2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Birde sana ne zaman kız dedi doktor yani ilk gittiğinde demiş ya belli değil klitoris mi vs dyie. O zaman kaçıncı haftandaydın
12+5 gitmiştim o zaman cinsiyetle alakalı bir şey dememişti sonra gittiğimde geçen geldiğinde cinsiyeti sorsaydın erkek derdim dedi ama emin olamamış o da sormadığm için bir şey dememiş :)

12+5 gitmiştim o zaman cinsiyetle alakalı bir şey dememişti sonra gittiğimde geçen geldiğinde cinsiyeti sorsaydın erkek derdim dedi ama emin olamamış o da sormadığm için bir şey dememiş :)
Bana işte 15. Haftada gittim diye erkektir diyolar da annemler. 12 gibi gitsen belki kesin olmayabilirdi diyo annem

Bugun yapilan testlerim cikmis sanirim benim idrar yollarimda da enfeksiyon var bir de tsh 0.58 cikmis git gide dusuyor nasil oluyor ki bu boyle demekki benim strese bagli mi bu kadar yukselmisti 2.98 i gordum cunku eylul sonu ya da ekim basinda

Eklentiler

• SmartSelect_20201109-234931_Chrome.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 74
  • SmartSelect_20201109-235003_Chrome.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 82
Bana işte 15. Haftada gittim diye erkektir diyolar da annemler. 12 gibi gitsen belki kesin olmayabilirdi diyo annem
Olabilir canım bu akşam görümcemdeydik onun da büyük oğlunda 4,5 ayına kadar kız denilmiş detaylı ultrasonda erkek olacağını öğrenmiş

Olabilir canım bu akşam görümcemdeydik onun da büyük oğlunda 4,5 ayına kadar kız denilmiş detaylı ultrasonda erkek olacağını öğrenmiş
Alla allaaa şimdi kız derse yanılma payı olabilir ama bu haftalarda erkekte testisler filan geliştiği için çok yanılma payı olmuyor erkekte

Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum.benim bir sorum olacaktı erkek bebek bekleyen annelere ovulasyon testi kullnadiniz mi hangi durumdayken deneme yaptınız.3 kızım var benim başta hayırlı ve sağlık olmak dileğiyle birde oğlum olsun istiyorum

Bugun yapilan testlerim cikmis sanirim benim idrar yollarimda da enfeksiyon var bir de tsh 0.58 cikmis git gide dusuyor nasil oluyor ki bu boyle demekki benim strese bagli mi bu kadar yukselmisti 2.98 i gordum cunku eylul sonu ya da ekim basinda
Cnm idrar yollari enfeksiyonun var tiroidin bayagi dusmus bi dra goster. Enfeksiyon zararli bebege tsh da biliyorsun hem vucudun dengesi hemde bebek icin cok onemli.cok gecmis olsun.

İdrar yolu enfeksiyonu görünüyor evet tsh değerleri çok değişken gebelikten sanırım Doktorunla mi görüşeceksin aile hekiminle mi?

Neydi canım markası?bakalım

Cnm idrar yollari enfeksiyonun var tiroidin bayagi dusmus bi dra goster. Enfeksiyon zararli bebege tsh da biliyorsun hem vucudun dengesi hemde bebek icin cok onemli.cok gecmis olsun.

Evet evet bugun ikili testin sonucu cikicak hepsinin sonucunu whatsapp dan aticam cok tesekkur ederim

İdrar yolu enfeksiyonu görünüyor evet tsh değerleri çok değişken gebelikten sanırım Doktorunla mi görüşeceksin aile hekiminle mi?

Tsh icin farkli olarak yaptigim tek sey sarkuteri hic tuketmemek aile hekimi simdi yanlis bir sey yazar filan diye whatsappdan doktoruma aticam canim ama yarin sabah atabilirim cunku ikili test bugun 18 00 de cikicak sonucu oyle yaziyodu verdikleri barkod kagidin da. Iyi ki idrar yolu icin test yapmislar ben bir de sadece tsh i olcebilirsiniz filan diyordum

Ay yazmışsın markasını, pardon , ya ben baktım buna, alınır ama şunu düşünüyorum, 2 yıl çalışmayacağım ya, çok ihtiyacım olmazsa boşu boşuna masraf yapmış olırum, yazık gibi geliyor, yanlış mı düşünüyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…