2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet sanırım öyle. Yarın çıkacak sonucum inşallah bir aksilik olmazsa İki hafta geçti bir gün geçmez şimdi

Adem elmasinin aşağısında olir boyle yag toplamış gibiydi anneminki ama herkesinki dışarıda olmayabilir icerde de olir ama seni fazla korkutmayalim belki de yoktur
Insallah yoktur, bi de basima boyle bisey cikmasin ya benden distan sislik yok.

bibalprensesi yoksa bizde guatr mi var bogazimiza bisey degdiremiyoruz ya, bikac arkadas guatr ihtimalin soyledi korktum. Yoktur de mi?
Canım içini ferah tut ya olasılıktan söz edildi yoktur Allah’ın izniyle ben dün araştırdım reflüde de öyle oluyormış belki öncesinde de reflün vardı senin

Canım içini ferah tut ya olasılıktan söz edildi yoktur Allah’ın izniyle ben dün araştırdım reflüde de öyle oluyormış belki öncesinde de reflün vardı senin
Reflu benim de hamilelikte basladi. egilemiyorum. Belki de onun etkisidir,umarim.

Ne güzel bir şükür sebebi bulmuşsunuz

Özellikle tecrübeli annelere soruyorum ilk gebelikte bebeğin hareketleri ne zaman hissedilir? Birefebirece
Canım bebeğe de bağlı olarak ilkinde daha geç hissediliyor diyorlar ama ben 13 14 gibi hissetmeye başlamıştım hatta sırt üstü yatmıştım eşim de hissetmiştim minnacık bir tekmesini ama daha geç hissediliyor diyorlar genelliklr

Bakinca bi sislik yok gibi ama elleyince tam yemek borusunun orasinda hani erkeklerde adem elmasi deniyor,orda bir sislik var ama herkesin yok mudur ki peki tiroidle guatr ayni sey mi?
O normal canım, yutak falan var onu hissediyorsundur. Tiroid bezi büyüyünce guatr oluyor. Hap yutamadığın için mi şüphelendin? Ben de multivitaminde zorlanıyorum hatta doktora da söyledim, ara ver istersen nasıl rahat edeceksen öyle iç dedi. Benim de tiroitte sıkıntı var ama ultrason çekildi yeni guatr yok. Sende de yoktur içini ferah tut. Kaç tsh t4 değerlerin ?

Aaa hayırlı olsun canım maşallah bir prenses daha geliyor

Bogazimda bisey varmis hissi yasiyorum haftalardir ve bogazima dokununca kusma refleksi geliyor dedigim icin bi kac arkadas guatrdan suphelendi,kendi tanidiklari da benzer belirti yasamislar. Tsh ler kacti hatirlamiyorum ama cok normal cikmisti ikisi de.

Canim cok tebrikederim kiziniz hayirlisiyla kucaginiza gelsin. Cok sevindim guzel haberler almana

Kızlaaaar cıktımmmm merak ettiğiniz için teşekkür ederim eve bi kaç eksik vardı onları alıyorduk ve internetim yoktu G Gareysar
B Bluemacaw
KirazHanim
bireylulmasali
Birefebirece
Oğlumuzzz oluyor çok şükür herşey yolunda ölçümler yaptı kalbi midesi karın çevresi herşey ölçtü 13 cm uzunluğunda gramını da söyledi ama unuttum suan

Allah herkese iyi haberler duymayı nasip etsin

Eklentiler

• C7F2A759-A2D7-4665-AFC0-F1A8ADB0BCA1.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 88
Dr bana 20.haftadan önce hissedemezsin dedi de 14+4 bugün çok var daha ya

Tebrik ederim canım gönlünden geçen oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…