- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.881
Unibaby bin parabensiz parfümsüzü var onlar iyimiş. Bebek altı değişirken kullanmak için pamuk alcam ben kaynamış suya batırıp haftalık olarak ıslak mendil kutusuna koycam. Burdaki kızlardan biri yazmıştı fikir hoşuma gitti
Bu çok çok tarifsiz bir şey. Alllah kimsenin başına vermesin. İnsan kendini üçüncü dünya ülkesinde afrikanın en ücra yerinde gibi hissediyor. Ben hala terapilere devam ediyorum bebeği kucağıma aldığımda da devam edecekmiş , yine şanslıyım çünkü ulaşabiliyorum imkanım var. Çoğu kadın farklı şeylere sığınıyor içine gömüyor.Aslinda demek istedigim Allah korusun bir yas sureci yasanicaksa ve bir kayip varsa ortada bu kiyafet almissin almamissin vs bunlarla pek alakali degil. Cok ileri zaman kayiplari yasayan anneler de oldu, kimsenin basina boyle bir sey gelmesin insallah cok aci bir seydir eminimhepimiz saglikla aliriz kucagimiza insallah
Evet ben de hastane çıkışı hariç kıyafet almayı düşünmüyorum şu anda. Reflü yatağı, beşik, salıncak gibi şeylerim var şu anda inanılmaz amaben de ikisinin arasında bir yerde düşünüyorum açıkçası alışveriş konusunda.
şu kur işi olmasa (ki o da düşmeye başladı malum) kesinlikle başta 6-7 aylara kadar beklerim diyordum ama şimdilik kendime ikili testi hedef koydum büyük bir kaç parça şey almak için.. (mesela bahsettiğim sterilizatör, anne yanı, anne telsizi vs. gibi)
bana sadece hastane çıkışı harici (o da pahalı markalar çok güzel indirime girebildiği için) tekstil almak anlamsız geliyor, çünkü zıbın vs. denen şeyler e-bebekte çok komik fiyatlara satılıyor...
Cansucum hangi siteden aldınız arabayı?Ben bebek arabasini da aldim kizlaresim beni birazcik kandirdi bu aksam sanirim bu guzel bu guzel diyerek ama bende sevdim fena degil biz 1300 gibi bir seye hallettik youtube dan videosunu da izleyerek aldik. Bir de bebek yemek masasi tablasi gibi bir aparat da gelicekmis. Bir yerde biz yemek yerken onun yemek masasi seyini de cikaririm bebek arabasindan indirmem diye dusundum eger durursa videolari ekledim ucuza almayi dusunen varsa bir bakabilir
Bence makine daha avantajlı. Hem masaj yapıyor meme ucuna süt üretimi için uyarıyor hemde el yormuyor. İkinci el hiç kullanılmamış gibi bile bulunabilir. Herkesin sütü olmuyor malesef temiz aletler mutlaka vardır.süt sağma makinesi ne alacağız bilmiyorum, pompa mı yoksa elektrikli falan mı?
ikinci el de bakılabilir belki, temiz bir şey bulunursa..
peki marka olarak ne önerirsin, tecrübeli bir annesin?Bence makine daha avantajlı. Hem masaj yapıyor meme ucuna süt üretimi için uyarıyor hemde el yormuyor. İkinci el hiç kullanılmamış gibi bile bulunabilir. Herkesin sütü olmuyor malesef temiz aletler mutlaka vardır.
ben sleepy aldım, tüm arkadaşlarım sleepy kullanıyor, hepsi de memnun.Ben de bu indirimlerden bez almak istiyorum ama Sleepy ve Prima arasında kararsız kaldım
Canım valla ben de senin gibi düşünüyorum elim bişe almaya gitmiyor Allah korusun tabiki hepimizin bebişine sağlık versin Allahım ama her türlü düşünüyo insan indirimler desen 11.11 yılbaşı sevgililer günü anneler günü vs derken önümüzde bi sürü indirim var kuzenim doğumuna 3 hafta kala herşeyi alıp halletmişti ben de öyle düşünüyorum. Kısmet olursa şimdilerde paramı biriktiriyorum doğuma kadar ne birikirse bişiler yapcaz artıkEvet cnm enflasyon berbat dolar euro aldi basini gidiyor haliyle aldiklarimizada etki ediyor ama ben yinede almicam ilerde bi sikinti ile karsilasirsak o esyalara bakip uzulmek istemiyorum arastirmalarimi yaptim bende alcaklari az cok belirledim ztn kucuk parcalarimin hepsi amerikadan gelcek gogus pompasina kdr o da ztn doguma 15 gun kala oldugu icin rahatim birazcikta onun etkisi var ama besik bebek arabasi otokoltugu fakan burdan alcam onda da goze aldim daha pahali olmasini gordugum ornekler beni cidden cok uzmustu çünkü ins hepimiz cok saglikki dogum yapicaz buna inancım tam ama yinede tedbirli oliyim dedim
Benim ablam da Sleepy kullanıyor o da memnun.Ve piyasaya göre uygun olması avantaj sağlıyorpeki marka olarak ne önerirsin, tecrübeli bir annesin?
ben sleepy aldım, tüm arkadaşlarım sleepy kullanıyor, hepsi de memnun.
Ben bu tercihimi mochi'den yana kullanacağım, manuel pompalar gibide zorlayıcı değil. Vakum sayesinde göğsüne koyuyorsun ve bir şey yapmadan çekiyor. Emzirirken diğer göğüsüne koyup akan sütlerin boşa gitmemesinide sağlayabiliyosun ve bildiğim kadarıyla sütüde arttırıyo çevremde kullananlar oldu onların önerisiyle alıcamsüt sağma makinesi ne alacağız bilmiyorum, pompa mı yoksa elektrikli falan mı?
ikinci el de bakılabilir belki, temiz bir şey bulunursa..
Bütçe varsa 1 numara madela sonra sanırım avent geliyor. Lansinoh ve mamajoo da onlardan sonra geliyor. Ama hepsi iş görüyor.peki marka olarak ne önerirsin, tecrübeli bir annesin?
ben sleepy aldım, tüm arkadaşlarım sleepy kullanıyor, hepsi de memnun.
Prima premium care dediler. İnstgramda bebek ürünleri inceleyen bir hesap var orda da önermişler. Yenidoğan için tabi bu dediğim.Ben de bu indirimlerden bez almak istiyorum ama Sleepy ve Prima arasında kararsız kaldım
Bunu bende merak ediyorumBen bu tercihimi mochi'den yana kullanacağım, manuel pompalar gibide zorlayıcı değil. Vakum sayesinde göğsüne koyuyorsun ve bir şey yapmadan çekiyor. Emzirirken diğer göğüsüne koyup akan sütlerin boşa gitmemesinide sağlayabiliyosun ve bildiğim kadarıyla sütüde arttırıyo çevremde kullananlar oldu onların önerisiyle alıcam
Yok yok premium care almayın. Pure serisi masum. Ben sleepy yenidoğan alacağım. Çok memnun kaldım sleepydenPrima premium care dediler. İnstgramda bebek ürünleri inceleyen bir hesap var orda da önermişler. Yenidoğan için tabi bu dediğim.
Bendeee Perşembe gidiyorummmmGünaaaaydıııınKimler gidiyor bu hafta doktora ben perşembe gidiyorum
benim de karşıma instagramda çok çıkıyor, iyice incelemeyi düşünüyorum bunu.Ben bu tercihimi mochi'den yana kullanacağım, manuel pompalar gibide zorlayıcı değil. Vakum sayesinde göğsüne koyuyorsun ve bir şey yapmadan çekiyor. Emzirirken diğer göğüsüne koyup akan sütlerin boşa gitmemesinide sağlayabiliyosun ve bildiğim kadarıyla sütüde arttırıyo çevremde kullananlar oldu onların önerisiyle alıcam
premium carede alkol ve parfüm var, sadece paraben yok.. pure daha iyi, bunların hiçbiri yok içinde.. sleepynin de içeriği tertemiz, açıkçası pure ile sleepy aynı özelliklere sahip, o yüzden sırf prima diye o kadar para vermeyi gereksiz buluyorum.Prima premium care dediler. İnstgramda bebek ürünleri inceleyen bir hesap var orda da önermişler. Yenidoğan için tabi bu dediğim.
bebek bezini hangi siteden ne kadara aldın?benim de karşıma instagramda çok çıkıyor, iyice incelemeyi düşünüyorum bunu.
premium carede alkol ve parfüm var, sadece paraben yok.. pure daha iyi, bunların hiçbiri yok içinde.. sleepynin de içeriği tertemiz, açıkçası pure ile sleepy aynı özelliklere sahip, o yüzden sırf prima diye o kadar para vermeyi gereksiz buluyorum.
Onlar baya güçlüpompa için hastane tipi kiralayın diyenler de var, ona ne diyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?