2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İnsallah cnm Allah hepimizin yardimcisi olsun zamanla hersy olur. 11 11 benim evlilik yildonumum aklıma gelen tek sey bu oluyo ))) ama bende eve alisverid yaptim trendyoldan guzel indirimler var hakketen

Pişik önleyici losyon var evet. Denemek için alacağım, diğer markalar pişik yaparsa devamlı daha kötü olur gibi geldi Fiyat farkı çok değil gibi ikisi arasında şu an bakıyorum ama. 20 kuruş fark var arada adet fiyatı. İlerleyen zamanlarda deneyerek stok yaparım diye düşünüyorum.

İnsallah cnm Allah hepimizin yardimcisi olsun zamanla hersy olur. 11 11 benim evlilik yildonumum aklıma gelen tek sey bu oluyo ))) ama bende eve alisverid yaptim trendyoldan guzel indirimler var hakketen
Ben bişe almadım ne yalan söyleyeyim nasılsa yine düşer suan bişeye ihtiyacım yok olursa alırım artık

Tahmin edebiliyorum, Allah kimseye boyle bir sey yasatmasin insallah saglikla kucaginiza alir, kokusunu icinize cekersiniz geriye kalan tum acilarda biraz olsun diner

Yok yok premium care almayın. Pure serisi masum. Ben sleepy yenidoğan alacağım. Çok memnun kaldım sleepyden

Sleppy icin gorumcem hep sizinti yasadigini soyluyor gunde bir kac kez ustunu degistiriyorum filan demisti acaba o numarayi mi yanlis kullaniyor belki buyuk geldiginden filandir o bana premium careden memnun kaldigini soylemisti ama onun da icerigi temiz degilmis sanirim

Afiyet olsun bize o vakit

bebek bezini hangi siteden ne kadara aldın?
1 numarayı hepsiburadadan, 2 numarayı trendyoldan aldım. birer paket aldım sadece zaten.
yani totale vurduğunda fiyat farkı baya yükseliyor, tabii ki sen bilirsin canım. sleepy benim bebeğin poposuna da uymayabilir, o zaman bizde mecburen pure deneriz. fakat anne arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla pure un pişik yaptığı bebeler var. bebeğe göre değişir bu bez işi herşeyde olduğu gibi.

Kızlar gittim bebiş aşırı hareketliydiiii çok enerjiktiii ve doktor yüzde doksan erkek dediiiii İkinci fotoda biraz pipisi belli oluyo. Bu haftalarda klitorisle karıştığından sana net bişi demicem ama yüzde seksen doksan erkek dedi

Eklentiler

• 77A36E2D-5BE8-4F90-98BA-95C22A511801.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 108
  • 83C9B439-5F64-4780-B0A4-B1193E8F0DE5.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 93
Canım ilk 2-3 hafta en hassas dönem bebek için.
Eğer evin ısısı uygunsa her odanın,üşenme her çiş ve her kakadan sonra musluk altında elinle yıkayıver popişini.ben üşenmedim hep yıkadım şükür hiç pişik derdi olmadı.

Büzümde aynı görüntü var cnm baya belli erkek oldugu.
Sağlıkla al kucağına

Ya ben de almadım ama doğru mu yapıyoruz bilmiyorum, 28 haftada, 34 haftada doğum yapan o ladar arkadaşım var ki

Bende 13 haftalik oldum tam adete gore 61 kiloyla hamile kaldim sanirim 62.5 cikmistim cuma gunu. Ama ben gunde 2 ogun besleniyorum, sabah gec kahvalti yapiyorum, ogleden sonra, meyve, cerez, yogurt filan yiyorum bir de aksam yemegi. Aslinda eskisi gibi aciktigimda mide bulantim da yok biraz daha zorlayabilirim kendimi ama bakalim bir ay sonra nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…