2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Nasıl gelmiyor ya milyon tane erkek ismi var
Ne bilim ya erkek ismi zor bence bi de eşimin amcası var aynı babası gibi Arslan ismi adamın söz vermişti oğlum olursa adını koycam diye yanına uyumlu isim bakıyorum öyle olunca zor oluyor ama aklıma Eren Arslan geldi ilk emin değilim eren de kuzenimin adı

Aslında firma doktora söylüyor diye biliyorum, yasak olmasına rapmen, çünkü genetik hastalıkların oranını belirlemede cinsiyet de önemli, öyle değerlendirebilsinler diye doktora bunun bilgisi verilmeli sanki
Acaba doktor mu söylemiyor ama neden söylemesin ki bilmiyorum. Firmayı da aradım onlar da senin dediğin gibi doktor talep ederse ona söylüyoruz, kişilere bilgi vermemiz yasak diyor

Gözün Aydın canımmm çok sevindimmm cinsiyet neden yasakmış ya benim doktorum yaptıranlara söylüyordu

Acaba doktor mu söylemiyor ama neden söylemesin ki bilmiyorum. Firmayı da aradım onlar da senin dediğin gibi doktor talep ederse ona söylüyoruz, kişilere bilgi vermemiz yasak diyor
Bu nifty testi Türkiyede yapıldığı için söylememiş olabilirler.Benimki nipt di yurt dışına gitti normalde doktgorum cinsiyeti de istedi söylediler. Tr de cinsiyete göre aldırma oranları fazla olduğu için erken haftada söylenmesi yasak.Yurtdışı lab lar da sadece doktoruna söylüyor.

Gözün Aydın canımmm çok sevindimmm cinsiyet neden yasakmış ya benim doktorum yaptıranlara söylüyordu
Çok sağol canım benim
Ah sorma kendimi çok hazırlamıştım kız ya da erkek hiç önemli değil ama sadece öğrenmek için baya heyecanlanmıştım. Doktor uyuzluk yaptı biraz.. 3 hafta sonra çağırıyor bir de kontrole, o zaman öğrenirsin diyor. 5 aylık olduktan sonra artık ben kendim bile anlarım heralde ultrasonda

Biz ailecek evdeyiz eşim dahil hepimiz evdeyiz. Hastane dışında bende çıkmadım ama şunu biliyorum ki stres heeşeyin başı. Bağışıklığı bile düşürüyor. O yüzden kaygılanmayız elbette ama bence buna da bir sınır koymalıyız

Burası da o şekilde söylüyor. Cinsiyet bilgisi sadece doktorunuza veriliyor diyorlar ama doktor da böyle yaptı, anlam veremedim

Burası da o şekilde söylüyor. Cinsiyet bilgisi sadece doktorunuza veriliyor diyorlar ama doktor da böyle yaptı, anlam veremedim
Doktora cinsiyeti söylemeden testten bilemez onu da yazılı olarak bile vermiyorlar sözlü söylüyorlar doktora söylediklerine dair yazılı bir kanıt olmasın diye.Doktora da söylememişlerdir belki söyledilerse de doktor işgüzarlık yapmış.

Bana bahane gibi geldi. Artık kafana göre çocuk aldiramiyorsun ki. Cinsiyete göre nasıl aldiracakmissin. Ancak genetik hastalıklarda aldırma izni var diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…