- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.461
İkili testte hcg değeri 50 ve üzeri ise kız, 50 nin altındaysa erkek diyorlar ama bilmiyorum tutuyor mu
O değilde 3-5çocugu olanlar bizim kadar dertli değildir :) neyse tek derdimiz bunlar olsun inşallahKızıma hamileyken banyodan sonra bornozla oturur keyif yapardım, uzun uzun kremlenirdim ama şimdi kremi benden önce alıp boca ettiği için neyi nereye sürdüğümü bilmeden hızlıca giyiniyorum
İki çocukla olay nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Bebeği tek yıkamaya cesaret edemem, eşimle yıkasak kızıma bakacak kimse yok, hep birlikte girsek kızımın gönlünü yapcaz diye bebek üşür
Bakalım o zaman ne tarz banyo maceralarımız olacak
Bunlar iyi günlerimiz
Allah buyuktur diyorum ve kendimi akisa birakiyorum
Hadi bakalım, haftaya netleşecek inşallah o zaman göreceğiz.İkili testte hcg değeri 50 ve üzeri ise kız, 50 nin altındaysa erkek diyorlar ama bilmiyorum tutuyor mu
Bunlar oran bence. Yani çoğunluğa göre bu kanıya varmışlar. senin tutmuş meselaHani kalp atisi vardi ya cok sacma gelmisti ama bende o da tuttu ya sizde tuttu muhep 180 170 filan cikiyordu kalp atisi 150 nin ustu kiz diyorlardi ya gerci doktoruma bunu sordugumda yalan yanlis bir bilgi demisti ama neyse
Benim de kalp atışı en başından beri 160 üstüHani kalp atisi vardi ya cok sacma gelmisti ama bende o da tuttu ya sizde tuttu muhep 180 170 filan cikiyordu kalp atisi 150 nin ustu kiz diyorlardi ya gerci doktoruma bunu sordugumda yalan yanlis bir bilgi demisti ama neyse
Aynen cnm bende özellikle dikkat ettim kalp atışı hızına herseferinde.hep 150-160arasıydı..dedim buda kız heralde eğer doğruysa.meğer değilmiş.gerçi birçok genelleme yapılmış bilgi bende çöp oldu.tek tutan bilgi ,hamile kaldığımdan beri karnımın aynı yerinde sürekli seyirme olması.Hani kalp atisi vardi ya cok sacma gelmisti ama bende o da tuttu ya sizde tuttu muhep 180 170 filan cikiyordu kalp atisi 150 nin ustu kiz diyorlardi ya gerci doktoruma bunu sordugumda yalan yanlis bir bilgi demisti ama neyse
Artik o gun gelince bakalim nasil olacak ama kismetse ben sezeryan dusunuyorum,o zaman da onceden gun belirleniyo. Aman simdiden dusunup de stres olmayalim bosver.Bizde doktora en az yarim saatlik bir mesafeye gidiyoruz bazen cok trafikte oluyor 45 dakika filan da suruyor. Esim buna bile keske daha yakin bir yer bulsaydin filan dedi dun yetisemiyoruz diye baya stres yapmistik yayakin olmasi onemli gercekten ama bir yandan da hemen dogum olmuyor ki insanlar sancilari evde cekip gidiyorlarmis bilerek. Nisan mi ne gelince ya da suyum gelince giderim diye dusundum ben
Maşallah demeden geçemedim.Haberlerinize çok sevindim kizlaar sağlıkla alın kucağınıza bana daha var 16 sindda. Gidicem hem gitmeye can atıyorum hem durgunum ....hayırlısı olsun üç erkek annesi olarak yorgunluk hayat ssafha zaten dördüncü deli cesaretini de geçiyor sannirim ....hamileliğin verdiği zorluk çok fazlaydı inşaallah bu süreç geçer biraz olsun rahatlarim ....yıprandım ama çok şükür sağlıklı olsunlarda hayırlısı olsun gönlümüzdekini nasip etsiin mevlammm dua edin canlar bekleyenlerehayırlı geceler
Bunlar oran bence. Yani çoğunluğa göre bu kanıya varmışlar. senin tutmuş meselaben kalp atış hızını sormayı hep unuttum ya Doktorum da söylemedi ama video var baya hızlı atıyor gibi. Ultrason ekranında yazar mı acaba
Benimde öyleydi kalp atışı 140 üzeri kız diyorlar tuttu, serbest bhcg değeri 50 üzeri kız diyolar tuttu, tatlı değil ekşi ister diyolar o da okey ama çin takvimi erkek diyodu o tutmadıBenim de kalp atışı en başından beri 160 üstühcg de tutarsa 70 şu an göreceğiz
Artik o gun gelince bakalim nasil olacak ama kismetse ben sezeryan dusunuyorum,o zaman da onceden gun belirleniyo. Aman simdiden dusunup de stres olmayalim bosver.
Alışveriş konusunda erken mi acaba diye tereddüt ederken ,yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi.bende dayanamıyorum yaa alıyorum sürkelii,bide ikincide hüçbişe almıcam dediydim :)Evet canım ben de fiyatı inenlerden aldım 8 parça aldım 185 ₺ tuttu, fena değil
Benimde öyleydi kalp atışı 140 üzeri kız diyorlar tuttu, serbest bhcg değeri 50 üzeri kız diyolar tuttu, tatlı değil ekşi ister diyolar o da okey ama çin takvimi erkek diyodu o tutmadı
Benim çin takvimi de rus takvimi de kız diyor.Benimde öyleydi kalp atışı 140 üzeri kız diyorlar tuttu, serbest bhcg değeri 50 üzeri kız diyolar tuttu, tatlı değil ekşi ister diyolar o da okey ama çin takvimi erkek diyodu o tutmadı
Aynen cnm bende özellikle dikkat ettim kalp atışı hızına herseferinde.hep 150-160arasıydı..dedim buda kız heralde eğer doğruysa.meğer değilmiş.gerçi birçok genelleme yapılmış bilgi bende çöp oldu.tek tutan bilgi ,hamile kaldığımdan beri karnımın aynı yerinde sürekli seyirme olması.
Valla kuzum hayet iyi gozukuyor hayirlisi olsun icin rahat oksun arkdsim
Yaş riskine sakın takılma.Sağol canımbir tek şu yaş riskinden emin olamadım, onu da doktor haftaya gittiğimde yorumlar herhalde.
Kalp atisi 140 uzeri kiz diolardi benim 180 di kalp atisi ama erkek :)Benim çin takvimi de rus takvimi de kız diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?