- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.501
Düşünüyor evet, mart ayından beri erteledik bu pandemiden dolayı, ilk fırsatta olacak, canına tak etti çünkü artık. Allah herkese şifasını versinİnşallah canım. Eşin ameliyat olmayı düşünüyor mu?
Olabilir bence istisnalar dışında tutuyor olabilirOkuyunca yazmak istedim, bende baktım şimdi bizimde hcg 46 çıkmış ve doktorum erkek dedi, onunla alakası var mı ki
Bende bayan doktora gidemiyorum. İlk evlendiğimde vajinal muayene yapmıştı bir bayan doktor. O kadar hoyrat davrandı ki ağlamıştım. Sonrasında hep erkek doktora gittim. Tüp bebek doktorum bayandı oda çok iyiydi gerçi. Sonrasında tekrar doktoruma döndüm.Insallah etkilemez de sonucun iyi gelirmadem boyle bir detay vardi bunun atlanmasi bana cok ihmalkarca geliyor. Evet doktorun tecrubeli olmasi iyi bisey ama ayni zamanda ilgili ve takipli olmasi da en az onun kadar onemli. Peki kismetse o doktor mu dogumunu yaptiracak? Benim en cok canimi sikan sey de bu. Hic istemiyorum. Tabi allah saglikla o gunleri nasip ederse. Buyuk ihtimalle sezeryan olacak normal yapamam. Sanki bu doktorda o hakimiyet yok gibi. Hislerimi nasil anlatsam bilemiyorum. Erkek doktora gidemedim basindan beri,esimin yuzunden. Oysaki cerrahi islemlerde erkek hekimlerin el becerisi her zaman daha pratik daha hakim. Ne bileyim dertliyim ya
Bazi kadinlar sagolsunlar elleri cok hart hurtBende bayan doktora gidemiyorum. İlk evlendiğimde vajinal muayene yapmıştı bir bayan doktor. O kadar hoyrat davrandı ki ağlamıştım. Sonrasında hep erkek doktora gittim. Tüp bebek doktorum bayandı oda çok iyiydi gerçi. Sonrasında tekrar doktoruma döndüm.
Tabi haklısın o zaman aklımdan suyunu içmeyi çıkarıyım sadece yiyim o haldeTek seferde uc dort portakal sekerini goze aliyorsan evet ama ben dedigim gibi meyve olarak yemeyi tercih ederim.
Ben tesettürlüyüm ona rağmen yakınlarımda iyi bir kadın doğum uzmanı erkek doktor aradım ama bulamadım eşim de dr seçimini bana bıraktı gerçi şu anki doktorumdan çok memnunum sürekli soruyor beni sağ olsunBazi kadinlar sagolsunlar elleri cok hart hurtbenim tercihim de kesinlikle iyi bir erkek hekim olacakti ama 2020 nin gobeginde erkek jinekologa gidemezsin diye esime tesekkurlerimi iletiyorum!!!
Ayy inanmıyorumKızımın adı iki isim ama inan herkes aynı şeyi söylüyor “iki isim ama ayrı söyleyemiyoruz, ilk kez iki ismi birlikte söylüyoruz” diyorlar
Ama her iki isim de öylem olmuyor tabi.
Ben ela istiyordum ama nazlı hilalden sonra ela da çok kısa kalacak tek başına
İkili testte ne diye geçiyor bçg bi bakım bendeİkili testte hcg değeri 50 ve üzeri ise kız, 50 nin altındaysa erkek diyorlar ama bilmiyorum tutuyor mu
Aaa üzüldüm canım, ama önlem alman çok iyi olur kuzu beslenmene dikkat etmen inşallah sorun yaşamazsınKizlar bugun seker yuklemesi baktirmistim yazdim ama.bilgisi olan yoktu cevap gelmemis az once.doktorumla konustum gebelik sekeri varmis bende canim çok sıkıldı iyiki hoca bu haftadan bakmak istemis smdi seker olcme aleti alip gunde 4 kez seker olccem her aksam rapor vericem doktora ve diyetisyenle goruscem sekerle ilgili . Snrasinda gecmezse insulin canim skldi cok
Kenwoodun mutfak şefini aldım. İçinde tüm malzemeleri var. Katı meyve sıkacağı narenciye sıkacağı rende parçalama hatta kıyma mak bile. Çok memnunum tavsiye ederim. Ayrıca katı meyve sıkacağım vardı ondan bile iyi sıkıyorÇok haklısın katı meyve sıkacağı yok onu almayı düşünüyorum valla ilerde bebek için de iyi olur diye alıyım diyorum ama iyisi çok pahalı simbonun falan var ama oda iyi midir bilmiyorum
Çok erken yapmışlar. Bir belirti mi vardı da yaptı. Benim önceki gebeliğimde çıkmıştı. Diyet ile dengedr tutabilmiştim. Ama ciddi diyet yaptımKizlar bugun seker yuklemesi baktirmistim yazdim ama.bilgisi olan yoktu cevap gelmemis az once.doktorumla konustum gebelik sekeri varmis bende canim çok sıkıldı iyiki hoca bu haftadan bakmak istemis smdi seker olcme aleti alip gunde 4 kez seker olccem her aksam rapor vericem doktora ve diyetisyenle goruscem sekerle ilgili . Snrasinda gecmezse insulin canim skldi cok
Kızımın adı kızzzNazlı Hilalvatan aşkıyla büyüsün kızım
Cok sagol canim ya bende saskinim benm sekerim bu zamana kdr hep cok dusuktu. Asla tatli yemem tatli olan hicbiseyi sevmem falan ama.annem de olunca gebelikte cikabiliyomus gebelik sonrası geçiyormuş umarım oyle olir bi de.bu cikti basima anlicaginiz smdide o seker olcme aletlerini arastiriyorum kimi yanlis olcuyormus falan bakalim erdeyin hayrlisi bebege zarari olmamasi icin cok dikkat edicemAaa üzüldüm canım, ama önlem alman çok iyi olur kuzu beslenmene dikkat etmen inşallah sorun yaşamazsın
Teşekkürler canımKenwoodun mutfak şefini aldım. İçinde tüm malzemeleri var. Katı meyve sıkacağı narenciye sıkacağı rende parçalama hatta kıyma mak bile. Çok memnunum tavsiye ederim. Ayrıca katı meyve sıkacağım vardı ondan bile iyi sıkıyor
Hic belirti yoktu canim ama ailede seker hastaligi olunca doktor tedbir amacli erkenden yapalim dedi iyikide yapmis 75 mglik glikoz tani amacli oluyormus bir daha yaoilmicakmis hamilelik boyunca. Ya ben aslinda bayah az yerim sagliksizda yemem ama daha jasil diyet yapicam bilmiyorum :sÇok erken yapmışlar. Bir belirti mi vardı da yaptı. Benim önceki gebeliğimde çıkmıştı. Diyet ile dengedr tutabilmiştim. Ama ciddi diyet yaptım
Gösterirse kesinlikle belli olmuş olur kuzuYa Kızlar siz böyle isimler düşünüyorsunuz ben Nası beklicem haftaya cumayıpazartesi 15+0 olcam acaba gitsem gösterir mi belli olur mu doktorum bişe der mi ya da 16. Haftadan önce söylemiyorum der mi kafamda deli sorular kolayca çözemiyorum
Hastane ücretsiz vermişti bana o aleti. Verebiliyorlar bir dene istersen şansınıCok sagol canim ya bende saskinim benm sekerim bu zamana kdr hep cok dusuktu. Asla tatli yemem tatli olan hicbiseyi sevmem falan ama.annem de olunca gebelikte cikabiliyomus gebelik sonrası geçiyormuş umarım oyle olir bi de.bu cikti basima anlicaginiz smdide o seker olcme aletlerini arastiriyorum kimi yanlis olcuyormus falan bakalim erdeyin hayrlisi bebege zarari olmamasi icin cok dikkat edicem
Geçmiş olsunKizlar bugun seker yuklemesi baktirmistim yazdim ama.bilgisi olan yoktu cevap gelmemis az once.doktorumla konustum gebelik sekeri varmis bende canim çok sıkıldı iyiki hoca bu haftadan bakmak istemis smdi seker olcme aleti alip gunde 4 kez seker olccem her aksam rapor vericem doktora ve diyetisyenle goruscem sekerle ilgili . Snrasinda gecmezse insulin canim skldi cok
Adı nazlı Hilal miKızımın adı kızzzay nedense seviniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?