2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Diyet az yemek üzerine değil. Karbonhidratın kanda şekeri yükseltmesini önlemek adına yapılıyor. Diyetisyene gidene kadar şunu yapabilirsin. Meyve yediğinde yannıda bir çay bardağı süt iç yada 7-8 fındık badem vs. Şekerin ani yükselişini önlüyor. Akşam yatmadan 1 saat önce tarçınlı süt iç. Her öğünde yoğurt ye. Kahvaltıda yumurta ye. Ayrıca yeşillik falan klasik kahvaltı yani. Ekmeği beyaz yeme ve 1-2 dilim ye

Üzülme canım benim ya diyetle kontrol altına alırsınız. İyiki erkenden yaptırdı doktor testini. Sıkma canını sakın

HIC uzulup strese girme aksine ohh erken ogrendim ona gore onlemimi alirim diye dusun. Diyetisyenler liste konusunda cok iyiler besinlerin glisemik indekslerini tek tek hesapliyorlar. Neticeten listeye uyarsan ani dusus yukselis yasamaZsin.

Çok geçmiş olsun canım bebise bı zararı yoktur inşallah gebelikle birlikte geçer gider üzülme yeterki onlar iyi olsun

Çok geçmiş olsun canım bebise bı zararı yoktur inşallah gebelikle birlikte geçer gider üzülme yeterki onlar iyi olsun
Cok sagol arkadasim işte sıkı diyetle sporla insnbebegime zarari olmayacak insanin morali bozuluyo tabi bi ama napalim boyle seyler hep olabilir allah bebeklerimizi korusun

Cok sagol arkadasim işte sıkı diyetle sporla insnbebegime zarari olmayacak insanin morali bozuluyo tabi bi ama napalim boyle seyler hep olabilir allah bebeklerimizi korusun
Amin kuzum amin insanın başına herşey geliyo gelip geçici hiç merak etme canını sıkma güzel beslenmeyle bebise de bisy olmaz atlatırsın insallah

HIC uzulup strese girme aksine ohh erken ogrendim ona gore onlemimi alirim diye dusun. Diyetisyenler liste konusunda cok iyiler besinlerin glisemik indekslerini tek tek hesapliyorlar. Neticeten listeye uyarsan ani dusus yukselis yasamaZsin.
Cok sagol canim benim bu arada istnabulda yasayanlardanda diyetisyen inerisi bekliyorum arkadaslar anadolu yakasındaym tanidigim bi diyetisyen yok tavisyeniz.varsa bekliyorum

Kızlar ben burayı takıp edıp yazmayanlardanım hepınız yazdıklarını okuyorum. Benım başım sabahtan berı cok agrıyor gecmıyor agrı kesıcı almazsam gecmeyeck galıba once boyle yıne olmustu baya bı gecmemıstı parol ıcmemde bı sıkıntı olur mu acaba

Hamileler parol icebilir diye biliyorum

Bende süt yumurta yogurt yok ki cnm tuketmiyorum valla cok zorlanicam bu surecte tavsiyelerin icin tesekkurederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…