- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.901
İnsallah cnm Allah hepimizin yardimcisi olsun zamanla hersy olur. 11 11 benim evlilik yildonumum aklıma gelen tek sey bu oluyoCanım valla ben de senin gibi düşünüyorum elim bişe almaya gitmiyor Allah korusun tabiki hepimizin bebişine sağlık versin Allahım ama her türlü düşünüyo insan indirimler desen 11.11 yılbaşı sevgililer günü anneler günü vs derken önümüzde bi sürü indirim var kuzenim doğumuna 3 hafta kala herşeyi alıp halletmişti ben de öyle düşünüyorum. Kısmet olursa şimdilerde paramı biriktiriyorum doğuma kadar ne birikirse bişiler yapcaz artık
Yaşasın yaaaaa kaçta gidicen canım biz sabah gidicezBendeee Perşembe gidiyorummmm
Pişik önleyici losyon var evet. Denemek için alacağım, diğer markalar pişik yaparsa devamlı daha kötü olur gibi geldibenim de karşıma instagramda çok çıkıyor, iyice incelemeyi düşünüyorum bunu.
premium carede alkol ve parfüm var, sadece paraben yok.. pure daha iyi, bunların hiçbiri yok içinde.. sleepynin de içeriği tertemiz, açıkçası pure ile sleepy aynı özelliklere sahip, o yüzden sırf prima diye o kadar para vermeyi gereksiz buluyorum.
Ben bişe almadım ne yalan söyleyeyim nasılsa yine düşer suan bişeye ihtiyacım yok olursa alırım artıkİnsallah cnm Allah hepimizin yardimcisi olsun zamanla hersy olur. 11 11 benim evlilik yildonumum aklıma gelen tek sey bu oluyo))) ama bende eve alisverid yaptim trendyoldan guzel indirimler var hakketen
Gozunaydin arkadasim :)Kızlar muayenemi oldum, cadı yüzünü göstermedi bu sefer sırtı dönüktüKendi doktorumda kız dedi, ikili tarama sonuçlarına baktı gayet sağlıklı şu an çok şükür
Çok heyecanlıyım 5 hafta oldu görmüyormKocaman bir bebiş seni karşılayacak canım Perşembe günü
O kadar guclusu mastit olursan gerekli. Durduk yere o denli bir güç uygulamak sarkık meme demek. Tavsiye etmem. Hemde acıtıyor diye biliyorum arkadaşlardanpompa için hastane tipi kiralayın diyenler de var, ona ne diyorsunuz??
Bu çok çok tarifsiz bir şey. Alllah kimsenin başına vermesin. İnsan kendini üçüncü dünya ülkesinde afrikanın en ücra yerinde gibi hissediyor. Ben hala terapilere devam ediyorum bebeği kucağıma aldığımda da devam edecekmiş , yine şanslıyım çünkü ulaşabiliyorum imkanım var. Çoğu kadın farklı şeylere sığınıyor içine gömüyor.
Cansucum hangi siteden aldınız arabayı?
Yok yok premium care almayın. Pure serisi masum. Ben sleepy yenidoğan alacağım. Çok memnun kaldım sleepyden
Afiyet olsun bize o vakitvalla ben de dün akşam burma kadayıf yedim, geçen gün de evde burger yaptım yedim. hamileyiz yani o kadar kısamayız. gözüm de kalmasın bişeyde.
tuvalet kağıdı, havlu kağıt stokladım bende.. geçen yıl indirimden aldıklarım hala bitmedi bile, baya ekonomik bu şekilde.
bebeğe de bez aldım bide ıslak mendil.
Aynen acıtıyor ve memeyi mahvediyor.O kadar guclusu mastit olursan gerekli. Durduk yere o denli bir güç uygulamak sarkık meme demek. Tavsiye etmem. Hemde acıtıyor diye biliyorum arkadaşlardan
1 numarayı hepsiburadadan, 2 numarayı trendyoldan aldım. birer paket aldım sadece zaten.bebek bezini hangi siteden ne kadara aldın?
yani totale vurduğunda fiyat farkı baya yükseliyor, tabii ki sen bilirsin canım. sleepy benim bebeğin poposuna da uymayabilir, o zaman bizde mecburen pure deneriz. fakat anne arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla pure un pişik yaptığı bebeler var. bebeğe göre değişir bu bez işi herşeyde olduğu gibi.Pişik önleyici losyon var evet. Denemek için alacağım, diğer markalar pişik yaparsa devamlı daha kötü olur gibi geldiFiyat farkı çok değil gibi ikisi arasında şu an bakıyorum ama. 20 kuruş fark var arada adet fiyatı. İlerleyen zamanlarda deneyerek stok yaparım diye düşünüyorum.
Canım ilk 2-3 hafta en hassas dönem bebek için.Ya bunu bana kayinvalidem de demisti hatta tupperware den bir islak mendil kutusu gibi bir sey almisama ben yapamam bu kadar midem cok fena olur diye dusundum, alt degistirme kismi suresince gozumu kapatip islak mendille hemencecik bitirmek isterim diye dusunuyorum suan dogunca ne olur bilinmez
Büzümde aynı görüntü var cnm baya belli erkek oldugu.Kızlar gittim bebiş aşırı hareketliydiiii çok enerjiktiii ve doktor yüzde doksan erkek dediiiiiİkinci fotoda biraz pipisi belli oluyo. Bu haftalarda klitorisle karıştığından sana net bişi demicem ama yüzde seksen doksan erkek dedi
Ya ben de almadım ama doğru mu yapıyoruz bilmiyorum, 28 haftada, 34 haftada doğum yapan o ladar arkadaşım var kiCnm yanliz degilsin bende senin gibiyim benim ucuncu cocugum olacak. Diger ikisindede ayniydim. Son aylara kadar bisey almadim. Son aya dogru tamamlandi hersey sayilir. Buyuklerimiz ne demis dogmamis cocuga don bicilmez. Benimde cervemde dogmayan cocuklar oldu bende cok etkilenmistim. Bu yapi meselesi bence cok baglanmamak lazim. Alanlara saygim var sonucta indirimlerden yararlanmak cok guzel
Kızlar benim şuan 13 haftanın içindeyim, 72, 5la öğrendim 6 haftalıkKen
şuan 76.2 kilo dayım
Bugün diyete başladım diyet derken ekmek ve tatlı yemicem bakalım sizde durumlar nasıl ben gene hızlı alıyorum ilk hamileliğimdede böyle olmuştu, yarında kontrol var cinsiyet öğrenebilirmiyizki çokda heyecanlıyım
Islak mendil yerine nasıl bir yol izleyeceksin canım? Ben de ıslak mendile çok mesafeliyim deIslak mrndil kullanmayı düşünmüyorum ama çok gerekirse diye bir paket alırım onu da sadece su dan oluşanlardan alırım. Kokusuz
Yaaaa öylemiii , çok sağol canımmmm allah hayırlı evlatlar etsin evlatlarımızıBüzümde aynı görüntü var cnm baya belli erkek oldugu.
Sağlıkla al kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?