2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gunaydinnnn :) gece kanamam olduğu için sabah erkenden doktora geldim. Muhtemelen çok kustugun icinn damarlarin çatlıyor kanama alanı görünmüyor dedi. Bebek çok hareketli saglikliydi şükürler olsun çok büyümüş. Tarama testini de verdik bir hafta sonra arayacaklar. 2 kilo vermişim kusmaktan idrar mikroskobisi istedi sonucunu bekliyoruz şimdi ona göre serum gerekli mi ona bakicaklar. Veee surda arada bişey gorunuyo erkek galiba dedi

İns mayisa gecerde şıkır şıkır bi odamiz olur insanalr gelip gider.falan cikolatalar dagitlir ne hos olur ama.ben cok sanmiyorum kuzum ya buguk ihtimal coronadan dolayi bisi yapamicaz

Yok artık şu süreçte bile tanıtıma tefrişatı da ekliyorlar mıben zannetmiyorum ki süs ikram hele hele dışardan ziyaret kabul edilsin.

İns mayisa gecerde şıkır şıkır bi odamiz olur insanalr gelip gider.falan cikolatalar dagitlir ne hos olur ama.ben cok sanmiyorum kuzum ya buguk ihtimal coronadan dolayi bisi yapamicaz
Ben de yapamayacağımızı düşündüğüm için saçma geldi. Kapı süsü yeter gibi. Çok da istemiyorum açıkçası birileri gelip gitsin odaya. Zaten benim kimsem yok burda, ailem gelecek şehir dışından o zaman bir sıkıntı olmazsa. Bir de eşimin ailesi gelir. Başka da kimseyi istemem.

Yok artık şu süreçte bile tanıtıma tefrişatı da ekliyorlar mıben zannetmiyorum ki süs ikram hele hele dışardan ziyaret kabul edilsin.
Evet tanıtım broşürlerinden verdiler. Bir de doğum fotoğrafçısı işi var. O da yasak olur mu ki?

Sen izmirdeydin değil mi hangi hastanede yapcaksın doğumunu

Gunaydin cok gecmid olsun insan panik olur haliyle neyseki bisey yokmus:) insnkusmalarinda gecer bu haftalar hafifliyor cogu kiside belki sendede oyle olur cnm

Evet tanıtım broşürlerinden verdiler. Bir de doğum fotoğrafçısı işi var. O da yasak olur mu ki?
Bulunduğum bölgedeki fotografçıları uzun süredir takip ediyorum önceden dk dk dogum hazırlık hikayeleri paylaşırken pandemi süreci ile bu paylaşımları bıçak gibi kesildi yerine daha sonra ailelerle stüdyolarındaki “tematik” çekimleri paylaşmaya başladılar. Ben fotogtafcıyı geçtim artık bu süreçte eşimi alırlarsa razıyım.

Bi kapi susu isimizi gorur bencede onuda kendim yaparim ben seviyorum oyle seylerle ugrasmayi ayy o gunleri gorelimde tek derdimiz kapi susumuz olsun coook zaman varmid gibi geliyo hep sanki zaman gecmek bilmiyo :)

Gunaydin cok gecmid olsun insan panik olur haliyle neyseki bisey yokmus:) insnkusmalarinda gecer bu haftalar hafifliyor cogu kiside belki sendede oyle olur cnm
İnşallah canım inşallah. Daha önce böyle bişey yaşamadım çünkü. Yarim saat bile kalmiyor midem de hiç bir yediğim. Ama nasıl sabah ettim bir Allah bir ben bilirim. Sabaha kadar gördüğüm kabuslar. Onu kimildarken görünce tutamadım kendimi duygu bosalmasi yaşadım bı an. Şükürler olsun iyiymis. Oglumdu galiba artık oğullarım olucak

Her gün her şey değişiyor ne yazık ki. benim de tek dileğim o sıralar sokağa çıkma yasağı, şehirlerarası yasak vs olmaması. O zaman kimse gelemez yanımıza eşimle kalıveririz öyle annemin yanımda olmasını çok istiyorum.

Benim 1 hafta yoğun kanama oldu sonra azaldı ama 40 günden fazla sürdü. Çok rahat oluyor ya sızma yok bişey yok.

Ben bi çikolata alırım onu da oturur kendim yerim gibime geliyor

Benim kayınvalidem gelecek doğuma yanımda kalacak umarım anlatabilirim ona durumu çünkü kendi bildiklerinde diretebilirler.

Bu pandemi de insanlari ugrastiriyorlar ya sinir oluyorum ya insallah cok guzel sonuclarla gelirsin
Evet ya o yüzden hiç beklemeden gitmem gerekiyor merak ediyorum. İnşallah canım
Canim bende de ayni problem var sen kac gun once yaptirmistin ne kdr surede cikmis sonucun benim 11 kasimda cikms gozukuyor ama hicbisey yok yazmiyor
Canım ben 5 kasımda yaptırdım. E nabızda dün bu şekilde göründü. Gidip laboratuvardan almamız gerekiyormuş. Sanırım doktor bile göremiyor şu an sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…