2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Evet bizim bebekler sansli havalar isinmis olacak dogduklarinda insallah her seferinde yikayabilir miyim bilmiyorum gunde 10 kez degistiriliyormus ilk zamanlar oyle duydum, bu konuda canim annemden destek bekliyorum gunduzleri gelir her gun sanirim en azindan ilk bir ay

Öyle tabi ki, deneme yanılma yapacağız artık başka çaremiz yok

Canım hayırlı olsun benim iki hafta önceki ultrason resmime çok benziyor ama klitorisle karıştırılabiliyor denildi cuma günü gittiğimde kız dedi doktorum

Kaç aylık bebeği ilk zamanlar her bezde sızıntı çok oluyor hatta ben premium care kullandım sırtına kadar çıkardı kakaları. Primayı aradım bir dünya bez gönderdiler.

Bende de şöyle bişe vardı ama doktor emin olamadı 4-5 hafta önceydi tabi şimdi belli olur diye düşünüyorum

Eklentiler

• B8D755B3-0F0F-4062-80C7-A0EFF8348EAC.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 54
Değişmesini istemezdim sanırım doktorumun 16.haftada söyleyecek olması daha iyiymiş gibi geliyor bi yandan
Ya dile getirmek istemiyorum ama ben de hiç değişmesini istemiyorum ama hayırlısı neyse o olsun tabi önemli olan sağlıkla gelmesi

Kaç aylık bebeği ilk zamanlar her bezde sızıntı çok oluyor hatta ben premium care kullandım sırtına kadar çıkardı kakaları. Primayı aradım bir dünya bez gönderdiler.

Ayy evet onunda sirtina cikiyordu ilk zamanlar hatta prima hatali uretim yapmis yesil bir amblem gibi bir sey bebegin sirtina geciyordu fotograf cekip gondermisler bedava bir suru bez gelmisti simdi 7 aylik oldu hala sizintilar yasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…