- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #16.841
Cok fitsin canim masallah diyelim :)günaydın kızlar 16. Haftamdayım. Karnım böyleee . Üstteki kısım bana ait tabi yılların göbeği
İns mayisa gecerde şıkır şıkır bi odamiz olur insanalr gelip gider.falan cikolatalar dagitlir ne hos olur ama.ben cok sanmiyorum kuzum ya buguk ihtimal coronadan dolayi bisi yapamicazKızlar aklıma takıldı şimdi, hastaneden doğum için fiyat alırken oda süsleme, masa hazırlama, ikram vs için de paketlerin tanıtımı yaptılar ama pandemi sürecinde odaya misafir alma olacak mı ki öyle hazırlıklar yapalım?
Yok artık şu süreçte bile tanıtıma tefrişatı da ekliyorlar mıKızlar aklıma takıldı şimdi, hastaneden doğum için fiyat alırken oda süsleme, masa hazırlama, ikram vs için de paketlerin tanıtımı yaptılar ama pandemi sürecinde odaya misafir alma olacak mı ki öyle hazırlıklar yapalım?
Ben de yapamayacağımızı düşündüğüm için saçma geldi. Kapı süsü yeter gibi.İns mayisa gecerde şıkır şıkır bi odamiz olur insanalr gelip gider.falan cikolatalar dagitlir ne hos olur ama.ben cok sanmiyorum kuzum ya buguk ihtimal coronadan dolayi bisi yapamicaz
Evet tanıtım broşürlerinden verdiler. Bir de doğum fotoğrafçısı işi var. O da yasak olur mu ki?Yok artık şu süreçte bile tanıtıma tefrişatı da ekliyorlar mıben zannetmiyorum ki süs ikram hele hele dışardan ziyaret kabul edilsin.
Sen izmirdeydin değil mi hangi hastanede yapcaksın doğumunuKızlar aklıma takıldı şimdi, hastaneden doğum için fiyat alırken oda süsleme, masa hazırlama, ikram vs için de paketlerin tanıtımı yaptılar ama pandemi sürecinde odaya misafir alma olacak mı ki öyle hazırlıklar yapalım?
MedicalPark’ta canım. Şimdilik öyle gibi gözüküyor.Sen izmirdeydin değil mi hangi hastanede yapcaksın doğumunu
Vallahi ilk hamileliğim ondandırCok fitsin canim masallah diyelim :)
Gunaydin cok gecmid olsun insan panik olur haliyle neyseki bisey yokmus:) insnkusmalarinda gecer bu haftalar hafifliyor cogu kiside belki sendede oyle olur cnmGunaydinnnn :) gece kanamam olduğu için sabah erkenden doktora geldim. Muhtemelen çok kustugun icinn damarlarin çatlıyor kanama alanı görünmüyor dedi. Bebek çok hareketli saglikliydi şükürler olsun çok büyümüş. Tarama testini de verdik bir hafta sonra arayacaklar. 2 kilo vermişim kusmaktan idrar mikroskobisi istedi sonucunu bekliyoruz şimdi ona göre serum gerekli mi ona bakicaklar. Veee surda arada bişey gorunuyo erkek galiba dedi
Bulunduğum bölgedeki fotografçıları uzun süredir takip ediyorum önceden dk dk dogum hazırlık hikayeleri paylaşırken pandemi süreci ile bu paylaşımları bıçak gibi kesildi yerine daha sonra ailelerle stüdyolarındaki “tematik” çekimleri paylaşmaya başladılar. Ben fotogtafcıyı geçtim artık bu süreçte eşimi alırlarsa razıyım.Evet tanıtım broşürlerinden verdiler. Bir de doğum fotoğrafçısı işi var. O da yasak olur mu ki?
Bi kapi susu isimizi gorur bencede onuda kendim yaparim ben seviyorum oyle seylerle ugrasmayi ayy o gunleri gorelimde tek derdimiz kapi susumuz olsunBen de yapamayacağımızı düşündüğüm için saçma geldi. Kapı süsü yeter gibi.Çok da istemiyorum açıkçası birileri gelip gitsin odaya. Zaten benim kimsem yok burda, ailem gelecek şehir dışından o zaman bir sıkıntı olmazsa. Bir de eşimin ailesi gelir. Başka da kimseyi istemem.
İnşallah canım inşallah. Daha önce böyle bişey yaşamadım çünkü. Yarim saat bile kalmiyor midem de hiç bir yediğim. Ama nasıl sabah ettim bir Allah bir ben bilirim. Sabaha kadar gördüğüm kabuslar. Onu kimildarken görünce tutamadım kendimi duygu bosalmasi yaşadım bı an. Şükürler olsun iyiymis. Oglumdu galiba artık oğullarım olucakGunaydin cok gecmid olsun insan panik olur haliyle neyseki bisey yokmus:) insnkusmalarinda gecer bu haftalar hafifliyor cogu kiside belki sendede oyle olur cnm
Bize de gönderirsin artıkBi kapi susu isimizi gorur bencede onuda kendim yaparim ben seviyorum oyle seylerle ugrasmayi ayy o gunleri gorelimde tek derdimiz kapi susumuz olsuncoook zaman varmid gibi geliyo hep sanki zaman gecmek bilmiyo :)
Her gün her şey değişiyor ne yazık ki.Bulunduğum bölgedeki fotografçıları uzun süredir takip ediyorum önceden dk dk dogum hazırlık hikayeleri paylaşırken pandemi süreci ile bu paylaşımları bıçak gibi kesildi yerine daha sonra ailelerle stüdyolarındaki “tematik” çekimleri paylaşmaya başladılar. Ben fotogtafcıyı geçtim artık bu süreçte eşimi alırlarsa razıyım.
Uzun da sürdü benim ya. Hava çok sıcaktı etkisi olmuştur belkiSenin çok olmuş ya. Ben bir paketi bile bitirmedim, kalanları doğum yapacak başka bir ardaşıma gönderdim.
Şimdiden ped stoklamaya başladım ben de, 12 paket falan oldu. Artık onlar bittikçe alırım.
Benim 1 hafta yoğun kanama oldu sonra azaldı ama 40 günden fazla sürdü. Çok rahat oluyor ya sızma yok bişey yok.Ooo çok şükür benim ilk 1-2 gün yoğun oldu sonra normal adet gibi oldu gün gün azaldı. İlk 2 gün depend kullandım sonra ped. Ama kişiden kişiye değişiyor tabi. Bi de ben sezeryan oldum belki ondandır. Ama müthiş icad çok rahat ettirdi
Ben bi çikolata alırım onu da oturur kendim yerim gibime geliyorKızlar aklıma takıldı şimdi, hastaneden doğum için fiyat alırken oda süsleme, masa hazırlama, ikram vs için de paketlerin tanıtımı yaptılar ama pandemi sürecinde odaya misafir alma olacak mı ki öyle hazırlıklar yapalım?
Benim kayınvalidem gelecek doğuma yanımda kalacak umarım anlatabilirim ona durumu çünkü kendi bildiklerinde diretebilirler.Galiba artik doktorlarda bir sure yikamayin diyorlarmis bu sure 7 gun filan olabilir cunku gorumceme oyle demislerannem yikamadan nasil olacak cocuk piser filan diyor ama onu tutabilirsem bende 2 3 gun filan yikamayi dusunmuyorum. Bir de gorumcemin cocugunda cok yikamadigi icin mi saclarini cok taramadigi icin mi bilmiyorum konak olmustu sacinda ve sonra bebisin saclari dokuldu uzulmuslerdi cok oyle de olsun istemem. 3 gunden sonra her gun yikayabiliyoruz sanirim
Evet ya o yüzden hiç beklemeden gitmem gerekiyorBu pandemi de insanlari ugrastiriyorlar ya sinir oluyorum yainsallah cok guzel sonuclarla gelirsin
Canım ben 5 kasımda yaptırdım. E nabızda dün bu şekilde göründü. Gidip laboratuvardan almamız gerekiyormuş. Sanırım doktor bile göremiyor şu an sonucuCanim bende de ayni problem var sen kac gun once yaptirmistin ne kdr surede cikmis sonucun benim 11 kasimda cikms gozukuyor ama hicbisey yok yazmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?