2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

bu pompa bence de güzele benziyor, alırsam bunu alacağım ben de, hep çok iyi yorumlar yazmışlar
genel olarak pompaya ihtiyaç var bence, bir yere gidebilirsiniz, bi ilaç kullanman gerekebilir, bi işin olabilir bebeği birine emanet edersin ve onun senin yerine vermesi gerekir - o zaman yedekte süt olmalı diye düşünüyorum...

bir de ara ara bebek emmese de sağıyor benim bildiğim kadarıyla anneler, ki tıkanmasın ve sütleri artsın. (bu bilgiden çok emin değilim, sanki arkadaşım öyle bir şeyler anlatmıştı)

ha belki bu kadar pahalı bi pompa gerekmeyebilir onun için de :)

benim meme yapım biraz adenomlu, ondan açıkçası doktora danışıp hangisi en safe ise onu almak istiyorum :)

Aslında ayda bir baktırmak lazım idrar yolu enfeksiyonuna. Üşütmekten falan da oluyor hemen Saşe verir Bir veya iki günlük zaten düzelir hemen sıkma canını. Bol su içmek gerekiyor günde 3 litre falan. Bence de kendi doktoruna baktırman daha iyi olur. İkili test sonucu ile beraber gösterirsin Tsh a ben de bugün baktırdım tekrar sonucun çıkmasını bekliyorum. İlacın dozunu ayarlayacak doktor.

cansucum şimdiden en az 2 litre 3 litre su iç, doktor belki bi şase yazar - belki de sadece bol su iç yeter der.
hamilelikte çook sık oluyormuş bu durum, çok ilerlemediği sürece can sıkmaya gerek yok. bol su içebilsek aslında o koruyormuş böyle bir ihtimalden. mantıken sık sık tuvalete gideceksin ve orada bakteri birikimi temizlenecek :)

Eveet canim bende oyle okudum kendimi suya vericem bugun bir de sik tuvalete gitmek gerekiyormus dedigin gibi artik tuvaletimi de hic tutmicam bazen tutuyordum ben insallah gecer

Evet kesinlikle bende tsh icin ayda bir olcume gidicem ya idrar yolunu da artik veririm hep hemen uyaninca 2 bardak su ictim simdi tuvaletimizi de tutmamak lazimmis ben evde bile bazen tutuyordum disarda da hic tuvalete girmem mesela o zaman da tutuyordum artik daha dikkat edicem. Bu tsh gercekten cok garip temmuzda 2.50 eylulde 2.98 sonra 1 lerdeydi simdi 0.58 sanirim bana verdigi bitkisel bir folik asit vardi onu kullandiktan sonra dusmeye baslamisti tsh ondan da olabilir. Sarkuteri tuketmeyip stres yapmadigimdan da olabilir anlamadim bende

Evet canım tuvaleti tutunca idrar böbreklere geri gidiyormuş onda enfeksiyona sebep oluyormuş ben de günde 7-8 kez çıkıyorum tuvalete folik asitten dolayı da düşmüş olabilir tsh.

Evet canım tuvaleti tutunca idrar böbreklere geri gidiyormuş onda enfeksiyona sebep oluyormuş ben de günde 7-8 kez çıkıyorum tuvalete folik asitten dolayı da düşmüş olabilir tsh

Belki de simdi folik asitte bitti gerci 2 haftadir kullanmiyordum bakalim diger ay nasil cikacak sonuclar

Sabah ben de bunları düşündüm ama böyle pahalıya gerek olmauabilir diye de düşünmekten kendimi alamıyorum, çünkü aynı yorumlarda çok daha uygun fiyatlıları alsaydık keşke yazanlar da var, şüphem ona aslında, atıyorum dün senin söylediğin mamajoo idi dimi? 5li özelliği olan, onu kesin alacağım mesela, onun süt sağma makinesi de iyi gibi görünüyor, onlar yeterli olur gibi geliyor bana ya, yoksa şart tabii, çok haklısın, ama daha uygun fiyatlısı da yeter mi acaba?

Gunaydin guzel anneler kendi doktorumla karar.verip gen testi yaptirmama ragmen bugun yinede ikili tarama ol demisti bende sabah ona gittim bebek iyi gozukuyo surekli parmagini emiyodu ama ikiliye bakan doktor yuzde 80 kiz dedi kendi doktorum bariz pipisini gostermisti. Bende cok takilmadim kiz erkek farketmez saglikli olsun modundaym . Birde plt benim yuksekti kandaki trombosit sayisi doktor tekrar yuksek cikarsa kan sulandirici baslanicak dedi pihti atiyormus allah korusun. Onun disinda enfeksiyon cok oluyo dedim idrar kulturu verdim 4 tup kan alindi kan pihtilasmasi ikili test icin ve tshlar icin eve gelene kdr.bayginlik geciroyodum. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Ama ben sık sık tsh ve idrar kulturu bakma modundayim her kan alindiginda yaptiricam ki sakata gelmeyelim. Su trombosit yuksekligi canimi sıktı gecen haftada biliyosunuz diyabet cikmisti. Bi kac gundur olcuyorum masallah 90 la 110 arasinda seyrediyo bu gidisle insuline gerek kalmaz diyorum.bugun doktora gidenlerdende guzel haberler bekliyorum . Hepinize guzel gunler

Kız mı erkek mi şimdi

Ne olursa olsun süt sağmak için bi araç gerekli, çünkü süt sağmak sütü artttırıyor, hem yedekleme yapmak gerekebilir her türlü.
Ben ilk etapta mochi alıcam, onunla bebek emerken diğer memede sağım yapılıyor. işe başlamaya yakın da gerekirse daha profesyonel bişey almayı düşünüyorum. mochinin fiyatı baya uygun ve yorumlar çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…