- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.481
Benim de kalp atışı en başından beri 160 üstühcg de tutarsa 70 şu an göreceğiz
Allah razı olsun hamileliklerim çocuklar varken çok rahhat gecti bunun kadar yıpratmadi en azından ama bunda kabuguma çekildim resmen yeni yeni normallesiyorum inanki her zorlukla beraber kolaylık vardır diyen Rabb'm herkese yardım etsin inşallahMaşallah demeden geçemedim.
İkinci bile beni yeteri kadar zorladı ki daha doğmadı bile.vallaha bravo ,sağlıkla alın kucağınıza inşallaj
Benim icime erkek doğdu arkadasimEki Görüntüle 2716772 kizlar bı bakarmisiniz sizce kız mı erkek mi
Benim 146 ve erkek :)İkili testte hcg değeri 50 ve üzeri ise kız, 50 nin altındaysa erkek diyorlar ama bilmiyorum tutuyor mu
Eğer bir aksilik olmazsa cuma günü çıkacak sonucumSenin sonucun ne zaman çıkıyor? Sanırım sonucun çıkınca cinsiyet de belli olacak
Nubu paralel bence kiz❤İlk bebiş olcak sağlıkla gelsin kuzum insallah ben erkek gibi hissediyorum ama kısmet
Net değil canimEki Görüntüle 2716775 bu kadr net oluyo çok yakından çekince bulanık oluyo
Gayet güzel canım, hayırlı olsun
Canım benim eşimin de safra kesesi problemli, kaç kez hastanelik oldu sayamıyorum artık. O bahsettiğin diyetleri geçici süre uygularsa yine başa dönersiniz, sürekli olarak yasaklı gıdaları tüketmemesi gerekiyor, eşim biraz ipin ucunu kaçırsa o gece atak geçiriyor. O yüzden ya ameliyat olsun ya da yediğine çok dikkat etsin. Her atak bi öncekinden ağır geliyor.Evet canım benim eşimdi. Olmadı henüz, pek olmak da istemiyor açıkçası. Gencim daha diyor. İlaçları bitti. Sonrasında bir kür uyguladık ona. Bir süre sıkı bir diyet uyguladı, birçok şeyi ağzına sürmedi. Yavaş yavaş yeni yemeye başladı bazı şeyleri. şu an bir şikayeti yok gibi. Yeniden kontrole gitmemiz lazım. İnşallah faydası olmuştur.
Demekki herkeste tutmuyormuşBenim 146 ve erkek :)
Az kalmış daha sonra rahatlarsın inşallahEğer bir aksilik olmazsa cuma günü çıkacak sonucum
Yasaklı gıda olarak hayvansal bütün gıdalar yasaktı, protein içerikli her şey. 2-3 hafta boyunca sadece haşlanmış sebze ve pilav makarna türü şeyler tüketti. Sürdürülebilir bir diyet değildi yani. Şu an yavaş yavaş kıyma yiyor az porsiyonlarda. Yumurta hala ağzına sürmüyor en sıkıntılısı oymuş zaten. Yağlı, kızartma türü zaten yemiyor. Eşimin ilk atağıydı bu, inşallah tekrarlamaz. Ameliyat olup aldırsa da ömür boyu dilediği gibi yiyemeyecek zaten. Safta kesesi olmayanlar hazımsızlıkla yaşamaya alışmak zorunda ne yazık ki. Kürler işe yarar diye umuyoruz. Bu ara yine bir muayeneye gidecek, bakalım faydası olmuş mu.Canım benim eşimin de safra kesesi problemli, kaç kez hastanelik oldu sayamıyorum artık. O bahsettiğin diyetleri geçici süre uygularsa yine başa dönersiniz, sürekli olarak yasaklı gıdaları tüketmemesi gerekiyor, eşim biraz ipin ucunu kaçırsa o gece atak geçiriyor. O yüzden ya ameliyat olsun ya da yediğine çok dikkat etsin. Her atak bi öncekinden ağır geliyor.
Doktor eşime yumurtayı yasaklamadı, her gün değil ama sadece haftasonları yiyor. Krema, çikolata, kızartma, kabak çekirdeği, çok yağlı şeyler yasak. Bir de eşimi balık tetikliyor, hiç yemiyor o yüzden.Yasaklı gıda olarak hayvansal bütün gıdalar yasaktı, protein içerikli her şey. 2-3 hafta boyunca sadece haşlanmış sebze ve pilav makarna türü şeyler tüketti. Sürdürülebilir bir diyet değildi yani. Şu an yavaş yavaş kıyma yiyor az porsiyonlarda. Yumurta hala ağzına sürmüyor en sıkıntılısı oymuş zaten. Yağlı, kızartma türü zaten yemiyor. Eşimin ilk atağıydı bu, inşallah tekrarlamaz. Ameliyat olup aldırsa da ömür boyu dilediği gibi yiyemeyecek zaten. Safta kesesi olmayanlar hazımsızlıkla yaşamaya alışmak zorunda ne yazık ki. Kürler işe yarar diye umuyoruz. Bu ara yine bir muayeneye gidecek, bakalım faydası olmuş mu.
İnşallah canım. Eşin ameliyat olmayı düşünüyor mu?Doktor eşime yumurtayı yasaklamadı, her gün değil ama sadece haftasonları yiyor. Krema, çikolata, kızartma, kabak çekirdeği, çok yağlı şeyler yasak. Bir de eşimi balık tetikliyor, hiç yemiyor o yüzden.
umarım kürlerin faydasını görürsünüz canım
Ya bu kasım indirimleri beni benden aldıAlışveriş konusunda erken mi acaba diye tereddüt ederken ,yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi.bende dayanamıyorum yaa alıyorum sürkelii,bide ikincide hüçbişe almıcam dediydim :)
Okuyunca yazmak istedim, bende baktım şimdi bizimde hcg 46 çıkmış ve doktorum erkek dedi, onunla alakası var mı kiİkili testte hcg değeri 50 ve üzeri ise kız, 50 nin altındaysa erkek diyorlar ama bilmiyorum tutuyor mu
Alırım belki dedikten hemen sonra almışsındır muhtemelen :) amann nasıl geçcek kalan aylar ,böle böle geçicek artık :)Ya bu kasım indirimleri beni benden aldıbi daha bişiler bu kadar inmez diye alasım geliyo bi de. Malum piyasanın hali de kötü fiyatlar iyiyiken alayım diye şaaptım. Bi de bebek havlusu var chakrada bi gözüm de onda kaldı, alırım belki
Buyuk gecmis olsun. Safra kesemize dikkat etmek lazimYasaklı gıda olarak hayvansal bütün gıdalar yasaktı, protein içerikli her şey. 2-3 hafta boyunca sadece haşlanmış sebze ve pilav makarna türü şeyler tüketti. Sürdürülebilir bir diyet değildi yani. Şu an yavaş yavaş kıyma yiyor az porsiyonlarda. Yumurta hala ağzına sürmüyor en sıkıntılısı oymuş zaten. Yağlı, kızartma türü zaten yemiyor. Eşimin ilk atağıydı bu, inşallah tekrarlamaz. Ameliyat olup aldırsa da ömür boyu dilediği gibi yiyemeyecek zaten. Safta kesesi olmayanlar hazımsızlıkla yaşamaya alışmak zorunda ne yazık ki. Kürler işe yarar diye umuyoruz. Bu ara yine bir muayeneye gidecek, bakalım faydası olmuş mu.
Erkek tahminimKızlar buda benim miniğimtahmini olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?