2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende bayan doktora gidemiyorum. İlk evlendiğimde vajinal muayene yapmıştı bir bayan doktor. O kadar hoyrat davrandı ki ağlamıştım. Sonrasında hep erkek doktora gittim. Tüp bebek doktorum bayandı oda çok iyiydi gerçi. Sonrasında tekrar doktoruma döndüm.

Bazi kadinlar sagolsunlar elleri cok hart hurt benim tercihim de kesinlikle iyi bir erkek hekim olacakti ama 2020 nin gobeginde erkek jinekologa gidemezsin diye esime tesekkurlerimi iletiyorum!!!

Bazi kadinlar sagolsunlar elleri cok hart hurt benim tercihim de kesinlikle iyi bir erkek hekim olacakti ama 2020 nin gobeginde erkek jinekologa gidemezsin diye esime tesekkurlerimi iletiyorum!!!
Ben tesettürlüyüm ona rağmen yakınlarımda iyi bir kadın doğum uzmanı erkek doktor aradım ama bulamadım eşim de dr seçimini bana bıraktı gerçi şu anki doktorumdan çok memnunum sürekli soruyor beni sağ olsun

Kizlar bugun seker yuklemesi baktirmistim yazdim ama.bilgisi olan yoktu cevap gelmemis az once.doktorumla konustum gebelik sekeri varmis bende canim çok sıkıldı iyiki hoca bu haftadan bakmak istemis smdi seker olcme aleti alip gunde 4 kez seker olccem her aksam rapor vericem doktora ve diyetisyenle goruscem sekerle ilgili . Snrasinda gecmezse insulin canim skldi cok

Ayy inanmıyorum benim kızımın adıda nazlı hilal hadi bakalım ne koyacağız bende ece mi olsa diyordum bana da kısa geliyor kız olursa

Aaa üzüldüm canım, ama önlem alman çok iyi olur kuzu beslenmene dikkat etmen inşallah sorun yaşamazsın

Çok haklısın katı meyve sıkacağı yok onu almayı düşünüyorum valla ilerde bebek için de iyi olur diye alıyım diyorum ama iyisi çok pahalı simbonun falan var ama oda iyi midir bilmiyorum
Kenwoodun mutfak şefini aldım. İçinde tüm malzemeleri var. Katı meyve sıkacağı narenciye sıkacağı rende parçalama hatta kıyma mak bile. Çok memnunum tavsiye ederim. Ayrıca katı meyve sıkacağım vardı ondan bile iyi sıkıyor

Çok erken yapmışlar. Bir belirti mi vardı da yaptı. Benim önceki gebeliğimde çıkmıştı. Diyet ile dengedr tutabilmiştim. Ama ciddi diyet yaptım

Aaa üzüldüm canım, ama önlem alman çok iyi olur kuzu beslenmene dikkat etmen inşallah sorun yaşamazsın
Cok sagol canim ya bende saskinim benm sekerim bu zamana kdr hep cok dusuktu. Asla tatli yemem tatli olan hicbiseyi sevmem falan ama.annem de olunca gebelikte cikabiliyomus gebelik sonrası geçiyormuş umarım oyle olir bi de.bu cikti basima anlicaginiz smdide o seker olcme aletlerini arastiriyorum kimi yanlis olcuyormus falan bakalim erdeyin hayrlisi bebege zarari olmamasi icin cok dikkat edicem

Teşekkürler canım

Çok erken yapmışlar. Bir belirti mi vardı da yaptı. Benim önceki gebeliğimde çıkmıştı. Diyet ile dengedr tutabilmiştim. Ama ciddi diyet yaptım
Hic belirti yoktu canim ama ailede seker hastaligi olunca doktor tedbir amacli erkenden yapalim dedi iyikide yapmis 75 mglik glikoz tani amacli oluyormus bir daha yaoilmicakmis hamilelik boyunca. Ya ben aslinda bayah az yerim sagliksizda yemem ama daha jasil diyet yapicam bilmiyorum :s

Gösterirse kesinlikle belli olmuş olur kuzu

Hastane ücretsiz vermişti bana o aleti. Verebiliyorlar bir dene istersen şansını

Geçmiş olsun evet en azından erkenden bilmen iyi oldu ona göre tedbirli beslenirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…