2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İkili testte hcg değeri 50 ve üzeri ise kız, 50 nin altındaysa erkek diyorlar ama bilmiyorum tutuyor mu

Hani kalp atisi vardi ya cok sacma gelmisti ama bende o da tuttu ya sizde tuttu mu hep 180 170 filan cikiyordu kalp atisi 150 nin ustu kiz diyorlardi ya gerci doktoruma bunu sordugumda yalan yanlis bir bilgi demisti ama neyse

O değilde 3-5çocugu olanlar bizim kadar dertli değildir :) neyse tek derdimiz bunlar olsun inşallah

Allah buyuktur diyorum ve kendimi akisa birakiyorum

Bizde doktora en az yarim saatlik bir mesafeye gidiyoruz bazen cok trafikte oluyor 45 dakika filan da suruyor. Esim buna bile keske daha yakin bir yer bulsaydin filan dedi dun yetisemiyoruz diye baya stres yapmistik ya yakin olmasi onemli gercekten ama bir yandan da hemen dogum olmuyor ki insanlar sancilari evde cekip gidiyorlarmis bilerek. Nisan mi ne gelince ya da suyum gelince giderim diye dusundum ben

Hani kalp atisi vardi ya cok sacma gelmisti ama bende o da tuttu ya sizde tuttu mu hep 180 170 filan cikiyordu kalp atisi 150 nin ustu kiz diyorlardi ya gerci doktoruma bunu sordugumda yalan yanlis bir bilgi demisti ama neyse
Bunlar oran bence. Yani çoğunluğa göre bu kanıya varmışlar. senin tutmuş mesela ben kalp atış hızını sormayı hep unuttum ya Doktorum da söylemedi ama video var baya hızlı atıyor gibi. Ultrason ekranında yazar mı acaba

Benim de kalp atışı en başından beri 160 üstü hcg de tutarsa 70 şu an göreceğiz

Aynen cnm bende özellikle dikkat ettim kalp atışı hızına herseferinde.hep 150-160arasıydı..dedim buda kız heralde eğer doğruysa.meğer değilmiş.gerçi birçok genelleme yapılmış bilgi bende çöp oldu.tek tutan bilgi ,hamile kaldığımdan beri karnımın aynı yerinde sürekli seyirme olması.

Artik o gun gelince bakalim nasil olacak ama kismetse ben sezeryan dusunuyorum,o zaman da onceden gun belirleniyo. Aman simdiden dusunup de stres olmayalim bosver.

Maşallah demeden geçemedim.
İkinci bile beni yeteri kadar zorladı ki daha doğmadı bile.vallaha bravo ,sağlıkla alın kucağınıza inşallaj

Bende hem soyluyordu hem de ultrason kagidinin sag kosesinde yaziyordu bencede bir sekilde tutmus

Benim de kalp atışı en başından beri 160 üstü hcg de tutarsa 70 şu an göreceğiz
Benimde öyleydi kalp atışı 140 üzeri kız diyorlar tuttu, serbest bhcg değeri 50 üzeri kız diyolar tuttu, tatlı değil ekşi ister diyolar o da okey ama çin takvimi erkek diyodu o tutmadı

Evet canım ben de fiyatı inenlerden aldım 8 parça aldım 185 ₺ tuttu, fena değil
Alışveriş konusunda erken mi acaba diye tereddüt ederken ,yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi.bende dayanamıyorum yaa alıyorum sürkelii,bide ikincide hüçbişe almıcam dediydim :)

Benimde öyleydi kalp atışı 140 üzeri kız diyorlar tuttu, serbest bhcg değeri 50 üzeri kız diyolar tuttu, tatlı değil ekşi ister diyolar o da okey ama çin takvimi erkek diyodu o tutmadı

Ayy aynisi cin takvimi erkek diyordu, sonra su makas mi bicak mi bir sey var ya o bicak cikmisti

Benim çin takvimi de rus takvimi de kız diyor.

Evet zaten doktor tersledi beni boyle bir sey sorunca 20. Haftada hissediliyormus ilk gebeliklerde dun oyle demisti doktor bir an once o zamanlar gelsee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…