. Aldım bile
Ya o nasıl olacak peki? Bunun plasentası var, suyu var, rahim büyüyor vs tamam bebek küçük ama vücutta çok şey değişiyor. Abartıyorlar bence.Aa doktorumla aynı fikirde olan bir doktor daha duymuş oldum. Bana da 25 haftaya kadar kilo almak yok deyince şaşkınlıktan bir şey diyemeyip boş boş yüzüne bakmıştım. Mucize gibi bir şey olur bence 25 hafta boyunca kilo almamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?