- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #16.121
AA bunu şimdi okudum. Silmeden verince yüksek çıkar demişti benim doktorum da. Kadının günahını aldık
Hastanenin 3 tane çocuk hekimi var. Sırasıyla hepsini denedik. Baktık ki ben tartışmadan gelemiyorum bir türlü. Mutlaka bir münakaşaya giriyoruz. Şimdi birde şöyle bir durum var. Bebeğin olduktan sonra onu koruma iç güdüsü öyle ağır basıyor ki tüm dünyanın sana ne gözle baktığı umurunda olmuyor. Atıyorum anne kansızlık var mı tespit etmek için doktorun hemen tahlile göndermesi den ziyade önce belirtileri var mı onu sorsun istiyor. Benim çocuğum kobay mi ? Bebeğin ağlarken kucağında tutması öyle zor birşey ki tansiyonum 4 lere 5 lere düşüyor.
Durum böyle olunca da insan kimin çıkarı yok onu düşünmeye başlıyor. Allah yolumuza iyi insanlar iyi doktorlar çıkarsın. Onlar için sıradan olan o tahlilin ya da aşının sıkıntısını anne 10 gün önceden çekmeye başlıyor. Şimdi oğlum bir bucuk yaşında. Allah'a binlerce kere şükür ki bir kere oksurmedi bir kere burnu akmadı bir kere hastalanmadi. 6 aylık olana kadar her ay 6. Aydan 1 yaşına kadar da üç ayda bir hep kontrollere götürdüm ama hep kalbimi dinledim. Onu bu dünya da en çok ben sever ben düşünürüm. Hiç bir doktor yavrularımızı bizden çok sevip düşünmez
Haha ya bu saglik ocaginda neden o mendillerden yok ki o zamanesim de saglik sektorunde ya o islak mendiller cok pahali da ondan diyor
İnsanlar böyle delilikleri hoş görülsün diye muayenesine 250 lira verip gidiyor yoksa bedavasi da var :))çok haklısın..
bir de etraflarında sürekli telaşlı anneleri görmekten onların da kayış atıyor bence bir süre sonra, açıkçası kendimi yerlerine koyup düşünemiyorum...
yani şimdi sen ilkinden tecrübeli olduğun için yine de farklı ama büyük ihtimalle çocuk gak dese doktoru aramak isteyeceğim bu çocuk gaklıyor diye, böyle böyle deliiryor olabilir doktorlar
Gayet güzel görünüyor canım gözün aydınKizlar nasil sonuclar sizcebeta hcg 34 cikmis cinsiyetle alakasi neydi 50 olunca mi kizdi
Canım güzel çıkmış sonuçlar gözün aydınKizlar nasil sonuclar sizcebeta hcg 34 cikmis cinsiyetle alakasi neydi 50 olunca mi kizdi
Canım güzel çıkmış sonuçlar gözün aydın
Gayet güzel görünüyor canım gözün aydın50 ve üzeri olunca kız diyorlardı
aynı şey aklıma geldi bu arada, normalde acıbademde o mendili verirler, o kutu bi şeffaf fıratpen yazan poşette gelir falan filan..
sağlık hocağında hemşire gayet bi önceki hastaya iğne yaptığı eliyle ağzından tuttu kapla jeli, hatta bunu da buna sen batır dedi o da garip, idrarı kaba yapıp tüpe geçiriyorsun ya, ikisi de poşetten çıkmıyor falan..
Bence bebeğin pozisyonuyla ilgili olabilir canım bilmiyorum ama mutlaka detaylı ultrasona girmiştir diye düşünüyorumBen o doktorla napardim bilmiyorumsonucta 16 haftaya kadar kesinlesmesi gerekmiyor mu? hadi cinsiyeti gectim organlarina bakip kalp kapakcigi surda vs diyor ya onlara da guvenilmez o zaman o doktorla
Canım senin erkek benceCok tesekkur ederimbakalim insallah donmez cinsiyet ya ben kiz annesi olarak kendimi hazirlamistim
Canım bende de hiç yapmadı ben sabahları aç karnına alıyorum hiç kabızlık problemi yaşamadım. Hamile kalmadan önce de hiç yaşamamıştım zatenKızlar bir şey soracam Demir ilacı kabızlık yapar diye biliyorum ama bende tam aksi durum oldu gece uyumadan önce aç karnına alıyorum bu yüzden mi oldu sizce?
Bende de doğuma yaklaşana kadar yapmamıştı. Sonraları yapmaya başladı bıraktım. Bir de tam emilim oluyor mu ona dikkat et. Gaita siyah olur emilim olmuşsa. Yoksa çok fayda etmiyor demektirKızlar bir şey soracam Demir ilacı kabızlık yapar diye biliyorum ama bende tam aksi durum oldu gece uyumadan önce aç karnına alıyorum bu yüzden mi oldu sizce?
Kabız değilim bebeğim ishal yaptı o da rahatsız edici bir durumCanım bende de hiç yapmadı ben sabahları aç karnına alıyorum hiç kabızlık problemi yaşamadım. Hamile kalmadan önce de hiç yaşamamıştım zatenherkeste etki aynı olmuyor genel olarak kabızlık ama ishal de olabiliyor yan etkisi
Kanız değil de ishal sorunu oldu.İlacı kullanınca hep siyah mı olur gaita canım?ilk haftalarda öyleydi ama şimdi değil vücut alıştı mı ne oldu hep aynı şekilde aldım ilacıBende de doğuma yaklaşana kadar yapmamıştı. Sonraları yapmaya başladı bıraktım. Bir de tam emilim oluyor mu ona dikkat et. Gaita siyah olur emilim olmuşsa. Yoksa çok fayda etmiyor demektir
Bende onceden o hastaneye gidiyodum degistirdim . İnsanin yuregine indirirler ya cok gecmis olsun buyuk bi olay varmis gibi tavir almalari cok sinir bozucu . Fiyatlari falan sormustum dogum icin hic bi sey net degil yani garipler ztn icimede sinmedi doktorlar biraktim simdi sizden bublari duyunca iyiki birakmsm diyorimLinç yeme pahasına bişey yazicamoğlum doğdu başkent üniversite hastanesinde prof yaptırdı doğumu doğum parasına ek prof farkı diye bı de ona ödeme yaptık neyse sağ salim çıktık hastaneden. Orda çocuk hekimlerinin biri gidiyor biri geliyor oğlumu incelemeye falan hani erken doğdu bir sorun arıyorlar. Ya da işlerini iyi yapıyorlar diyelim. Taburcu olmadan sarılık için kan aldılar oglumdan eve geldik ertesi gün sonuçlar için aradık. O doktor a asla ama asla hakkımı helal etmiyorum beni o lohusa halimle öyle çok korkuttu ağlattı ki. Dedi ki telefonda ben sıra aldım hemen gelin hemennnn...
Ben elim ayağım boşalmış şekilde olduğum yere yığıldım tabi çok kötü birşey var diye. Neyse annem de bizimle kalıyordu. Hayır dedi birşeyi yok çocuğun bak ben 5 tane doğurdum damarı bile görünmeyen çocuktan kan alacaklar diye izin vermedi. Beni sakinleştirdi falan. Tabi bu arada ağır sariliklarda bebek uyanmaz emmez falan biz bunların hiç birini yaşamıyoruz. Neyse sildim göz yaşımı o dikişli halimle aldım yavrumu kucağıma sağlık ocağına gittim. Öyle iyi bir doktor ki kendisi sonra ne hediyeler aldım ben ona. Açtırdı karnını pencerenin önünde dokundu çekti elini göğsüne karnına . Dedi ki yok yok çok hafif geçer annesi sen emzir bol bol bişey olmaz. Hiç ağlatma bebeği kanla falan günah.
Yani kıssadan alınacak hisse özel hastane doktorlarina karşı daima bir gözü açık olmak gerekiyor. Bizi manipüle etmelerine izin vermemek dahası sakin olmak gerekiyor.
4. Mü maşallah Allah sabrını da veriyor demek ki adsfagahBenn geçen hafta seyirme GB hissettim canım birde Bu gece pıt pıt yaptı birden resmen miniğimdibenim bu dördüncü bu arada
Canım senin erkek bencekafanı karıştırmak için söylememiştim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?