- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #16.061
Cok sagol arkafasim sorma icerde.parti veriyolar haberimiz yok. Bu arada benmde sonuclarim geldi gecen hafta idrar enfeksiyonu var die monurol icmistim bu haftada enfeksiyon cikti ve 3 kati dahanfazla bakalim kulturde verdim ekstradan onda ne cikacak ne illet biseymis gecmiyorParmağını sevsinler içerde neler yapıyorlar yaacanım sağlıklı olsun da dediğin gibi kız erkek farketmez inşallah güzel sonuçların olur sen bebise de kendine de dikkat et
Aynen ya :) bi hafta kizmis gibi bi hafta erkekmis gibi yasiyorum bu da guzel oluyo hajahaja:)))) 8 gun snra gen testi sonucu gelcek orda anlariz artik :)Daha cinsiyet çok değişir canım
Ben de nipti bekliyorum merakla, cinsiyet de önemli ama ikinci planda. Sağlıklılardır inşallah canlarımız ve de doktorumun tahmini gibi kızdırAynen ya :) bi hafta kizmis gibi bi hafta erkekmis gibi yasiyorum bu da guzel oluyo hajahaja:)))) 8 gun snra gen testi sonucu gelcek orda anlariz artik :)
30 hafta mı?Ablamın arkadaşına 30 haftalığa kadar erkek denilmiş sonra kız demişler bütün eşyalarını mavi yapmış
Kuzum bende de vardı enfeksiyon doktor üç tane fitil verdi çok şükür geçti sende bol su iç ilaçla fln geçer hiç merak etmeCok sagol arkafasim sorma icerde.parti veriyolar haberimiz yok. Bu arada benmde sonuclarim geldi gecen hafta idrar enfeksiyonu var die monurol icmistim bu haftada enfeksiyon cikti ve 3 kati dahanfazla bakalim kulturde verdim ekstradan onda ne cikacak ne illet biseymis gecmiyor
Kuzum bende de vardı enfeksiyon doktor üç tane fitil verdi çok şükür geçti sende bol su iç ilaçla fln geçer hiç merak etme
Ya valla bende hep var her hafta tedavi mod amamdiktor idrar kulturu onemli dedi orda cikiyosa sikinti olur dedi bakalm onunda sonucu cikar.bi iki güne. Fitil olayi iyimis ya . Birde.hamilelerde kendiliginden lokositte artid oluyomus gerci bende genc kizligimdan bero bu problem yakami birakmadi. Bakalm en kotu dicem banada fitil verin diye:)Kuzum bende de vardı enfeksiyon doktor üç tane fitil verdi çok şükür geçti sende bol su iç ilaçla fln geçer hiç merak etme
Bende bi kac sonucum toplaninca aticam cnm hic bisi olmaz bi gunden cnm bend lokosit eritrosit yüksek gecennhafta 6 7 taneyien bu hafya 26 a cikmis bazen daha da yuksek oldugi oluyo ama. Kultur onemli diyo doktor hamilelikte artiyomus otomatikman bi de oylr bo durim var kultur sonucu ciksin ona gore ordada varsa tedavi olcaz yine mecbur her hafta monurol icmekten ginangeldi bi ise de yaramiyo daha 5 gun önce icmstm smdi deli gibi artid var. Evdende.cikmiyoruz surekli temizlige dikkat ediyorum ama vucud kendi uretiyor benceSende de lokosit denen seyde mi artis vardiben daha sonucumu atmadim ya ikili testle atiyim dedim kadina surekli yazmak istemiyorum. Yarin atsam cok gec kalmis sayilmam sanirim cok su icicem bugun
Henüz doğum yapmadı30 hafta mı?o saatten sonra güvenip o doktorla nasıl doğuma girdi acaba
İste en guzel an tebrik ederim canim benim. Yeterki ssglikli olsunlar.cinsiyet.ikinci planda kaliyor cidden smdi hamilelikte endiselerden arinmis rahatlama donemi geliyor:))))Bende az evvel doktorumdan geldim
Nifty snucunda cinsiyeti ogrendim ama usg de goreyim dedim, zaten kadin usg koyar koymaz %100 kiz dedikutumuzu gorduk
Yuzunu gostermedi Bizim kucuk hanim sirtini donmus baktiramadik bi turlu oynatti etti yok
Pek nazli bu isiniz zor annesi dedi
Ama olcumlerimiz iyi cok sukur 8 gun ilerdeyiz.
Organlarina da bakti. Hepsi gayet iyi dedi.
85 gram olmus
Simdilik iyiyiz bekleyen herkese ,rabbim guzel haberler nasip etsin. Onumuzde detayli usg var. Perinatologa da gitsen ben de burada olcumlerine bakicam dedi.
Saglikli olmasi cok buyuk sukur arkadaslar, hatta dr um dediki cinsiyete bisey demismiydik diye
Hayir dedim biz o kadar sagliga nifty e yogunlastikki hic gundeme almadik. Gercekten de oyleydi. Cok sukur smdi temiz gelince insan hamileliginin tadina variyo. Rabbim hepinizin guzel haberlerini nasip etsin. Tum dualarim bu yonde
Ahh kesnlikle oyle canimİste en guzel an tebrik ederim canim benim. Yeterki ssglikli olsunlar.cinsiyet.ikinci planda kaliyor cidden smdi hamilelikte endiselerden arinmis rahatlama donemi geliyor:))))
Bende bi kac sonucum toplaninca aticam cnm hic bisi olmaz bi gunden cnm bend lokosit eritrosit yüksek gecennhafta 6 7 taneyien bu hafya 26 a cikmis bazen daha da yuksek oldugi oluyo ama. Kultur onemli diyo doktor hamilelikte artiyomus otomatikman bi de oylr bo durim var kultur sonucu ciksin ona gore ordada varsa tedavi olcaz yine mecbur her hafta monurol icmekten ginangeldi bi ise de yaramiyo daha 5 gun önce icmstm smdi deli gibi artid var. Evdende.cikmiyoruz surekli temizlige dikkat ediyorum ama vucud kendi uretiyor bence
Senin nifty test için ne kadar sürede çıkar dediler canım aynı firmaya yaptırdık, benim de cuma günü 10 iş günü olacak, o gün çıkması gerekiyor bir aksilik olmazsaAynen ya :) bi hafta kizmis gibi bi hafta erkekmis gibi yasiyorum bu da guzel oluyo hajahaja:)))) 8 gun snra gen testi sonucu gelcek orda anlariz artik :)
O zaman cinsiyet hala net değilHenüz doğum yapmadı
Gözünüz aydın ne güzel haberlerBende az evvel doktorumdan geldim
Nifty snucunda cinsiyeti ogrendim ama usg de goreyim dedim, zaten kadin usg koyar koymaz %100 kiz dedikutumuzu gorduk
Yuzunu gostermedi Bizim kucuk hanim sirtini donmus baktiramadik bi turlu oynatti etti yok
Pek nazli bu isiniz zor annesi dedi
Ama olcumlerimiz iyi cok sukur 8 gun ilerdeyiz.
Organlarina da bakti. Hepsi gayet iyi dedi.
85 gram olmus
Simdilik iyiyiz bekleyen herkese ,rabbim guzel haberler nasip etsin. Onumuzde detayli usg var. Perinatologa da gitsen ben de burada olcumlerine bakicam dedi.
Saglikli olmasi cok buyuk sukur arkadaslar, hatta dr um dediki cinsiyete bisey demismiydik diye
Hayir dedim biz o kadar sagliga nifty e yogunlastikki hic gundeme almadik. Gercekten de oyleydi. Cok sukur smdi temiz gelince insan hamileliginin tadina variyo. Rabbim hepinizin guzel haberlerini nasip etsin. Tum dualarim bu yonde
Banada 10 gun dediler canim ama haftasonlarini saymadan 10 gun olcak iki uc gun arayla alcaz ins guzel sonuclari .Senin nifty test için ne kadar sürede çıkar dediler canım aynı firmaya yaptırdık, benim de cuma günü 10 iş günü olacak, o gün çıkması gerekiyor bir aksilik olmazsa
Canim buna ve.tsha sık araliklarla baktirmamiz gerek. Sıkıştığında tutma tuvaletini . Suyu cogalt ve yaban mersini kızılcık falan ye veya suyunu al ic iyi gelir . İkimize de gecmis olsunBende de erikrosut 4 lokosit 46 digerleri normal sanirimya ben ic camasirima kadar utu yapiyorum cok dikkat ediyordum ama sanirim su 3 litre icmiyorum bir de bazen evde de olsam tuvalete sikisinca gidiyordum. Artik bunlara cok dikkat edicem, eylulde de idrar testi yapilmisti hic bir sey yoktu demekki her ay yaptirmak lazim
Daha önceden de idrar yollarında sıkıntı yaşıyor muydun canım genelde öyle olanların hamilelikte artıyormuş. Ben de çok tutuyorum özellikle gece kalkmaya üşendiğim için bazen sabaha kadar bekliyordum artık sıkışmayı beklemeden gidicem. Bende enfeksiyon çıkmıyor bu yaşıma kadar da hiç olmadı ama ben şöyle bir şey yapıyorum içeriği temiz tuvalet kağıdı kullanıyorum her tuvalete girdiğimde de günlük ped yerine tuvalet kağıdı koyuyorum gün içinde sık sık değişmiş oluyor ya da kimyasal madde içermeyen günlük ped de olabilir ama tuvalet kağıdı bana pratik geliyor bu sebepten mi bilmiyorum ama hamilelikte de hiç olmadı enfeksiyon.Bende de erikrosut 4 lokosit 46 digerleri normal sanirimya ben ic camasirima kadar utu yapiyorum cok dikkat ediyordum ama sanirim su 3 litre icmiyorum bir de bazen evde de olsam tuvalete sikisinca gidiyordum. Artik bunlara cok dikkat edicem, eylulde de idrar testi yapilmisti hic bir sey yoktu demekki her ay yaptirmak lazim
Ablamın arkadaşına 30 haftalığa kadar erkek denilmiş sonra kız demişler bütün eşyalarını mavi yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?