2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Cnm calissanda al dogumda sezeryan olursan sutun hemen gelmeyebiliyor.valla ben cok memnun kaldim insallah ihtiyacin hic olmaz ama biraz iri goguslerde ozellikle sezeryanliysan sutun az oluyor maalesef

Cnm calissanda al dogumda sezeryan olursan sutun hemen gelmeyebiliyor.valla ben cok memnun kaldim insallah ihtiyacin hic olmaz ama biraz iri goguslerde ozellikle sezeryanliysan sutun az oluyor maalesef

Yaa ne güzel. Ben hissetmeyiz bu haftada diye her şeyi bağırsak hareketlerine yoruyorum 14+1 im ben de bugün. Perşembe gideceğim bakalım neler göreceğiz bu sefer.

Banada cevap verdi simdi doktorum acibadem de testi tekrarlayalim diyor esim demisti ama elimizi versek kolumuzu kurtaramiyoruz bak gorursun cagiricak seni demisti

Ben de bi bakayım o zaman e devlet üzerinden. eski sağlık ocağına da çok uzak değilim şu an zaten tekrar oraya aldırayım kaydımı

Banada cevap verdi simdi doktorum acibadem de testi tekrarlayalim diyor esim demisti ama elimizi versek kolumuzu kurtaramiyoruz bak gorursun cagiricak seni demisti
Linç yeme pahasına bişey yazicam oğlum doğdu başkent üniversite hastanesinde prof yaptırdı doğumu doğum parasına ek prof farkı diye bı de ona ödeme yaptık neyse sağ salim çıktık hastaneden. Orda çocuk hekimlerinin biri gidiyor biri geliyor oğlumu incelemeye falan hani erken doğdu bir sorun arıyorlar. Ya da işlerini iyi yapıyorlar diyelim. Taburcu olmadan sarılık için kan aldılar oglumdan eve geldik ertesi gün sonuçlar için aradık. O doktor a asla ama asla hakkımı helal etmiyorum beni o lohusa halimle öyle çok korkuttu ağlattı ki. Dedi ki telefonda ben sıra aldım hemen gelin hemennnn...
Ben elim ayağım boşalmış şekilde olduğum yere yığıldım tabi çok kötü birşey var diye. Neyse annem de bizimle kalıyordu. Hayır dedi birşeyi yok çocuğun bak ben 5 tane doğurdum damarı bile görünmeyen çocuktan kan alacaklar diye izin vermedi. Beni sakinleştirdi falan. Tabi bu arada ağır sariliklarda bebek uyanmaz emmez falan biz bunların hiç birini yaşamıyoruz. Neyse sildim göz yaşımı o dikişli halimle aldım yavrumu kucağıma sağlık ocağına gittim. Öyle iyi bir doktor ki kendisi sonra ne hediyeler aldım ben ona. Açtırdı karnını pencerenin önünde dokundu çekti elini göğsüne karnına . Dedi ki yok yok çok hafif geçer annesi sen emzir bol bol bişey olmaz. Hiç ağlatma bebeği kanla falan günah.
Yani kıssadan alınacak hisse özel hastane doktorlarina karşı daima bir gözü açık olmak gerekiyor. Bizi manipüle etmelerine izin vermemek dahası sakin olmak gerekiyor.

hastaneye değil, doktora gitmek lazım... bazı doktorlar gerçekten kulağım ağrıyor diye gitsen dur böbrek ultrasonuna bakalım diyor..
eğer doktorun iyi niyetinden eminseniz 20 kere de test yaptırılır gerekirse, günün sonunda konunun uzmanı onlar...

genel olarak sağlık ocağı testleri özellikle hormon için çok güvenilir olmayabilir ama, belki de doktor o yüzden yenilemek istemiştir Spring05

Hastanenin 3 tane çocuk hekimi var. Sırasıyla hepsini denedik. Baktık ki ben tartışmadan gelemiyorum bir türlü. Mutlaka bir münakaşaya giriyoruz. Şimdi birde şöyle bir durum var. Bebeğin olduktan sonra onu koruma iç güdüsü öyle ağır basıyor ki tüm dünyanın sana ne gözle baktığı umurunda olmuyor. Atıyorum anne kansızlık var mı tespit etmek için doktorun hemen tahlile göndermesi den ziyade önce belirtileri var mı onu sorsun istiyor. Benim çocuğum kobay mi ? Bebeğin ağlarken kucağında tutması öyle zor birşey ki tansiyonum 4 lere 5 lere düşüyor.
Durum böyle olunca da insan kimin çıkarı yok onu düşünmeye başlıyor. Allah yolumuza iyi insanlar iyi doktorlar çıkarsın. Onlar için sıradan olan o tahlilin ya da aşının sıkıntısını anne 10 gün önceden çekmeye başlıyor. Şimdi oğlum bir bucuk yaşında. Allah'a binlerce kere şükür ki bir kere oksurmedi bir kere burnu akmadı bir kere hastalanmadi. 6 aylık olana kadar her ay 6. Aydan 1 yaşına kadar da üç ayda bir hep kontrollere götürdüm ama hep kalbimi dinledim. Onu bu dünya da en çok ben sever ben düşünürüm. Hiç bir doktor yavrularımızı bizden çok sevip düşünmez

Aslinda doktor testlerini baska yerde de yaptir tsh a burada baktirmak zorunda degilsin policen kisitliysa diyen biri hakkini yiyemem benim aklima su geldi hemen, saglik ocaginda idrar testi yaparken sterilize edilmis islak mendil vermiyorlar. Ilk islak mendille kendini silip sonra idrar tahlili veriyorsun belki o yuzden istemistir diye dusundum. Doktor bir de cunku akinti da bulasmis olabilir yazmis idrara. Doktora gercekten cok guveniyorum en ufak kuskum yok ama eylul ayinda tsh yuksek diye beni endokrine yonlendirip oradan da tiroid ultrasonu icin 1300 tl isteyip hic bir sey cikmayinca insan bir acaba mi diyor bu arada esim de egzama icin cildiyeye gitmisti, cildiye ilac bitince simdi karaciger enzimlerin icin bir kan testi ver bakalim ilac cigerlerine bir sey yapmis mi demisti. Sanirim tum bunlar olunca esim de ben sana demistim bak diyor hakli olarak Neyse yarin bana hastane yollari gozuktu aldim randevumu belki bebegi de bir daha gosterir

Haklisin ne insanlar var ya o halde insan boyle korkutulur mu benim doktorum aslinda bana boyle seyler yapmadi ilk defa gel burda testi tekrarlayalim dedi normalde disarda yaptir policen azsa filan diyordu. Ama bana endokrin ve esime cildiye doktorlari yapmisti neyse bakalim yarin gidicem muhtemelen su islak mendili vermeden kendimi silmeden idrar testi verdim. Dolayisiyla akinti da kaba gelmis olabilir doktor oyle dedi. Bebek doguncada ilk yapicagimiz sey saglik sigortasi yaptirmak ona da yoksa bu hastane masraflariyla basa cikmak mumkun degil

Devletin laboratuvarlarıyla farklı sonuç çıkabiliyor bazen de. Benim doktorum kendisi yönlendiriyor sağlık ocağına boşuna hastaneye gelme fln der hep. Doktordan doktora değişiyor bu işler demekki

İşte benim demek istediğim hem teşbihte kusur olmaz, hem istisnalar kaideyi bozmaz. Uyanık olmak lazım. Özellikle doktor ihmali ile ölen bebeklerin coklugundan sonra. En önemlisi de acıbadem de yaşandı. Ali Emir i öldürdüler. Koskoca acı badem kiralık hekim çalıştırdığı ayykuka çıktı. Bakanlık davaya dahil oldu falan. Sizi gerçekten sevip düşündüğüm için yazdım tüm bunları. Her zaman uyanık olmak gerek.

AA bunu şimdi okudum. Silmeden verince yüksek çıkar demişti benim doktorum da. Kadının günahını aldık

Of of cok sagolun Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…