2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gözünüz aydın ne güzel haberler darısı başımıza. Kaçıncı haftadasınız?
Insallah guzel haberlerinizi bekliyorum
12+5 normalde
Ama 13+6 cikiyo ultrasonda
Bayag buyumus dedi doktorumuz

Bu arada hissediyorum dedim, hissedersin dedi heleki 2. Ler daha cabuk hissediliyo ben 10. Haftada hissedim 2. Kizimi dedi
Bunu da teyit ettirmis oldum

Hayatimda hic idrar yolu enfeksiyonu gecirmemistim bende gunluk ped kullanmiyorum. Gunde bir kac kez ic camasirimi degistiriyordum cok akintili oldugu zamanlarda tuvalet kagidi da koymuyordum o yuzden simdi akinti da durdu aslinda. Dur bakalim doktor yarin ne dicek belki hamilelikle artti ya da enfeksiyon var ilaca baslayalim dicek ama artik ayda bir saglik ocagi olcerse olctururum

Cok tesekkur ederim insallah en kisa zamanda gecer sizinde
Canım hamilelikte çok sık görülüyor idrar yolu enfeksiyonu. Çözümü basit allahtan monurol yazar hatta sağlık ocağı doktoruna yazdırsaydın kendi doktorunu da aradığında söyler onay alırdın hastaneye gitmene gerek kalmazdı reçete almak için

Yaa benimkiler daha gelmedi canta geldi bugun bayildim cantaya tam benlik bir sey annem kartini atti istersen birazda benimkinden al dedi yok mok demistim almaya devam mi etsem acaba bilemedim

Dur o zaman yaziyim ben doktoruma ya icimde kalmasin olmadi gider saglik ocagindan alirim dedigin gibi

Dur o zaman yaziyim ben doktoruma ya icimde kalmasin olmadi gider saglik ocagindan alirim dedigin gibi
Hatta doktorun başka ilaç söylerse sağlık ocağı onu da yazar... ikili sonucun çıktı mı arada bak bazen erken çıkıyor sonuçlar

Cnm ben 10 yildir hipotiroid hastaysim
Gebe kalinca normal olan dgerler bi anda tsh 20 lere cikti smdi 6 ya kadar dusurdu perinaologum hala da dusmeye devam ediyor. 14 gunde bir perinatologa gidip tsh baktiryorum. Bir de saglik ocagindaki 20 ciktigi gun hastanedeki 14 cikti benim bi daha hep hastanede yaptirdim bayag fark varmis sok oldum.
Idrar tahlilinde de hem perinatolog hemde kadin dogumcu bakteri pozitif cikmasina ,lokosit epitel olmasina ragmen onemli olmadigii genede hamilelikte goruldugunu soyledi. Bol su ictim 1 haft snr tekrarladim 7 ye mi ne dmustu 21 den lokosit. Bir de hic bende yanma vs beni rahatsiz edecek bir bulgu yoktu. Bunlari da dikkate aliyolarmis. Ikisi de ilac vermedi bol su ictim. Biri perinaolog biri kadin dogumcu

Bazı sağlık ocakları çok ilgili. benim evlenmeden önce kayıtlı olduğum sağlık ocağı hastane gibi donanımlı, büyük bir yerdi. Şimdiki hem küçük hem de çok ilgisizler. Tahlil bile yapmıyorlar doğru düzgün. söylememe rağmen yapmamışlardı, bana devlet hastanesinden randevu almaya çalıştı orda da ücretsiz orda yaptır dedi ben de oraya gideceğime özelde yaptırırım gerek yok dedim sen bilirsin dedi ters ters. sen her ay gidip düzenli yaptırabilirsin ne güzel bi avantaj olmuş senin için. Acaba değiştiriliyor mu ki isteğe bağlı olarak sağlık ocağı

Bende tsh icin gecen ay tiroid ultrasonu ve bir suru tahlil yaptirmistim her sey yolunda demislerdi. Benim doktorum da perinatolog yazdim bakalim whatsapp dan ne dicek belki de hamilelikte yukseliyordur dediginiz gibi insallah oyledir, enfeksiyon yoktur

Sanirim degistiriliyor biz tasininca e devlet uzerinden en yakin saglik ocagina baktim haritalardan kafama gore orayi secmistim bende bu kadar ilgili olmalarina cok sasirdim dun, sadece bir kere gittigim yerdeki hemsire adimi biliyordu siranin en onune aldi baya sasirdim doktorunda degistirilebiliyor aklinda olsun

Cnm ben tiroiti gectm enfeksiyonu gorunce bi panik oldum dr a yazdm hic onemsemedi. Oncelik sizdeki bulgular dedi hic bi bulgu agri yanma vs yok.dolayisiyla gebelikte olagan seyler diyip bana su onerdi gunde 2 lt su dayadim kendime bol bol ictim temizlendi heraldeki 1 haft snr iyiydi. Ben bu dfa kadin dogumcu panik yapcak dedim o da ustunde durmadi cok gecmis olsun fizyolojik olarak olan biseymis bu. Tsh larda beta hcg den dolayi gebelikte sasiriyomus iste. Biz de olcturup duzene sokacagiz insallah

Hatta doktorun başka ilaç söylerse sağlık ocağı onu da yazar... ikili sonucun çıktı mı arada bak bazen erken çıkıyor sonuçlar

acıbadem'de ne kadar zamanda çıkıyor, ben bu cuma günü kan vereceğim - sanırım o sonuçlar gelene kadar böyle olurum ->

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…