2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar merhaba , 12 haftaya gireceğim ikili tarama testi yaptırdınız mı aklınız karışan var mı? :) devlet hastanesi yapıyor mu ?
Bir iki arkadaşımız hariç hepimiz yaptırdık sanırım. Devlet hastanesi yapar tabi ki neden yapmasın.

süt sağma makinesi ne alacağız bilmiyorum, pompa mı yoksa elektrikli falan mı?
ikinci el de bakılabilir belki, temiz bir şey bulunursa..
Kizlar Ben medela sessiz olan sari renkte sut sagma makinesi almistim 7 yil once biraz pahaliydi o zaman da hic sutum olmadi , kizim hic emmedi ve o makine sayesinde kizima 10 ay sut verdim.dun baktim sitelerdeki yorumlara hala en iyi sut sagma makinesi diye yorumlar acmis bayanlar yani aradan 7 yil gecmis ama iyi makineymis ki hala begeniliyor.sessiz olmasi da cok avantaj.ama biraz pahali yani butcesi olan arkadaslar kesinlikle kacirmasin.1100 1200 arasi bi fiyati vardi dun baktim da.

Canim bemim hayirlisi olsun cok hareketli bir erkek geliyo desene:) benimde cok erken belli oldugu erkek oldugu . Oğlusun saglikla kucagina gelsin surecin cok iyi gecsin

İkincide daha kolay oluyor kuzu

Canim bemim hayirlisi olsun cok hareketli bir erkek geliyo desene:) benimde cok erken belli oldugu erkek oldugu . Oğlusun saglikla kucagina gelsin surecin cok iyi gecsin
Ya bana kız da olabilir klitorsile karıştırılıyor olabilirmiş. Ama annemde 15 haftalık çocuk bence kesindir erkek olduğu diyor bilemedim vallahi

Pamuk ıslatıp kullanacağım. Eğer su soğuk olursa ılık su ile ıslatırım ki gerek olmaz danırım sıcaklarda doğacaklar
Benim ablam da öyle yapardı, ben de öyle yapacağım diye planlıyorum, ama ne zamana kadar bu yöntem uygulananilir, sonra yine 1 yaştan sonra mesela nasıl olur?

Benim ablam da öyle yapardı, ben de öyle yapacağım diye planlıyorum, ama ne zamana kadar bu yöntem uygulananilir, sonra yine 1 yaştan sonra mesela nasıl olur?
Sonrasında da sadece pamuklu su olan ıslak mendillerden almıştım. Uni baby yeni doğan bir de komili çıkarmıştı beyaz paket ama sonra kaldırıldı sanki hala var mı bilmiyorum

Geçmiş olsun birşey yoktur canım insan tedirgin oluyor bende şu ara çok ağır grip geçiriyorum dün test yaptırmaya gittik negatif çıktı 3 gündür yatıyorum bişey yiyemedim su içemiyorum boğaz ağrısı mide bulantısı yapıyor bebek için durup durup ağladım iyi mi acaba diye doktor telaşlanma bebeğe hiç bi etkisi olmaz diye sakinleştirmeye çalıştı. Ama çok berbat bi his. Sende merak etme onlar çok minik ama çok güçlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…