- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.521
Diyet az yemek üzerine değil. Karbonhidratın kanda şekeri yükseltmesini önlemek adına yapılıyor. Diyetisyene gidene kadar şunu yapabilirsin. Meyve yediğinde yannıda bir çay bardağı süt iç yada 7-8 fındık badem vs. Şekerin ani yükselişini önlüyor. Akşam yatmadan 1 saat önce tarçınlı süt iç. Her öğünde yoğurt ye. Kahvaltıda yumurta ye. Ayrıca yeşillik falan klasik kahvaltı yani. Ekmeği beyaz yeme ve 1-2 dilim yeHic belirti yoktu canim ama ailede seker hastaligi olunca doktor tedbir amacli erkenden yapalim dedi iyikide yapmis 75 mglik glikoz tani amacli oluyormus bir daha yaoilmicakmis hamilelik boyunca. Ya ben aslinda bayah az yerim sagliksizda yemem ama daha jasil diyet yapicam bilmiyorum :s
Tuvalete gidersek iyiBiz banyo yapabiliriz inşallah arada kaynayıpben onu düşünüyorum
Evet canımAdı nazlı Hilal mi
Üzülme canım benim ya diyetle kontrol altına alırsınız. İyiki erkenden yaptırdı doktor testini. Sıkma canını sakınKizlar bugun seker yuklemesi baktirmistim yazdim ama.bilgisi olan yoktu cevap gelmemis az once.doktorumla konustum gebelik sekeri varmis bende canim çok sıkıldı iyiki hoca bu haftadan bakmak istemis smdi seker olcme aleti alip gunde 4 kez seker olccem her aksam rapor vericem doktora ve diyetisyenle goruscem sekerle ilgili . Snrasinda gecmezse insulin canim skldi cok
HIC uzulup strese girme aksine ohh erken ogrendim ona gore onlemimi alirim diye dusun. Diyetisyenler liste konusunda cok iyiler besinlerin glisemik indekslerini tek tek hesapliyorlar. Neticeten listeye uyarsan ani dusus yukselis yasamaZsin.Hic belirti yoktu canim ama ailede seker hastaligi olunca doktor tedbir amacli erkenden yapalim dedi iyikide yapmis 75 mglik glikoz tani amacli oluyormus bir daha yaoilmicakmis hamilelik boyunca. Ya ben aslinda bayah az yerim sagliksizda yemem ama daha jasil diyet yapicam bilmiyorum :s
Çok geçmiş olsun canım bebise bı zararı yoktur inşallah gebelikle birlikte geçer gider üzülme yeterki onlar iyi olsunKizlar bugun seker yuklemesi baktirmistim yazdim ama.bilgisi olan yoktu cevap gelmemis az once.doktorumla konustum gebelik sekeri varmis bende canim çok sıkıldı iyiki hoca bu haftadan bakmak istemis smdi seker olcme aleti alip gunde 4 kez seker olccem her aksam rapor vericem doktora ve diyetisyenle goruscem sekerle ilgili . Snrasinda gecmezse insulin canim skldi cok
İskenderundayım canım nasıl özlemişim Adanayı Adana başka yaKııız nerdesin sen normaldeee ayyy canım adanam
Ay inşallah ya heyecanla bekliyorum kontrole gitmeyi aman iyi haberler versin de doktorGösterirse kesinlikle belli olmuş olur kuzu
Cok sagol arkadasim işte sıkı diyetle sporla insnbebegime zarari olmayacak insanin morali bozuluyo tabi bi ama napalim boyle seyler hep olabilir allah bebeklerimizi korusunÇok geçmiş olsun canım bebise bı zararı yoktur inşallah gebelikle birlikte geçer gider üzülme yeterki onlar iyi olsun
Ay ne güzel yakınsın ya aynen öyleİskenderundayım canım nasıl özlemişim Adanayı Adana başka ya
Amin kuzum amin insanın başına herşey geliyo gelip geçici hiç merak etme canını sıkma güzel beslenmeyle bebise de bisy olmaz atlatırsın insallahCok sagol arkadasim işte sıkı diyetle sporla insnbebegime zarari olmayacak insanin morali bozuluyo tabi bi ama napalim boyle seyler hep olabilir allah bebeklerimizi korusun
Yaren veya Asya begendigim isimler.Kızlar isim önerilerinize açığım
Cok sagol canim benim bu arada istnabulda yasayanlardanda diyetisyen inerisi bekliyorum arkadaslar anadolu yakasındaym tanidigim bi diyetisyen yok tavisyeniz.varsa bekliyorumHIC uzulup strese girme aksine ohh erken ogrendim ona gore onlemimi alirim diye dusun. Diyetisyenler liste konusunda cok iyiler besinlerin glisemik indekslerini tek tek hesapliyorlar. Neticeten listeye uyarsan ani dusus yukselis yasamaZsin.
Kızlar ben burayı takıp edıp yazmayanlardanım hepınız yazdıklarını okuyorum. Benım başım sabahtan berı cok agrıyor gecmıyor agrı kesıcı almazsam gecmeyeck galıba once boyle yıne olmustu baya bı gecmemıstı parol ıcmemde bı sıkıntı olur mu acaba
Parol içebilirsiniz.Kızlar ben burayı takıp edıp yazmayanlardanım hepınız yazdıklarını okuyorum. Benım başım sabahtan berı cok agrıyor gecmıyor agrı kesıcı almazsam gecmeyeck galıba once boyle yıne olmustu baya bı gecmemıstı parol ıcmemde bı sıkıntı olur mu acaba
Gamzeli olucak bebisin desene ☺Ayva yemiş bulundum
Bende süt yumurta yogurt yok ki cnm tuketmiyorum valla cok zorlanicam bu surecte tavsiyelerin icin tesekkurederimDiyet az yemek üzerine değil. Karbonhidratın kanda şekeri yükseltmesini önlemek adına yapılıyor. Diyetisyene gidene kadar şunu yapabilirsin. Meyve yediğinde yannıda bir çay bardağı süt iç yada 7-8 fındık badem vs. Şekerin ani yükselişini önlüyor. Akşam yatmadan 1 saat önce tarçınlı süt iç. Her öğünde yoğurt ye. Kahvaltıda yumurta ye. Ayrıca yeşillik falan klasik kahvaltı yani. Ekmeği beyaz yeme ve 1-2 dilim ye
Hamileler parol icebilir diye biliyorum
SagolunParol içebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?