2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Ya bunu bana kayinvalidem de demisti hatta tupperware den bir islak mendil kutusu gibi bir sey almis ama ben yapamam bu kadar midem cok fena olur diye dusundum, alt degistirme kismi suresince gozumu kapatip islak mendille hemencecik bitirmek isterim diye dusunuyorum suan dogunca ne olur bilinmez

Bu çok çok tarifsiz bir şey. Alllah kimsenin başına vermesin. İnsan kendini üçüncü dünya ülkesinde afrikanın en ücra yerinde gibi hissediyor. Ben hala terapilere devam ediyorum bebeği kucağıma aldığımda da devam edecekmiş , yine şanslıyım çünkü ulaşabiliyorum imkanım var. Çoğu kadın farklı şeylere sığınıyor içine gömüyor.

Evet ben de hastane çıkışı hariç kıyafet almayı düşünmüyorum şu anda. Reflü yatağı, beşik, salıncak gibi şeylerim var şu anda inanılmaz ama ablam sağolsun.

Cansucum hangi siteden aldınız arabayı?

süt sağma makinesi ne alacağız bilmiyorum, pompa mı yoksa elektrikli falan mı?
ikinci el de bakılabilir belki, temiz bir şey bulunursa..
Bence makine daha avantajlı. Hem masaj yapıyor meme ucuna süt üretimi için uyarıyor hemde el yormuyor. İkinci el hiç kullanılmamış gibi bile bulunabilir. Herkesin sütü olmuyor malesef temiz aletler mutlaka vardır.

Ben de bu indirimlerden bez almak istiyorum ama Sleepy ve Prima arasında kararsız kaldım

peki marka olarak ne önerirsin, tecrübeli bir annesin?
Ben de bu indirimlerden bez almak istiyorum ama Sleepy ve Prima arasında kararsız kaldım
ben sleepy aldım, tüm arkadaşlarım sleepy kullanıyor, hepsi de memnun.

Canım valla ben de senin gibi düşünüyorum elim bişe almaya gitmiyor Allah korusun tabiki hepimizin bebişine sağlık versin Allahım ama her türlü düşünüyo insan indirimler desen 11.11 yılbaşı sevgililer günü anneler günü vs derken önümüzde bi sürü indirim var kuzenim doğumuna 3 hafta kala herşeyi alıp halletmişti ben de öyle düşünüyorum. Kısmet olursa şimdilerde paramı biriktiriyorum doğuma kadar ne birikirse bişiler yapcaz artık

süt sağma makinesi ne alacağız bilmiyorum, pompa mı yoksa elektrikli falan mı?
ikinci el de bakılabilir belki, temiz bir şey bulunursa..
Ben bu tercihimi mochi'den yana kullanacağım, manuel pompalar gibide zorlayıcı değil. Vakum sayesinde göğsüne koyuyorsun ve bir şey yapmadan çekiyor. Emzirirken diğer göğüsüne koyup akan sütlerin boşa gitmemesinide sağlayabiliyosun ve bildiğim kadarıyla sütüde arttırıyo çevremde kullananlar oldu onların önerisiyle alıcam

Prima premium care dediler. İnstgramda bebek ürünleri inceleyen bir hesap var orda da önermişler. Yenidoğan için tabi bu dediğim.

Bunu bende merak ediyorum

benim de karşıma instagramda çok çıkıyor, iyice incelemeyi düşünüyorum bunu.
Prima premium care dediler. İnstgramda bebek ürünleri inceleyen bir hesap var orda da önermişler. Yenidoğan için tabi bu dediğim.
premium carede alkol ve parfüm var, sadece paraben yok.. pure daha iyi, bunların hiçbiri yok içinde.. sleepynin de içeriği tertemiz, açıkçası pure ile sleepy aynı özelliklere sahip, o yüzden sırf prima diye o kadar para vermeyi gereksiz buluyorum.

bebek bezini hangi siteden ne kadara aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…