- 19 Ekim 2020
- 863
- 1.828
- 43
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.441
Bana demiri 16. Haftada başlayacak sanırım balık yağı ile beraber. Sende demir eksikliği mi çıktı??Gunaydin kizlar
Benim ilaclarim da bunlar simdi ac karnina olan demir ilaciyla basliyorum bakalim nasil olacak bu demir ilaci
Ben de sezaryen düşünüyorum, doktorla bu konu hakkında hiç konuşmadık ama doğumum da bu doktorda olur büyük ihtimalle.. benim şu anki doktorum erkek, aslında dediğine katılıyorum hatta bazen kadın doktorlar sanki her şeyi fazla abartıyormuşuz gibi bir tavır içinde bile olabiliyor ama gittiğim hastanede bir kadın doktor var o kadar ilgili ki hastalarıyla, her çıkan ayıla bayıla çıkıyor yüzleri gülerek.. ben de hamilelikten önce smear testi yaptırmak için ona gitmiştim vajinal ultrason daha önce hiç yaptırmadım diye öyle hassas ve anlayışlı davranmıştı ki hayret etmiştim. Keşke en başından beri ona gitseydim. eşim de onun tecrübesiz olduğunu, her şeyin ilgi alaka olmadığını söylüyor. Öyle bir kafa karışıklığı içindeyim ama doktora içimizin tam anlamıyla sinmesi ve güven duymak çok önemli bi konu..Insallah etkilemez de sonucun iyi gelirmadem boyle bir detay vardi bunun atlanmasi bana cok ihmalkarca geliyor. Evet doktorun tecrubeli olmasi iyi bisey ama ayni zamanda ilgili ve takipli olmasi da en az onun kadar onemli. Peki kismetse o doktor mu dogumunu yaptiracak? Benim en cok canimi sikan sey de bu. Hic istemiyorum. Tabi allah saglikla o gunleri nasip ederse. Buyuk ihtimalle sezeryan olacak normal yapamam. Sanki bu doktorda o hakimiyet yok gibi. Hislerimi nasil anlatsam bilemiyorum. Erkek doktora gidemedim basindan beri,esimin yuzunden. Oysaki cerrahi islemlerde erkek hekimlerin el becerisi her zaman daha pratik daha hakim. Ne bileyim dertliyim ya
Tek seferde uc dort portakal sekerini goze aliyorsan evet ama ben dedigim gibi meyve olarak yemeyi tercih ederim.Hımm katı meyve sıkacağı yerine onları yiyip bi kışın portakal falan mı sıkıp içsem
Canım ben de feramat kullanıyorum ne mide bulantısı yaptı ne de kabızlık. Hatta onu kullandığımdan beri kabızlık sorunum çözüldü. Boşuna kullanmak için bir hafta beklemişimGunaydin kizlar
Benim ilaclarim da bunlar simdi ac karnina olan demir ilaciyla basliyorum bakalim nasil olacak bu demir ilaci
Canım ben de feramat kullanıyorum ne mide bulantısı yaptı ne de kabızlık. Hatta onu kullandığımdan beri kabızlık sorunum çözüldü. Boşuna kullanmak için bir hafta beklemişim
Bana demiri 16. Haftada başlayacak sanırım balık yağı ile beraber. Sende demir eksikliği mi çıktı??
2. Saatlik yol biraz riskli gibi ama canım ya, doğumda ne yapacaksın? 2 saat gidemezsin ki, allah korusun acil bir şey olsa. Ne bileyim. Ben 2 defa değiştirdim, bunu da sevmesem yine değiştirirdim. Hiç öyle düşünme, eşin kendisi mi doğuracak sanki. Bu konuda kararı sana bırakmalı.Cok iyi anliyorum. Bir yanda ilgili sevecen bir doktor, diger yanda tecrubeli ama bazi durumlarda ihmalkar bir doktor. Doktorunu bulmak dogru erkegi bulmak kadar zorgercekten saka degil. erkekler bu konuda bizi anlamiyor. En azindan benim esim bu konuda beni anlamiyor bir turlu ve hamileligin basindan beri bu konu tartisma konumuz oldu. Simdi ben ayni sehirde baska ozel hastanede bir doktor hasbel kader bulup gitsem ve muhtemelen icime sinmese ve yine degistirmek istesem bin tane sey soyler. Aklimdaki doktor sehirlerarasi 2 saatlik yolda. Ne bileyim artik akisa dogru biraktim.
Günaydın önceki gebeliğimde previt positive kullandım. Memnundum her şeyim tam girdim doğumane kemik ağrım oldu ne diş kaybım
Erkek geldi içimdenKızlar buda benim miniğimtahmini olan varmi
2 saatlik yol da baya ciddi bir mesafe aslında. Neler yaşayacağımızı da bilmediğimizden öyle. Doktorun yakınlarda olması yine de avantajlı.. Mesela son zamanlar nst ye sık sık girenler oluyor, öyle durumlarda mesafe yorucu olabilir. Ben de öyle şimdilik akışa bıraktım, şu testin sonucuna odaklandım şu an içinCok iyi anliyorum. Bir yanda ilgili sevecen bir doktor, diger yanda tecrubeli ama bazi durumlarda ihmalkar bir doktor. Doktorunu bulmak dogru erkegi bulmak kadar zorgercekten saka degil. erkekler bu konuda bizi anlamiyor. En azindan benim esim bu konuda beni anlamiyor bir turlu ve hamileligin basindan beri bu konu tartisma konumuz oldu. Simdi ben ayni sehirde baska ozel hastanede bir doktor hasbel kader bulup gitsem ve muhtemelen icime sinmese ve yine degistirmek istesem bin tane sey soyler. Aklimdaki doktor sehirlerarasi 2 saatlik yolda. Ne bileyim artik akisa dogru biraktim.
Şey için sordum ya şu ikili testteki serbest bhcg değerindende cinsiyet tahmini yapıyorlar ya acaba tutuyo mu diye netleşsin bakalım anlarız%60 kız demişti doktor. Haftaya kesin söylerim dedi.
Yaa nasıl oluyormuş ki o? Sende tuttu mu canım?Şey için sordum ya şu ikili testteki serbest bhcg değerindende cinsiyet tahmini yapıyorlar ya acaba tutuyo mu diye netleşsin bakalım anlarız
İkili testte hcg değeri 50 ve üzeri ise kız, 50 nin altındaysa erkek diyorlar ama bilmiyorum tutuyor muYaa nasıl oluyormuş ki o? Sende tuttu mu canım?
Simdi gittigimiz de 1 saat mesafede2 saatlik yol da baya ciddi bir mesafe aslında. Neler yaşayacağımızı da bilmediğimizden öyle. Doktorun yakınlarda olması yine de avantajlı.. Mesela son zamanlar nst ye sık sık girenler oluyor, öyle durumlarda mesafe yorucu olabilir. Ben de öyle şimdilik akışa bıraktım, şu testin sonucuna odaklandım şu an için
2. Saatlik yol biraz riskli gibi ama canım ya, doğumda ne yapacaksın? 2 saat gidemezsin ki, allah korusun acil bir şey olsa. Ne bileyim. Ben 2 defa değiştirdim, bunu da sevmesem yine değiştirirdim. Hiç öyle düşünme, eşin kendisi mi doğuracak sanki. Bu konuda kararı sana bırakmalı.
Senin sonucun ne zaman çıkıyor? Sanırım sonucun çıkınca cinsiyet de belli olacak2 saatlik yol da baya ciddi bir mesafe aslında. Neler yaşayacağımızı da bilmediğimizden öyle. Doktorun yakınlarda olması yine de avantajlı.. Mesela son zamanlar nst ye sık sık girenler oluyor, öyle durumlarda mesafe yorucu olabilir. Ben de öyle şimdilik akışa bıraktım, şu testin sonucuna odaklandım şu an için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?