2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar sizce bu pipi mi kordon mu klitoris mi Allahımmmm ne heyecanlı bi belli olsaydı tosbamm
Canım doktorum bana geçen geldiğinde cinsiyet sorsaydın erkek diyecektim dedi ama kız olduğu belli şu an önceki gidişimde klitorisi karıştırmamak için tahminde bulunmadım dedi

Ya ben de almadım ama doğru mu yapıyoruz bilmiyorum, 28 haftada, 34 haftada doğum yapan o ladar arkadaşım var ki
Ben ilk gebeligimde de 20. Haftayı bir çizgi gibi belirlemiştir zihnimde nedense 20. Haftada totem olsun diye ayakkabı kiyafetler falan usul usul almaya başlamıştım :)) şimdi bu yavrumda her şey hazır olduğu için alınacak telasem yok 20. Haftada yine biraz kıyafet alırım bitti gitti başka alincak bişey yok

Ya dile getirmek istemiyorum ama ben de hiç değişmesini istemiyorum ama hayırlısı neyse o olsun tabi önemli olan sağlıkla gelmesi
Bir de cinsiyete göre kendini odaklıyorsun sonra değişmesi de kötü olur inşallah değişmez canım, benim yeğenimi doktor doğana kadar erkek demiş. Son zamanlarda öğrendi kız olduğunu

Bir de cinsiyete göre kendini odaklıyorsun sonra değişmesi de kötü olur inşallah değişmez canım, benim yeğenimi doktor doğana kadar erkek demiş. Son zamanlarda öğrendi kız olduğunu
Allah Allah benim bebeğim bayağı açmıştı bacakları gösterdi inşallah yanıltmaz yaaaa

Ya ultrason makinesine mi bağlı acaba
Cihaza, doktorun gözüne, bebeğin pozisyonuna vs her şeye bağlı aslında. Göstermeyen bebek göstermiyor bazen. Keşke daha kolay bi yolu olsaydı mesela diyoruz ya işte hcg 50 üstü olunca kız oluyormuş gibi o tip şeyler olsaydı ama hurafe olmayanından

Valla hiç çekinmeden açmıştı bebeğim bacaklarını doktora yanılma olabilir mi dedim baksana her şey ortada sanmıyorum yanılacağımı dedi ama yüzünü hep kapatıyor elleriyle

Valla hiç çekinmeden açmıştı bebeğim bacaklarını doktora yanılma olabilir mi dedim baksana her şey ortada sanmıyorum yanılacağımı dedi ama yüzünü hep kapatıyor elleriyle
Bacağını açtıysa yanılma olacağını sanmıyorum

Son düzenleme:
Bizimki kapattı, arkasını döndü elini de yüzüne koydu. Gidin başımdan der gibi
Zor gördü doktor o sebepten emin olamadı. Hatta tahmininiz var mı diye sordu ben de göstermediğine göre kız galiba dedim

Yaa hahah Bizimki sadece elini kolunu bacağını oynattığı için bir şey göremedik .doktor erkeğe benziyor dedi. Kemik ölçümünden falan öyle dedi sanırım eşim de direkt ben orda bir şey gördüm kesin erkek dedi. Doktor da ben göremiyorum sen nasıl görüyorsun diyor

görmemiştir o erkeklerin gönlünden geçen belli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…