2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

çok haklısın ..
bir de etraflarında sürekli telaşlı anneleri görmekten onların da kayış atıyor bence bir süre sonra, açıkçası kendimi yerlerine koyup düşünemiyorum...

yani şimdi sen ilkinden tecrübeli olduğun için yine de farklı ama büyük ihtimalle çocuk gak dese doktoru aramak isteyeceğim bu çocuk gaklıyor diye, böyle böyle deliiryor olabilir doktorlar

Kizlar nasil sonuclar sizce beta hcg 34 cikmis cinsiyetle alakasi neydi 50 olunca mi kizdi

Eklentiler

• SmartSelect_20201110-151930_Drive.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 104
  • SmartSelect_20201110-152006_Drive.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 99
Haha ya bu saglik ocaginda neden o mendillerden yok ki o zaman esim de saglik sektorunde ya o islak mendiller cok pahali da ondan diyor

aynı şey aklıma geldi bu arada, normalde acıbademde o mendili verirler, o kutu bi şeffaf fıratpen yazan poşette gelir falan filan..
sağlık hocağında hemşire gayet bi önceki hastaya iğne yaptığı eliyle ağzından tuttu kapla jeli, hatta bunu da buna sen batır dedi o da garip, idrarı kaba yapıp tüpe geçiriyorsun ya, ikisi de poşetten çıkmıyor falan..

İnsanlar böyle delilikleri hoş görülsün diye muayenesine 250 lira verip gidiyor yoksa bedavasi da var :))

Aynen oyle oldu bizde de

Ben o doktorla napardim bilmiyorum sonucta 16 haftaya kadar kesinlesmesi gerekmiyor mu? hadi cinsiyeti gectim organlarina bakip kalp kapakcigi surda vs diyor ya onlara da guvenilmez o zaman o doktorla
Bence bebeğin pozisyonuyla ilgili olabilir canım bilmiyorum ama mutlaka detaylı ultrasona girmiştir diye düşünüyorum

Kızlar bir şey soracam Demir ilacı kabızlık yapar diye biliyorum ama bende tam aksi durum oldu gece uyumadan önce aç karnına alıyorum bu yüzden mi oldu sizce?
Canım bende de hiç yapmadı ben sabahları aç karnına alıyorum hiç kabızlık problemi yaşamadım. Hamile kalmadan önce de hiç yaşamamıştım zaten herkeste etki aynı olmuyor genel olarak kabızlık ama ishal de olabiliyor yan etkisi

Kızlar bir şey soracam Demir ilacı kabızlık yapar diye biliyorum ama bende tam aksi durum oldu gece uyumadan önce aç karnına alıyorum bu yüzden mi oldu sizce?
Bende de doğuma yaklaşana kadar yapmamıştı. Sonraları yapmaya başladı bıraktım. Bir de tam emilim oluyor mu ona dikkat et. Gaita siyah olur emilim olmuşsa. Yoksa çok fayda etmiyor demektir

Kabız değilim bebeğim ishal yaptı o da rahatsız edici bir durum

Bende de doğuma yaklaşana kadar yapmamıştı. Sonraları yapmaya başladı bıraktım. Bir de tam emilim oluyor mu ona dikkat et. Gaita siyah olur emilim olmuşsa. Yoksa çok fayda etmiyor demektir
Kanız değil de ishal sorunu oldu.İlacı kullanınca hep siyah mı olur gaita canım?ilk haftalarda öyleydi ama şimdi değil vücut alıştı mı ne oldu hep aynı şekilde aldım ilacı

Bende onceden o hastaneye gidiyodum degistirdim . İnsanin yuregine indirirler ya cok gecmis olsun buyuk bi olay varmis gibi tavir almalari cok sinir bozucu . Fiyatlari falan sormustum dogum icin hic bi sey net degil yani garipler ztn icimede sinmedi doktorlar biraktim simdi sizden bublari duyunca iyiki birakmsm diyorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…