2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ayy seninde canını çektirmişiz kusurumuza bakma ❣bugün arkadaşımla buluşcaz 3 ay sonra ilk defa kahveyi içicem onunla bakalım çok özledim ama doğum yapıp eve gelir gelmez kahve içicem o derece

Çok haklısın katı meyve sıkacağı yok onu almayı düşünüyorum valla ilerde bebek için de iyi olur diye alıyım diyorum ama iyisi çok pahalı simbonun falan var ama oda iyi midir bilmiyorum

Ne zamandır aklımda sorcam diyorum unutuyorum canım, senin eşindi galiba değil mi, ameliyat olacaktı safra kesesinden, merak ettim ameliyat oldu mu, en son ilaç kullanıyordu iltihap vardı diye
Evet canım benim eşimdi. Olmadı henüz, pek olmak da istemiyor açıkçası. Gencim daha diyor. İlaçları bitti. Sonrasında bir kür uyguladık ona. Bir süre sıkı bir diyet uyguladı, birçok şeyi ağzına sürmedi. Yavaş yavaş yeni yemeye başladı bazı şeyleri. şu an bir şikayeti yok gibi. Yeniden kontrole gitmemiz lazım. İnşallah faydası olmuştur.

Çok haklısın katı meyve sıkacağı yok onu almayı düşünüyorum valla ilerde bebek için de iyi olur diye alıyım diyorum ama iyisi çok pahalı simbonun falan var ama oda iyi midir bilmiyorum
Cok gereksiz bir sey bence. Zamaninda onerilen bir marka aldim meyveden cok sebze sikacagi olarak kullandim ama sebze icin de slow juicer dedikleri seyi oneriyorlar cok fazla bulasik cikiyordu. Bir de meyve de masum degil seker cok fazla oluyor meyve sularinda, onun yerine posali yiyip barsaklara da sefkat gostermek daha onemli. Simdi kuzene verdim onun cocuk meyve suyunu seviyormus alacakti sen kullan dedim. Eger yakinlarinda varsa (ki muhtemelen onlarda da dolaba kalkmistir) odunc iste bir dene seversen oyle al.

Kesinlikle meyveler posalı yenmeli, meyve suyu biz de tüketmeyiz pek. 1 bardak portakal suyu için en az 3-4 portakal gidiyor, bir sürü şeker. halbuki tek bir portakalla hem doyuyorsun hem vitamini alıyorsun.

Hımm katı meyve sıkacağı yerine onları yiyip bi kışın portakal falan mı sıkıp içsem

Hımm katı meyve sıkacağı yerine onları yiyip bi kışın portakal falan mı sokup içsem

Gunaydin kizlar
Benim ilaclarim da bunlar simdi ac karnina olan demir ilaciyla basliyorum bakalim nasil olacak bu demir ilaci
Günaydın önceki gebeliğimde previt positive kullandım. Memnundum her şeyim tam girdim doğuma ne kemik ağrım oldu ne diş kaybım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…